local-stats-pixel fb-conv-api

Sātana bībele107

400 20

Pēc nosaukuma izlasīšanas varbūt kādam uzmetas zosāda emotion . Visu grāmatu neesmu izlasījusi, bet man gribētos parādīt, ka šajā gadījumā tas nenozīmē cilvēku dedzināšanu, asiņu izliešanu un cilvēku pakāršanu aiz mandelēm kokos :D Izrakstīšu, manuprāt, labākos citātus. Lai vienkārši cilvēki nedomātu, ka tas ir kautkas neiedomājami ļauns. drīzāk liekas reālistisks :)

Temats, par kuru var diskutēt un diskutēt. Cik cilvēku, tik arī viedokļu.

Sātana bībeli 1969. gadā sarakstījis Antons Lavejs. Tā ir eseju, novērojumu un bāzisku sātanisku rituālu kolekcija, kas uzskicē Laveja sātanisko ideoloģiju. Grāmatā tiek apskatīts sātanisms, apsvērta filozofija un domas, kas rada sātanisma pamatprincipus.

400 20 107 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 107

0/2000

jĀ, mICĪT, PILNĪGI PAKĻAUTĪBA it ka Dievam, ko Tu apraksti. un iekšejā laime ?, ko Tu soli. ?Bet ka ir tā norauties un nokļūt otrā speles lauciņā?

Esmu paris stundas kā pargajis otrā pusē, apsolu informēt, ja nu kas.

0 0 atbildēt

Liekaas lasaama graamata ! :)

tur 6. rakstaa bija vaards "Just" un protams es to aatrumaa izlasiiju angliski!!!      emotion

3 3 atbildēt

es to visu jau sen esmu izdarijis.

0 0 atbildēt

vai tik pirmā bībele (stāstu grāmata) gadienā nav bijusi visai tieša un uzsvēra to domu: acs pret aci, zobs pret zobu.... padomāsim :)

0 0 atbildēt
Kāds nezin, kur šo grāmatu var iegādāties?
0 0 atbildēt
Grāmatu var atrast bibliotēkā, vismaz Imantas bibliotēkā ir.
0 0 atbildēt

un tgd visi te mālē cik velns ir ''labs'' utt...emotion

1 2 atbildēt

pat negrasos! man pietika izlasīt domugraudus no šīs ''grāmatas''.

0 1 atbildēt

uz muļķībām mācam? 

0 1 atbildēt

funny vards antons 

2 3 atbildēt

Tā grāmata ir sūds.

1 3 atbildēt

bija vairāk ieinteresēti materiālajās vērtībās un varas iegūšanā. Tiem cilvēkiem nebija nekāda sakara ar Dievu un svētumu. Šodien Baznīca palīdz trūkumcietējiem, veciem un slimiem cilvēkiem. Toreiz tā nebija, cilvēkiem bija jāmaksā Baznīcai noteikta nodeva. Tāpēc nevajag jaukt tālos viduslaikus, kad cilvēki tikko atklājuši, kas tā tāda vakcīna, ar mūsdienām. Drīzāk pasaki, vai mūsdienās reliģija (tieši kristīgā ticība) ir nodarījusi kādam ļaunu?

0 2 atbildēt

1 )nu tici man , ka varu spriest, kas ir labs un kas ir ļauns, jo esmu savu daļu dzīves padzīvojusi. Man nav jālasa kaut kāda sātana grāmata, lai pēkšņi tikt apskaidrotai par savu esamību.

2) runājot par grēkiem. Grēkojot cilvēks nodara sev tikai ļaunu. Piem., alkatībā cilvēks aizmirst par garīgajām vērtībām, par ģimeni, draugiem, arī iegūst sev savā ziņā ienaidniekus;

lepnībā cilvēks zaudē draugus;

skaudībā cilvēks sevi iedzen kompleksos un depresijā, jo nespēj pārdzīvot to, ka citam ir kaut kas labāks, turklāt skauģi priecājas par citu nelaimēm, bēdām, nemaz nedzīvojot savu dzīvi, nemaz nemēģinot uzlabot savu dzīvi;

dusmās cilvēks dara sāpīgi saviem tuvajiem, nīst, izdara lietas, ko viņš pats vēlāk nožēlo;

negausībā cilvēks kaitē savai veselībai;

iekārē cilvēks ir spējīgs izjaukt ģimeni, nedomājot, ka tajā paliek bērni, kuriem būs jādzīvo bez tēva vai mātes;

slinkumā cilvēks nepilnvērtīgi dzīvo, pēc laika apjēdzot , ka dzīve ir pagājusi guļot dīvānā un neko nedarot, un te rodas depresija, dusmas, nepamierinātība ar sevi.

Tie ir tikai daži piemēri, kas notiek šo īpašību rezultātā. Tās mūs grauj nevis priecē.  Protams, par cilvēku būt nav ļauni. Mēs piedzimstam kā grēcinieki, bet mūsu rokās ir kļūt par labiem cilvēkiem. Kas notiktu , ja tagad visi sekotu sātana grāmatas principiem? Būtu haoss, anarhija, noziedzība...Saproti, kā jau teicu, es izlasīju šīs sātanista grāmatas domugraudus, kur cilvēki tiek pilnīgi muļķoti. Jo šīs septiņas īpasības (grēki - sauksim lietas īstos vārdos), ir cilvēku postošas. Sātans jau to arī vēlas, lai cilvēks stātos pret Dievu, pret Viņa Vārdu. Nu un, protams, viņš to dara ļoti viltīgā ceļā. Viņs izliekas par labu, lai ievilinātu cilvēkus, lai apmelotu, lai šie cilvēki paši beigu beigās sevi pakļautu nelaimēm.

 

Ja tu netici Dievam, tad tā ir tava brīva izvēle. Bet viennozīmīgi labāk ir dzīvot pēc Dieva likumiem, jo Dievs nevienam nav nodarījis ļaunu, gluži otrādi. Vinenīgi man interesē tava atbilde. Kā tu domā , kāpēc vairāk nekā 2 miljardi cilvēku tic Jēzum Kristum? Kāpēc mācītāji iet kalpot Dievam, nesaņemot par to ne santīma, un arī nerealizējot sevi kā tēvus? Tās tik tiešām nav pasakas. Mēs esam pieraduši ticēt tam , ko redzam, bet reizēm ir jāsajūt , lai var noticēt. Un vēl, ko gribēju teikt, ticība Dievam nekad nav nevienam nodarījusi ļaunu. Tā ir patiess atbalsts, miers.

0 2 atbildēt

Kā tomēr cilvēki ir degradējušies... kaut gan tā ir bijis visos laikos. Grēku pasaule! Sātans ir viltīgs, viņš pat izlikies par labo, lai tikai ievilinātu nevainīgos cilvēkus. Bet Dievs uzvarēs!

3 5 atbildēt

lololol, tik paskat uz šitme mazajiem mellajiem :D uz bibliotēku, reku jums ar viens varonis dzimst haha^.^

0 2 atbildēt

Tev ir garīgas problēmas. 1. Ir gandrīz precīzi pateikts - sātans ļaunuma iemiesojums, nav ļauns...

2. pateikts. Grēkot pret Dievu, tas jau ir normāli, vismaz apmierināsi savu miesu

7 9 atbildēt

Cilvēcīgāk ir ievērot šos "grēkus" :)

1 5 atbildēt

Akdievs, apbēdina šie neadekvātie komentētāji kuri pat neapjēdz ko muld. Domājiet ar galvu, pilnīga degradācija. Kā var vispār kautko tādu lasīt un rakstīt? Izlasot virsrakstu jau paliek nelabi. fuj [-]

2 8 atbildēt
« 1  2  3 »