local-stats-pixel fb-conv-api

Parravičini psihogrāfijas4

45 0

          Ir cilvēki,kuriem,pēc visa spriežot, piemīt īpašas spējas un kuri var ielūkoties nākotnē un paredzēt,kas notiks.

         Iespējams,Tev kādreiz ir gadījies dzirdēt no no ģimenes locekļiem par to,ka ir piepildījušās kādas viņu priekšnojautas.Mūsu smadzenes visas dienas garumā saņem informāciju,ko vēlāk apstrādā,un bieži vien tas notiek neapzināti.Nereti priekšnojauta ir tikai neapzinātas reāli iespējamas notikuma gaidas.

          Tomēr mēdz būt arī visai pārsteizošas pirekšnojautas,kā,piemēram,tās sauktās Parravičini psihogrāfijas.

        Bendžamins Solari Parravičini-1898.gadā Argentīna dzimušais mākslinieks-bija gluži parasts cilvēks,taču kādu nakti sajuta neparastu vēlmi attēlot ar krāsām uz papīra kaut kādus tēlus.Sākumā viņš pats nespēja izprast,kas tie par tēliem un ko tie nozīmē,taču,laikam ritot,pamanīja,ka šie šie"vēstījumi"piepildās.

           Kopš tās dīvainās nakts viņš gandrīz līdz pēdējai savas dzīves dienai zīmēja to, kas  nez no kurienes uzplaiksnīja viņa apziņā.Tie bija savā ziņā pravietiski uzmetumi ar komentāriem,kurus sāka dēvet par psihogrāfijām.Kopumā Parravičini ir uzzīmējis vairāk nekā 600 psihogrāfiju,galvenokārt no 1936.līdz 1950.gadam. 

          Pārsvarā tie bija vēstījumi par gaidāmajām dabas katastrofām-zemestrīcēm un plūdiem,tācu daži zīmējumi liecināja par nākotnes zinātniskajiem atklājumiem, politiskiem notikumiem,kariem un tamlīdzīgām lietām.Savās psihogrāfijās Parravičini ir pavēstijis,ka viens no Ņujorkas simboliem piedzīvos divus spēcīgus triecienus.Viņš ir uzminējis kurā gadā nomirs.Un brīdinājis cilvēci par trešo pasaules karu.Tas bija viņa pēdējais pareģojums.

        No kurienes viņam radās šīs īpašās spējas,un no kurienes nāca balss,kas diktēja priekšā,ko zīmēt?Lielākoties viņa vīzijas ir vispārīgas vai neskaidras,kas paver iespēju uz visdažādākajiem traktējumiem.Varbūt cilvēki tikai vēlējas saskatīt viņa psihogrāfijās kaut kādu īpašu jēgu?

                                                      Vai Tu zini ka...

   1939.gadā Parravičini pie kādas psihogrāfijas pierakstīja:"Amerikas brīvības bāles,lāpa vairs nespīdēs,kā agrāk,bet piemineklim uzbruks divas reizes"Pēc teroristu uzbrukuma Pasaules Tirdzniecības centram Džordžs Bušs paziņoja: "Amerikas Savienotās valstis kļuva par uzbrukuma mērķi tādēļ,ka mēs esam spožākā brīvības bāka pasaulē.Un nekas nepiespidīs šai gaismai kļūt blāvai."

                                              Interesanti skaitļi un fakti

 Parravičini tiek dēvēts arī par argentīniešu Nostradamu.Jau bērnība viņš atzinās,ka dažkārt mēdzot sarunāties ar enģeļiem,fejām un mājas gariņiem. Viņa tēvs,būdams psihiatrs,bija noraizējies par sava dēla veselību un lika veikt medicīniskās pārbaudes,taču nekāda slimība viņam netika konstatēta.Vēl būdams mazs Bendžamins pateica šādu frāzi :"Karš sāksies 14.gadā."Pirmais pasaules karš bija viņa pirmais pareģojums.Viņš pats stāstīja,ka pievērsties mākslai viņu esot pamudinājis kāds enģelis.Viņš esot paklausījis -nopircis un krāsas un sācis gleznot.Pēc kāda laika Parravičini jau bija kļuvis par starptautisku prēmiju laureātu. Viņa mākslas darbi glabājas privātkolekcijās vairākās Eiropas valstīs,kā arī Beļģijas karaļnamā.Savos pareģojumos viņš ir pavēstījis gan par televīzijas ēras sākumu,gan par kosmosa izpēti,apgalvojot,ka "pirmais aizlidos suns".Tieši tā arī notika-pirmais kosmosā tika nosūtīts suns,vārdā Laika.

 Teksts norakstīts no Lielās noslēpumu grāmatas.

Teksta tēma ir noslēpumi un to atminējumi.

Šajā sērijā Aura jeb Kirliana efekts-  http://www.spoki.lv/aktuali/Aura-jeb-Kirliana-efekts/83866 

Nostradama pareģojumi- http://www.spoki.lv/aktuali/Nostradama-paregojumi/83889 

Nākamais raksts-Baltā un melnā maģija.

     

45 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

vnk

1 0 atbildēt

zheel tikai ka sunji nemaak lidot.

1 0 atbildēt

tādām lietām ticu, pati nesen piedzīvoju ko līdzīgu, lai gan nekad ne sapņi, ne nojautas iepriekš nebija piepildījušies...

1 0 atbildēt

pareģot nevar, jo viss var mainīties, tikai cilvēki domā, ka var pareģot, jo loģiski domā zemapziņā.

1 0 atbildēt