local-stats-pixel fb-conv-api

Piecas zemūdens mistērijas, kuras neviens nespēj izskaidrot7

412 0

Ja par sauszemi vēl varētu uzskatīt, ka viss ir izpētīts, izņemot Antarktīdu, tad par zemūdens pasauli to nevar apgalvot.

No visiem pasaules okeāniem ir izpētīti labi, ja 10-15%. Kas atrodas pārējā daļā neviens īsti nezina. Vai tur var glabāties kaut kādas aizmirstas liecības par pazudušajām civilizācijām? Vai tāpēc neviens nesteidzas pētīt zemūdens pasauli, jo atklājumi varētu likt pārskatīt sapratni par vēsturi un atzīt, ka mēs esam aizmirsuši ļoti daudz?

412 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Ne sūda cilvēki nezin, un lielākā daļa vēstures ir vispār pieņemta teorija nevis fakts.
24 1 atbildēt
Cilvēka atmiņa ir stipri īsa.Pāris paaudzes un viss tiek aizmirsts kā nevajadzīgs.Kapēc gan esam iedomājušies ka pēc desmit tūkstošiem gadu kāds vēl atcerēsies mūsu laikus.Jā būs kautkāds 21 gs visiem būs pie dirsas jo apceļos tālas galaktikas.Viss būs aizmirsts un aprakts.Ja vēl būs kāsa katastrofa kas aizslaucīs visas twlehnoloģijas un lielu skaitu iedzīvotāju tad jau pēc 2000 gadu nākotnes ogļrači izraks kādu 21 gs ogļraču kasku un teiks vaaaaaauu.Tas no kādas senas civilizācijas.A neviens viņiem neticēs un domās ka tas viss ir fufelis.
9 0 atbildēt

Par pirmo ir skaidrs - tikai aklais var neredzēt, ka tas ir Hana Solo Millenium Falcon  emotion 

7 0 atbildēt
Pričom avarējis, varbūt tikai gaida īsto brīdi.…un tad būs interesanti…
5 0 atbildēt
Mēs vel daudz ko nezinam un varbūt labi ka nezinam jo kā pareizi teici var gadīties pārrakstīt vēsturi!!!
3 0 atbildēt