local-stats-pixel fb-conv-api

Nolādētā putekļusūcēja gads22

85 0

Līdzīgi kā ķīniešu kalendārī, kur katram gadam tiek piedēvēts kāds dzīvnieks, tā eiropeieši ir izveidojuši tā saukto 'drausmu kalendāri', kur katrs gads tiek saistīts ar kādu sadzīves elektronikas viedu, ar kuru darbības traucējumiem vai lūšanu būšot jārēķinās tās lietotājiem. Iepriekšējais gads esot bijis 'šaušalīgā leduskapja gads', tāpēc neviens īpaši nebrīnijās, ja leduskāpī pazuda pārtika, tas sāka tecēt vai kāda cita veida klapatas piemeklēja pārtikas uzglabājamo tvertni. Bet kā izrādās šogad esot 'nolādētā putekļusūcēja gads', tāpēc putekļusūcēju saimniekiem nākšoties rēķināties ar dažāda veida nedienām, kuras ir iespējams piedzīvot šī sadzīves elektronikas izstrādājuma lietotājam.

Ar kādām nedienām saistās putekļusūcējs šogad:
+ sāk ieslēgties pats no sevis nakts laikā
+ ievelk sevī nepiemērotas lietas - naudu un visādus citus smalkus knibuļus
+ uzsprāgst tā putekļu tvertne
+ mākslīgā intelekta pārņemšanas iespēja, kad putekļusūcejs sāk tevi vajāt un izsekot, nododot tevi augstākajai varai

Visi ir pamanījuši, ka šī sadzīves iekārta nevieš lielu uzticību bērnos un mājdzīvniekos vai paiet diezgan ievērojams laiks līdz mājas mīluļi un bērni aprod ar putekļusūcēja izdalītajām skaņām un ierasto darba rutīnu. Tomēr psihologi zinot noradīt, ka putekļusūcejs nereti cilvekam saistas ar neapzinātu biedu, jo tajā pazūd viss nevēlamais, kas nereti cilvekam liek neapzināti, izmantojot putekļsūcēju, savilkt tajā dažādas smalkas tomēr vērtīgas lietas, kā sīkas skrūvītes vai dārglietas, kuras laikus nepamanītas var nonākt atkritumu urnā. Bez tam mūsdienās putekļusūcēji tiek aprīkoti ar lērumu elektroinstrumentu un autonomu elektrības padevi - akumulatoriem, kas šo iekārtu padara par nekontrolējamu un distancējami vadāmu. Tāpēc mistiķi brīdina par iespējamiem draudiem, kad putekļusūcējs tiek izmantots kā automatizēts risinājums, lai kādu notroļotu, izsekotu vai pat pakļautu. Vai kas var būt briesmīgāks par putekļusūcēja pakļautu saimneiku, kuru tā nopirktais sadzīves labums ir iespiedis stūrī?

Putekļusūcēju ražotāji šo gadu saista ar inovāciju integrācijas gadu, tāpēc daudzi putekļusūcēji tirgū tiks piedāvādi zem pašizmaksas, bet kā jau visiem zināms - sieriņš par brīvu ir vien pieejams peļuslazdā. Pēdejie jauninājumi putekļusūcēju tirgū paredz, ka putekļusūcejiem ir jābūt aprīkotiem ar mākslīgā intelekta moduli, kas visiem jaunajiem putekļusūcējiem ļauj sazināties savā starpā un ļaujot pat apvienoties, lai paustu nopietnus draudus cilvēcei.

lasi, vērtē, komentē emotion

85 0 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

+ šogad man nakts miers ir nodrošināts, man nekas mājās pats no sevis neieslēgsies.

+ forši - man šogad nauda nezudīs, un arī kreklu pogas, atslēgas, TV pults  emotion  

+ nekas neuzusprāgs, izņemot alus burbuļus kausā  emotion

  + un tā kā mani neviens nevajās, tad augstākā vara esmu es pats!!!   emotion  

VIENKĀRŠI, MAN NAV PUTEKĻUSŪCĒJS!!!  emotion  

6 0 atbildēt
putekļusūcējs saplīsa 2018. Varu dzīvot bez briesmām!
4 0 atbildēt
Derētu tad vēl rakstiņš par to eiropiešu drausmu kalendāru, interesanti, kura mājas ierīce uzdzīs mums šermuļus nākamgad.. 🤔😂👍
3 0 atbildēt
Vroom,vroom……BOOM, gribēji lai iekomentēju tavu rakstu, nu iekomentēju BOOM.
3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt