local-stats-pixel fb-conv-api

Puisēns no marsa.54

443 12

Šis ir raksts par kādu puisēnu ,kurš uzskata ,ka kādreiz ir bijis Marsa iedzīvotājs, un ir ieradies uz zemes ,lai palīdzētu cilvēkiem zināšanu apguvē. Pašam likās interesanti..

Ir novērots, ka uz mūsu planētas arvien biežāk un biežāk sāk dzimt īpaši apdāvināti bērni, kurus mēs saucam par indigo.
Viens no tādiem indigo ir bērns vārdā Boriss, kurš dzīvo Volgrogadasapgabala Žirinovskas pilsētiņā. Puisēns ir dzimis 1996. gada 11.janvārī un jau no 4 gadu vecuma ļoti mīlēja apciemot, tajā vietā labizināmo anomāliju zonu, Lāča grēdā - Zilo kalnu, kurš atrodas pie pašas Žirinovskas pilsētiņas. Kāpēc? Liekas, ka puisēnam ir nepieciešama šīsvietas enerģētika.
Borisa vecāki ir mīļi, izglītoti un viesmīlīgi cilvēki un viņi ir ļotinorūpējušies par sava burvīgā puisēna fenomenālajām spējām un itsevišķi par to, kā dzīvē viņu pieņems citi cilvēki. Viņi saka, ka būtu ļoti laimīgi, ja kāds no kompetentiem speciālistiem ieteiktu kā viņiem audzināt savu “brīnumbērnu”.

Borisa māte pati ir ārste un viņa stāsta, ka jau piecpadsmitajā dienā pēc dzimšanas, viņas dēls sācis turēt galviņu. Savu pirmo vārdu“vecmamma” viņš pateica jau četru mēnešu vecumā un no tā laika sāka izrunāt citus nesarežģītus vārdus. Septiņu mēnešu vecumā, kad viņš ieraudzīja sienā lielu naglu, skaidri pateica veselu frāzi: “es gribu nagliņu”. Pusotra gada vecumā puisēns bez jebkādām grūtībām lasīja lielākos avīžu virsrakstus. Divu gadu vecumā viņš jau apzināti zīmēja ar zīmuļiem, bet 2,5 gados ar krāsām. Divu gadu vecumā viņu iekārtoja bērnudārzā. Tur audzinātāji uzreiz sāka runāt par neparasto puisēnu:par viņa neparasto apķērību, par ārkārtējām spējām uz valodām un parunikālo atmiņu.

Vecāki ne vienu reizi vien ir bijuši par lieciniekiem tam, ka dēla zināšanu apguve notiek ne tikai caur apkārtējās pasaules uztveri, kā tas ir parastiem cilvēkiem, bet arī caur kaut kādiem brīnumainiemkanāliem no ārpuses: viņi vairākkārt ir novērojuši, kā puisēns vienkārši no kaut kurienes nolasa viņiem nezināmu informāciju.
“Neviens viņu nav mācījis”, atceras Borisa māte, „viņš pats no sevis itkā ierasti un viegli ļoti bieži apsēdās lotosa pozā un tad viņš sāka runāt visādus brīnumus . . . Viņš izstāsta tādas nianses un sīkumus par Marsu, par planetārajām sistēmām, par citām civilizācijām, ka man ar vīru acis lien uz pieres…”.

Jājautā, no kurienes mazajam bērnam tādas zināšanas? Kosmoss, kosmiskās ainas - ir patstāvīgas tēmas viņa stāstos no divu gadu vecuma … . Reiz viņš pavēstīja, ka arī pats kādreiz ir dzīvojis uz Marsa un, ka planēta arī tagad ir apdzīvota, bet pārdzīvojot savā vēsturē lielāko katastrofu planēta pazaudēja atmosfēru. Arī tagad uz planētas dzīvo ļoti neliels iedzīvotāju skaits pazemes pilsētās… . Būdams marsietis Boriss ir it kā diezgan bieži lidojis uz Zemi tirdzniecības un zinātnisko ekspedīciju sastāvā. Vēl vairāk, viņš it kā ir komandējis kosmisko kuģi. Tas irnoticis Lemūrijas civilizācijas laikā. Viņam ir bijis draugs, kurš ir gājis bojā viņa acu priekšā. Par Lemūrijas bojāeju puisēns stāsta tā,it kā tas būtu noticis nesen un ļoti pārdzīvo sava drauga, Zemes iedzīvotāja nāvi. Viņš apgalvo, ka Lemūrieši gāja bojā tāpēc, ka pārtrauca savu garīgo attīstību, ar to pašu izjaucot visas planētas vienotību.

Kad kādu reizi mamma atnesa dēlam Ernesta Muldašova grāmatu “No kā mēs esam cēlušies”, tad to ieraugot viņš ir nonācis neaprakstāmā uzbudinājumā. Viņš ilgi ir vērojis lemūriešu zīmējumus, Tibetas tempļu fotogrāfijas un vairāk kā divas stundas bez apstāšanās, turklāt loģiski un aizraujoši ir vecākiem stāstījis par lemūriem un viņu kultūru.Mamma, puisēnam to stāstot, ir uzmanīgi aizrādījusi ka Lemūrija gājabojā apmēram pirms 70 000 gadu un ka paši lemūri ir bijuši deviņus metrus gari… . Un kā visu to var atcerēties? Boriss nemaz neapjuka un atbildēja: “Jā, atceros un man par to neviens nav stāstījis, es pats visu to redzēju”.

Otrajā Muldašova grāmatā “Dievu pilsētas meklējumos”, viņš skatoties ilustrācijas ir ļoti ilgi un daudz stāstījis par visāda veida piramīdām un kapenēm. Pie tam, ir pārliecināti paziņojis, ka senās zināšanas,kuras cilvēki meklē, tiks atrastas ne zem Heopsa piramīdas, bet zem citas, kura vēl nav atklāta. “Cilvēces dzīve izmainīsies tikai tad,piemetināja stāstītājs, kad tiks atvērts sfinkss, kurš ir atverams kautkur aiz auss… Bet par to stāstītājs ir aizmirsis”.
Bet pats dīvainākais Borisa stāstos ir tas, ka uz Zemes it kā ir iestājies laiks, kad ir sākuši dzimt īpaši bērni, tāpēc ka tuvojas planētas pārveidošanās laiks pašos pamatos un lai to ieviestu dzīvē ir nepieciešamas pavisam citas zināšanas un, protams, arī pavisam citazemes iedzīvotāju mentalitāte.

Pēc puisēna vārdiem, uz Zemes pēc straujas polu maiņas, vajadzētu notikt divām katastrofām: pirmā – 2009. gadā, vienā no lielajiem kontinentiem, bet 2013. gadā - vēl daudz stiprāka. Tikai nedaudzi no Zemes iedzīvotājiem paliks dzīvi. Dzīvosim - redzēsim.
Uz jautājumu, vai puisēns nebaidās no tā, ka viņa dzīvība arī ir briesmās un šāda veida apstākļos tā arī var pārtrūkt ? Viņš atbild tā:“Nē nebaidos, jo mēs dzīvojam mūžīgi. Katastrofa bija arī uz Marsa un es tur tad arī dzīvoju. Tur ir tādi pat cilvēki kā mēs ar jums. Starp viņiem notika kodolkarš. Viss sadega. Tikai nedaudzi izdzīvoja. Radās”pusgruntstipa” jaunas mājas un jaunceltnes. Radās arī jauni ieroči. Ar visa veida materiāliem notika ļoti lielas izmaiņas. Marsieši galvenokārt elpo ogļskābo gāzi. Ja viņi tagad atlidotu uz mūsu planētu,tad gandrīz visu laiku stāvētu pie dūmvada. Ja jau tu esi no Marsa,jautā viņam, vai tev nav vajadzība pēc ogļskābās gāzes? Ja jau es esmu nonācis Zemes dotajā ķermenī, tad arī elpoju tās gaisu - atbild Boriss.Bet, ziniet, ka no tā ķermenis ļoti ātri noveco.

Puisēnam arī tika jautāts, kāpēc mūsu kosmiskie kuģi ļoti bieži iet bojā tuvojoties Marsam. Viņa atbilde bija šāda: ”No Marsa tiek sūtīti signāli, lai iznīcinātu staciju, ja uz tās atrodas marsiešiem kaitīgs starojums”.
Puisēns ir ļoti zinošs par Visuma daudzmensionalitāti un par starpplanētu NLO uzbūvi. Viņš stāstot par to kā pieredzējis speciālists zīmēja ”šķīvīšus” uz šīfera tāfeles un paskaidroja to darbību. Viens notādiem stāstiem: ”Tur ir sešas kārtas. 25% aizņem augšējā kārta no izturīga metāla, 30% - otrā kārta un tā ir līdzīga gumijai, trešā kārta 30% - atkal metāls, 4% aizņem kārta, kurai ir magnētiskas īpašības…”Vienlaicīgi viņš uz tāfeles raksta ciparus un saka: “Ja magnētisko kārtu piepilda ar enerģiju, tad šie aparāti var lidot pa visu Visumu”.
Visi pieaugušie, kuri šajā laikā dzirdēja un klausījās “indigo”,ieskatījās viņā un klausījās viņa pārliecinātajā runā ar izbrīnu, jo procentus ar kuriem viņš tik profesionāli rīkojās, sāk mācīt tikaitrešajā klasītē, bet puisēnam tad bija tikai 7 gadi.

Protams, šīs zināšanas viņam nav no skolas.
Bet ar skolu Borisam, protams, ir tikai vieni vienīgi sarežģījumi. No sākuma, pēc pārrunām, viņu uzreiz ieskaitīja otrajā klasē, bet drīz pēctam jau mēģināja tikt vaļā no viņa klātbūtnes stundās vispār. Un kurai skolotājai, sakiet lūdzu, var patikt, ja viņu pastāvīgi pārtrauc,paziņojot, ka viņa vispār nepareizi izskaidro mācību vielu… . Tagad ar puisēnu nodarbojas skolotāja ar labu pedagoģisko zināšanu praksi. Viņa ir mācījusies pie valstī pazīstamā akadēmiķa Ščetina - kā mācīt apdāvinātus bērnus.


Pats Boriss pilnīgi apzināti apgalvo, ka viņš ir ieradies uz planētas Zeme, lai palīdzētu zināšanu sadalē atkarībā no cilvēku līmeņa un kvalitātes tā, lai slikto cilvēku uz planētas paliktu arvien mazāk unmazāk.


443 12 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

CIlvēki bļāuj FAKE, bet tagad padomājiet, kas par to liecina? Jūsu izskalotās smadzenes no tv? Pasaule pati ir brīnums, jo jūs nevarat izskaidrot kāpēc notiek tā kā notiek. 

61 0 atbildēt

daudziem drošivien liekas bullshits, jo nav ņemtas nevienas ezotērikas grāmatas rokās.

31 0 atbildēt

kurš vel vnk notina uz leju? :D

85 59 atbildēt

kurš vēl lasot šo tekstu lidz galam neizlasija šos vardus "Volgrogadasapgabala Žirinovskas " ? :D

23 2 atbildēt

Neizstās pēc marsieša emotion

20 9 atbildēt

Interesanti :) Tie kas saka ka fake:Ejiet maize! Kā jūs zināt,varbūt tā tiešām ir???

13 3 atbildēt

2013.gads...pasaules gals...(nez kapec neticas?)emotion

9 0 atbildēt

Apzinja nav smadzenju darbibas rezults ? Tik pat labi var pateikt ka Televizors rada pats TV programmas, nevis taas parraida. To pashu dorshi es varu teikt par smadzenem, tās pārraida signalus, nevis tos veido ! Tapec ticu uz 100% , to sauc par reinkarnaciju, aprakstita daudzaas tautaas, tikai mees esam aborigeni ar pulksteni un kalendaru ! Neticat ? pasakiet man luudzu, ja juus atgrieztos 1000 - 2000 - 4000 - 6000 gadus atpakalj, ko juus speetu dod senajam tautaam ? Atbilde uz sho jautajumu buus shokejosha ;)

5 0 atbildēt

A es no zemes :D

4 0 atbildēt

Sāku lasīt aizrāvos un neitrāli izlasīju visu

3 0 atbildēt

vēl viens pasaules gals..,bet stāsts aizrāva,gribas pat ticēt..

3 0 atbildēt

izlasīju visu un ar lielu interesi. ++

1 0 atbildēt

Viņam ir pilnīga taisnība un es to zinu!

 

http://alajefromthepleiades.com/alajes-videos

 

MANS PĒDĀJAIS KOMENTS SPOKOS!

0 0 atbildēt

ej tak tu dirsti! atkal jobanie gali

2 2 atbildēt

Tas puika,-Boriss izskatās pēc Šrekaemotion

1 1 atbildēt

ko nēz viņji ēd.? :D

0 0 atbildēt

Drošvien pārāk daudz skatījies filmu - K-PAX :D

0 0 atbildēt

- Holms, jūs patiešām Bāskervilu suni redzējāt? -

- Vatson, paņemiet manu pīpi un ievelciet labi dziļi, ne to vien dabosiet redzēt! -

0 0 atbildēt

2009 gadā? Nekas taču nenotika cik es atcerosemotion

0 0 atbildēt
avots?...
0 0 atbildēt