local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par Area 51 ?71

ASV Gaisa Spēki apgalvo, ka Zona 51 ir parasta militārā bāze, bet ir pietiekoši daudz pierādījumu, ka tur notiek arī tādas lietas kā eksperimenti cilvēkiem un ārpuszemes būtņu pētīšana, un daudz citu eksperimentu, par kuru eksistenci neviens pat nenojauš... Ja ieesi tās teritorijā, tevi gaida nāve. Ko slēpj militārā bāze Nevadas tuksnesī ?

880 11 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Tā ir slepenā bāze ar uzrakstu "Slepenā bāze" emotion Īstās bāzes neviens nezina, zina tikai fiktīvās.. Tāpat kā ASV dienesti speciāli izveido web lapas, kuras ļauj hakeriem uzlauzt un pēta viņu darba metodes. Gan jau ka labākos savāc pie sevis. Neieteiktu tik zemu novērtēt inteliģentākās planētas iestādes. Viņi risina jautājumus, kas mums pat sapņos nerādas..

Nākamajā Amerikas ekskursijas laikā laikā Groom Lake man ir plānā emotion

50 0 atbildēt
Kā var zinat ka citplanetieši ir vispār līdzigi mums moš viņiem ir 5 rokas un viņi ir apaļi kā bumbiņas ?;D
16 0 atbildēt

Plot twist: tā izrādās vienkārši parasta militārā bāze emotion

15 3 atbildēt
Tas ir, lai piesaistītu lasītājus. Un "seriously". emotion
3 0 atbildēt

Un ja tu tuvosies tam darba, tevi nošaus uz izdzēsīs ? emotion

3 0 atbildēt

Tiešām ? ;D Es neesmu filmu redzējis. Kaut kad noskatīšos.

2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

Patiesība ir tur ārā kaut kur!!! Ja gadījumā saties, pasveicini un pasaki kad meklēju!

2 0 atbildēt
3spooky5me
2 0 atbildēt

Dažus km no manas mājas arī ir kaut kas dīvains. Mazā, mazā būdiņā, ap būdiņu žogs, aiz žoga plašumiņš un vēl viens žogs.. Tur dzīvo liliputi no Marsa?

2 0 atbildēt

No pain no gain

2 0 atbildēt

Pierādi. emotion

2 1 atbildēt

bet loģiski.

1 0 atbildēt

Ir tik daudz pierādījumu, ka īsti tā arī nav neviena reāla pierādījuma! emotion

2 2 atbildēt

Nav tādas patiesības jo nav pierādījus nevienam apgalvojumam, nedz tu vari pierādīt ka tur kaut kas nav, nedz tu vari pierādīt ka tur kaut kas ir...praktiski neutralitāte, turpinam gaidīt kas atklāsies nejauši.

P.S. Ir visādi video, nesen parādījās uzgāju divus gadus vecu video, kur viens vecs vīrs, praktiski drīz mirs, atklāja noslēpumu, jo jēga slēpt nav, pilnīgi saprotu viņu, nav vērts neko slēpt, ja mirsi tā pat.

(Ticiet vai nē, paši lemjat, nedz es, nedz jūs nevarat pierādīt ka tur nav, nedz tur kas ir, bet vēlos ticēt, ka tur ir) https://youtu.be/iQH11GW7w8Q

P.S.S. Tā 6. bilde ir fake, tas autopsijas video, no kura nāk tas attēls, tika atklāts par fake, paši video montieri to atklāja pēc ilga laika. Tie bija divi britu čaļi, kas izveidoja mākslīgu citplanētieti. Video bija viltots jo tur radās sakarīgi un loģiski jautājumi, nevis par to citplanētieti, bet, ka tērpi bija parasti, nekādas aizsardzības nebija pret nezināmu organismu telpā, instrumenti ar kuriem darbojās bija nepareizi pielietoti utt, tas mani pārliecināja jo saskatīju sakaru tajā.

0 0 atbildēt

Es domāju, ka 4-tais punkts ir visticamākais NLO izskaidrojums, lai gan nevajadzētu atsaukties uz valsti, bet tikai uz to, kurš tavuprāt ir atbildīgs par šāda veida sabiedrības maldināšanuemotion

0 0 atbildēt
Viņi slēpa visu, un turpinās to darīt.
0 0 atbildēt

Cilvēku visticamāk nevarētu nemaz krustot ar citplanētieti jo citplanētiešiem būtu cits hromosomu skaits! 

Būtne ko viņi būtu mēģinājuši uztaisīt nomirtu jau nedzimusi. Tāpēc arī nevar dzīvniekus ar cilvēkiem sakrustot. emotion 

0 0 atbildēt

Kārtējais raksts par neko - kliedzošs virsraksts bez neviena pamatota fakta... ak vai, ko gan es gaidīju. emotion

1 2 atbildēt
Kliedzošs virsraksts, reiz tante teica... emotion
1 2 atbildēt