local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par Area 51 ?71

ASV Gaisa Spēki apgalvo, ka Zona 51 ir parasta militārā bāze, bet ir pietiekoši daudz pierādījumu, ka tur notiek arī tādas lietas kā eksperimenti cilvēkiem un ārpuszemes būtņu pētīšana, un daudz citu eksperimentu, par kuru eksistenci neviens pat nenojauš... Ja ieesi tās teritorijā, tevi gaida nāve. Ko slēpj militārā bāze Nevadas tuksnesī ?

880 11 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

teikums ka jāparaksta klusēšana.Nākamais teikums vairāk 20 darbinieki ir saslimuši.vnk dfucq emotion sviests,ja nav ko rakstīt tad *** vsp rakstīt.

Kāda jēga krustot citplanētieti ar iezemieti,ja vēl pat nekas nav zināms par citplanētiešiem,bet nē,šiem bezmaz vai pirmā gudra doma "kā būtu ja mēs viņu sapārotu ar cilvēku" emotion

Daudzi amerikāņu žurnālisti atklāja ASV valdības tumšākos noslēpumus par notikumiem Zonā 51, intervējot bijušos pilotus, darbiniekus, mehāniķus un spiegus, kam bija piekļuve pie tiem.

Atkal tiek apšaubīts klusēšanas zvērests.

Kā jau teicu sviests. Ja tur tiešām būtu kkas anormāli slēpjams ,tos cilvēkus kas tur strādā,tā vienkārši nelaistu laukā.Tā būtu viņu izvēle uz mūžu,nodot sevi zinātnei un palikt tur vai dzīvot normālu dzīvi.

3 4 atbildēt
Jim avatarsJim

Kā rakstam var būt tik daudz +, ja raksts ir veidots tik ļoti nekvalitatīvi ( daudz drukas kļūdu,1. teksts vispār aprauts, tālāk nemaz neuzskaitīšu)

3 5 atbildēt
Cilvēks visu ko izdomās par to, ko nav redzējis. Man šķiet, par to Area 51 ir jau tik daudz kas sadomāts, ka cilvēki paši vairs nesaprot, kas tur patiesībā ir.
2 4 atbildēt

Besī ārā tās teorijas par citplanētiešiem... Nav tādu citplanētiešu kā filmās ar konusveida galvām un lidojošiem šķīvjiem, tā ir vienkārši 90to gadu fantāzija. 

Tajā bāzē attīsta kara tehnoloģijas un ieročus, lai ASV būtu neuzvarama un noteicošā valsts. Kādas un cik efektīvas - to neviens nezina. Prese var rakstīt, ko grib.

5 10 atbildēt

nekvalitatīvi. -

1 6 atbildēt