local-stats-pixel fb-conv-api

Nlo ar savām acīm!!!17

48 0

ES pagāšo vasaru ar draugiem daudz gājām naktīs ārā  , un ik pa laikam ievērojām dīvainās lidojošas zvaigznes. No sākuma likās ka tā ir lidmašāna, bet pamanijām kautko dīvainu šie lidojošie objekti kustās diezgan ātri un varētu pat teik ka teleportējās. Citu brīdi varēja redzēt ,ka objekts kustas zigzagā un pectam normāli.Tad kādu nakti mūs patiešām pārsteidza viena lieta debesīs pekšņi parādijās 2  ļoti spoži zvaigznēm līdzīgi punktiņi, tie bija spilgti oranžā krāsā un stāvēja uz vietas viens otram tuvumā . Mēs tos vērojām ļoti ilgi un pamanijām ka tie atālinās viens no otra un pēkšņi viens izdziest un parādās citā vietā pēc kādām 2 minūtēm. Pēc laika tā darija arī otrs un drīz tie pazuda pa visam. 

Cita reize es ar draugiem eju uz maaju un domaajaam paveerot un ieraugam atkal lidojošu objektu. Tas ļoti ātri virzās uz priekšu un pēkšņi pazūd un pēc brīža tālāk tā, kā tumsā iztabā  ieslegtu gaismu zipsnis un parādās šis objekts un tā kamēr pazuda aiz apvāršņa!

Nākamā reize eju viens uz maaju ap 2 naktī un pamanu kad visu laiku iet uz priekšu ļoti ātri NLO un drīz tas pazūd aiz apvāršņa. Tad tas atkal parādās un iet to pašu ceļu atpakaļ un tā kādas 6 reizes man apnika skatīties jo pagājušas bija kādas 40 paari miņas.

Nākam nakt skatos debesiis atkal un redzu ka ļoti atri kustās uz vienas zvaigznes pusi un pirms tai uziet virsū tā kas stāv uz vietas teleportējas un iet uz augšu , bet tā kas gāja viņai virsū turpina savu ceļu un atkal pazūd aiz apvāršņa.

Tad kādu laiku neveeroju zvaigznes un vakar ap kādiem 3 gāju gulēt 31 jūlijs sesdiena 2010. Pa vasaru guļu savā tusiņu tāteikt ščūnī un otrajās stāvā var guleet , bet runāšu par teemu .Kad jau sāku gulēt skatos pa logu laukā un pēkšņi parādās un stāv uz vietas zvaigznei līdzīgs spilgti sarkans objekts. Vēroju to ļoti ilgi un tad ik pa laikam tas pazuda aiz mākoņiem . Man apnika pēc kāda laika atkal gaidīt kad parādīsies no mākoņa un es gāju gulēt . Tad pēkšņi jūtu tādu ka ultra staru vibrāciju savā galvā atri atveru acis un paskatos pa logu un bija kaadas 4 sekundes tik pagājušas kā aizveru acis un eju gulēt tad ieraugu ļoti spožu un raustošu to pašu NLO. Kādu laiku to pavēroju un izskatās ka tas itkā kā bākuguns skatās uz visām pusēm . Tikai tas negriežas uz rinķi bet pagriežas uz vienu pusi un tad atpakaļ un tā visu laiku !!! 

ES to neesu safabricējis un cerams ka patiks lasīt .

Man ir 14 gadi un gribēju pastāstīt ,un padalīties ar informāciju kā arī uzzināt vai kādam tā vel ir gadijies.

Šis ir mans pirmais raksts ar paša izteiktu viedokli !!!! 

ATTĒLI ŅEMTI NO INTERNETA!

48 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://NAKTS ZVAIGZNES
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Man kautkas dīvains atgadijās Janvārī, vai Februārī, nezinu, piekāst, karo4e sniegs bija. Pīpēju pie loga, ārā tumš, lūru debesīs un pēkšņi virs manas mājas (piecstāvenes) izlido viena tāda orandža bumbiņa, ok paskatos, novēršos, vēlviena, pasaucu māsu un mēs abi lūrējām ar mutēm vaļā kādas 10 min, tie objekti viens pēc otra lidoja vienādā ātrumā ar vienādu atstarpi vienam no otra, saskaitijām kādus 9, pēctam ierubijos ka jauzfilmē, aizskrēju pēc fočika, kad atskrēju atpakaļ vēl viena bumba bija redzama, bet kamēr ierubiju kameru un video režīmu bumba jau bija aizslīdējusi aiz tālāk esošās deviņstāvenes. Es tā cerēju ka kāds būs uz ziņām aizsūtijis kādu video vai bildi, jo pagalmā bija saskrējuši cilvēki un ar mabilām fočēja, bet tā arī neko nesagaidiju. Problēma ir tā ka es gribu visu zināt kas un kā, kapēc. Mēģināju sev to izskaidrot, bet nekas nesanāca, pirmā versija bija ļotene, bet cik zinu nevienai lidmašīnai nav oranži/nemirgojoši signāli + nekādas skaņas nebija.

2 0 atbildēt

es ziemā ap 8 kad jau bij satumsis pastaigājos un arī rēdzējus tādus pašu 2 objektu ar oran'diem punktiet viņi  kustējās no vienas puse uz otrus tad uz apli un tad arī zvaigznes formā man pat palika bail un es aizskrēju mājā emotion

 

 

P.S. man tad bija 9 gadi

2 0 atbildēt

huinja

2 1 atbildēt

2. NLO... emotion

tā ir swētku brīnumlaterna....  emotion

1 1 atbildēt

 

NLO ir manīti, esmu tos gan naktī gan gaišā dienas laikā manijis :)  gan attāli lidojošus, gan tuvumā, reizēm pat ar draugiem jokojam, ka atkal čaļi ar zupas šķīvi pēc sāls un kartupeļiem saļankai pakaļ atbraukuši emotion

0 0 atbildēt

Mēs ar brāli vinereiz ar redzējām tādu gaismas bumbu,kas lidoja mūsu mājai pāri(5stāvenei). Scarry..

0 0 atbildēt

tie ir sateliiti..izdziest tie pec kada laika jo vinus apgasimo saule un vini ielido zemes ena ;d :D  bija labs ar draugiem pasedejam utt..man 14 gadi :D nu wtf

0 0 atbildēt

Nu ja kāds pats redzētu tad kautko citu teiktu ;) tik tā saku . Teikt var daudzko ,bet īstenībā kad redzi pats vot tad saproti ew točna nevis ai tas sūdz nau NLO bet sateliiti vai kautkas cits sateliiti nelido aatraak par liķeni un nelido pa rinķi un zigzagā ;) 

0 0 atbildēt

Nu piedod bet pirmā rindkopa visu izskaidro...emotion

0 0 atbildēt

2. atteels tas ir japaanju balons kuru palaizh iededzot sveciiti un veel kkaadas lietas:D

1 1 atbildēt

Jā man vairākas reizes ir bijis gadījums ar to spilgti sarkano punktiņu! :)

0 0 atbildēt

poh`

0 1 atbildēt

Nu jā bet mēs nebijām pālī vāv 3 d light liela mujža

0 1 atbildēt

otrajā bildē tas vsp ir tas balons ar sveci apakšā. :D gaisa balona princips, tāds sūdiņš veikalā nopērkam ap 2ls. :D

0 1 atbildēt

emotion emotionjadzer mazak!

0 2 atbildēt