local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaulē slavenākie objekti, kuriem esot uzlikts lāsts36

Pasaule ir pilna ar dārgiem objektiem kuru skaitā ir dārgakmeņi, seni, aizvēsturiski mantojumi kā arī pat parastas gleznas. Bet cik no šīm visām mantām piemīt lāsti?

1648 1 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

4# Jā, maja nodeg, tad pārnes uz citu māju, tad atkal nonek un tā uz citu māju.Cilvēki katrreiz no gruvešiem rok ārā gleznu un staipa pa mājām :D.

3# Visiem zemniekiem kas raka, bija slikti laikapstākļi jebkurā dienā, tātad tiem, kas neraka blakus stāvēja atsevišķs mākonis un bija savādāki laikapstākļi?

Kārtējās stulbās pasakas

35 2 atbildēt

Un kur es paliku? emotion Kas ar mani tusē tas viemer iekļust problēmas emotion Tāka es esmu nolādēts emotion

26 2 atbildēt

7. Izlasiju Urlu kalns :D Raksts supeer! +

12 0 atbildēt

Paldies par interesanto rakstu! Merci!

8 0 atbildēt
Labs raksts
5 0 atbildēt

2. "nozaga no Dieva Krišna" - jābūt  "no Krišnas" (un, protams, šis dievs ir vīriešu dzimuma, bet viņa vārdu loka tāpat kā, piemēram,  "lauva")

5. "nozagts no kāda Indiāņu tempļa" Deli safīrs??? emotion kopš kura laika Deli ir jebkāda saistība ar indiāņiem?? trulajā angļu valodā nav papūlējušies izveidot atšķirīgus vārdus jēdzieniem "indieši" un "indiāņi", tomēr pēc konteksta parasti tas ir ATŠĶIRAMS - respektīvi, Deli dimantu nozaga INDIEŠIEM

Raksts pēc būtības saistošs, bet derēja izlabot daudzās valodas kļūdas! avansā pluss ;)

8 3 atbildēt
Lai nebutu tads gadijums ka jums iedod noladetu objektu neuzticatiesvtiem clvekiem kuri ir ļoti diva ticigi jo ka jus busiet viņam kautko izdarijusi sliktu vins to aceresies uz visu mužu.Vel ari nevajaga uzticeties svesiem cilvekiem.
5 0 atbildēt

Es neticu ka raudošā zēnu glezna liek aizdegties, jo es lasīju citā rakstā ka tas darot kaut ko citu.

P.s. Vēl dzirdēju ka šo lāstu var apturēt apvienojot raudošo puiša un meitenes gleznu vai atdodot kādam citam.

3 0 atbildēt

Tītanika Rozas dimants ar bija noladēts!

Jacks uzgleznoja Rozu ar šo briljantu uz kakla,un pēcāk nomira.

Curse :ukp

3 0 atbildēt

emotion labais raksts ;)

2 0 atbildēt

Par to Urlu kalnu esmu lasījis,pat profi ģeologi nevar izskaidrot kā tas kalns varēja tur izveidoties.Aborigēniem ir leģenda ja nemaldos ka kalns ir vai nu dievu mājvieta,vai ļauno garu.

Un tā arī ir praktiski visi par kuriem info aizgāja līdz plašsaziņas līdzekļiem,kuri bija ņemuši akmeņus no kalna vai piemeklē nelaime ģimenē,izput bizness,''noliek karoti'',sākās problēmas ar veselību.Un nelaimes sākās jau pirmajās nedēļās pēc  ceļojuma.

Urlu ciemošanās var būt liktenīga.........

1 0 atbildēt
👍
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Ulurū, un nolādēts? emotion
1 0 atbildēt

Phe kad skolā stāvu kaut kur, tad vienmēr kaut kas saplīst emotion

1 0 atbildēt

Interesants raksts , bet neticu lastiem , tā pat kā zilniekiem u.t.t Tie kas tic tam , ari parasti ir visadas problemas  emotion

1 0 atbildēt

Gan jau milzīga sakritība, bet kas lai to zin... emotion

2 1 atbildēt

Man ar neticās trešajam, tas tiešām izklausas nepamatoti un ar sakarīgu izskaidrojamību... Pirmkārt, tie bija zemnieki, sazin cik viņiem gadu, tas jāmeklē internetā, kur noteikti ir rakstīts viņu vārdi un vecums. Iespējams, ka jau bija veci, bet, tikai tāpēc, ka daži mira pēc desmitgadēm...nuu...kā jau teicu, veci...viņiem 100% bija 40-60 gadi, un ja mira pēc PĀRIS DESMIT...gadēm, tas nozīmē, ka vismaz pēc 30 gadiem, tad tas ir vēl jo muļķīgak uzskatīt to par lāstu, nolādību, jebkurš varēja tik pat mierīgi nomirt, viņus vienkārsi vecums piebeidza. Otrkārt, kā jau teicu, tie ir zemnieki, zemniekiem vienmēr ir grūti apstākļi, iespējamas ķermeņa pārslodzes no darba utt. Treškārt, kā jau pirmīt teicu, un jau trešo reizi saku, ka tie ir zemnieki, papildus sakot, ka tā ir Ķīna, slimības skraida utt. Ja šajā rakstā pateiktu, ka viņi nav bijuši nekad slimi, jeb viņi nekad nav veikuši zemnieku darbus, tad varētu vēl pastrīdēties, ka tas tiešām ir lasts, vēl labāk, ja zinātu viņu imunitātes stāvokli utt.

0 0 atbildēt

dažas bildes neatbils aprakstam, tapēc daži var ne pilnīgi piekrist tam kas ir rakstīts zem attēliem. citiem uzņēmumiem ir pasvisam cits stāsts, bet par centību un to kā nofurormuleeji rakstu un kā to pasniedzi  tev pienākas liels PLUSS no maniis. Turpini rakstīt. es domāju  visi spoki būs sajūsmā par taviem orģinālajiem tekstiem. Tā turpināt un tu sagsniegsi vismaz poltergeista statusu aatri vien. :)

liels +

0 0 atbildēt
Ir terakotu armija nevis māla armija!
0 0 atbildēt