local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaulē slavenākie objekti, kuriem esot uzlikts lāsts36

Pasaule ir pilna ar dārgiem objektiem kuru skaitā ir dārgakmeņi, seni, aizvēsturiski mantojumi kā arī pat parastas gleznas. Bet cik no šīm visām mantām piemīt lāsti?

1648 1 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

Man ar neticās trešajam, tas tiešām izklausas nepamatoti un ar sakarīgu izskaidrojamību... Pirmkārt, tie bija zemnieki, sazin cik viņiem gadu, tas jāmeklē internetā, kur noteikti ir rakstīts viņu vārdi un vecums. Iespējams, ka jau bija veci, bet, tikai tāpēc, ka daži mira pēc desmitgadēm...nuu...kā jau teicu, veci...viņiem 100% bija 40-60 gadi, un ja mira pēc PĀRIS DESMIT...gadēm, tas nozīmē, ka vismaz pēc 30 gadiem, tad tas ir vēl jo muļķīgak uzskatīt to par lāstu, nolādību, jebkurš varēja tik pat mierīgi nomirt, viņus vienkārsi vecums piebeidza. Otrkārt, kā jau teicu, tie ir zemnieki, zemniekiem vienmēr ir grūti apstākļi, iespējamas ķermeņa pārslodzes no darba utt. Treškārt, kā jau pirmīt teicu, un jau trešo reizi saku, ka tie ir zemnieki, papildus sakot, ka tā ir Ķīna, slimības skraida utt. Ja šajā rakstā pateiktu, ka viņi nav bijuši nekad slimi, jeb viņi nekad nav veikuši zemnieku darbus, tad varētu vēl pastrīdēties, ka tas tiešām ir lasts, vēl labāk, ja zinātu viņu imunitātes stāvokli utt.

0 0 atbildēt

dažas bildes neatbils aprakstam, tapēc daži var ne pilnīgi piekrist tam kas ir rakstīts zem attēliem. citiem uzņēmumiem ir pasvisam cits stāsts, bet par centību un to kā nofurormuleeji rakstu un kā to pasniedzi  tev pienākas liels PLUSS no maniis. Turpini rakstīt. es domāju  visi spoki būs sajūsmā par taviem orģinālajiem tekstiem. Tā turpināt un tu sagsniegsi vismaz poltergeista statusu aatri vien. :)

liels +

0 0 atbildēt
Ož pēc fufeļa, bet raksts labs!
0 0 atbildēt
Ir terakotu armija nevis māla armija!
0 0 atbildēt

neslikts raksts, kaut arī pirmo reizi dzirdu, ka Krišna ir "viņa", visu laiku domāju, ka "viņš"

0 0 atbildēt