local-stats-pixel fb-conv-api

Miega paralīze - kas tas ir?284

1639 5

Iespējams vien no šausmīgākajiem pārdzīvojumiem cilvēka dzīvē...

1639 5 284 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 284

0/2000
NFG avatarsNFG

Ām kas ir līzt?

5 0 atbildēt

Tagad man būs bail iet gulēt...

4 0 atbildēt

Man pāris naktis atpakaļ bija gadījums, kad guļu, un tad dzirdu kādu sakām - "Paskaties sev blakus" un es itkā pagriežu galvu un tur milzīgs pretīgs insekts uz spilvena rāpo man virsū un es kā lecu no gultas ārā visu paķēru līdzi un apgāzu, vot tā bija drausmīga sajūta.. Stāvēju apjucis, nesapratu kas īsti notiek, ieslēdzu gaismu, vel domāju, moš kautkur aizlīdis tas tārps, tik reālistiski tas viss bija! Un tas tēls arī, kas teica lai paskatos blakus. Nu jā un aizmigt vairāk protams nevarēju, tā no kādiem 3iem biju augšā līdz rītam ;D

4 0 atbildēt

Es to piedzīvoju vakar, gribēju pēcpusdienā nosnausties un nogurums bija baigais. Mani pamodināja cilvēks, kas ienāca manā istabā, runājot pa telefonu. Es visu dzirdēju un visu atceros, bet nevarēju pakustēties. Sajūta nebija no foršajām - apmēram 2 minūtes biju pie pilnas apziņas, bet nevarēju izdarīt PILNĪGI NEKO! Neteiktu, ka bija ļoti baisi, vnk drausmīga bezpalīdzības sajūta, jo par šo sindromu jau zināju un apzinājos, ka notiek.

4 0 atbildēt

ok, es īsti nezinu, bet vai tie tavi sukubi nav no angļu valodas un nerakstās kā -succubus? 

ja tā, tad tas tulkojas kā vellata- velns ar sieviešu dzimumu..var jau būt arī sukubi, ja tā, tad atvainojos par savu nekompotenci! :)

5 1 atbildēt

baigi gribās, lai visi cilvēki manu komentāru redz.

 

Es personigi ticu tam, ka miega paralīze ir kā ceļš lai satiktu tik tiešām citu dimensiju pārstāvjus.

Nekas šajā pasaulē nav uztaisīts tā pat vien. Pilnīgi visam ir kaut kāda nozīme šajā pasaulē.

5 2 atbildēt

Nav dūmu bez uguns ..tas par leģendām, nostāstiem utt. ;)

Izstāstīšu kā ir patiesībā (citādi šis raksts un komentāri cilvēkiem jauc galvu): Miega paralīze notiek tad, kad cilvēks pēkšņi zaudē lielu daudzumu savas dzīvības enerģijas. Tam par cēloni var būt negatīvas zemo asrālo dimensiju būtnes vai arī pelēči (citplanētieši). Šie radījumi, būtnes to var izdarīt tikai tad, ja tava aura - tavs aizsardzības lauks ir vājš. Cigaretes; narkotikas; alkohols; sliktas domas vai darbi; zemas enerģijas pārtika, piemēram, gaļa; vai negatīvi cilvēki tev apkārt, visas šīs lietas vājina auru un tajā vaidojas caurumi vai arī to apsēž astrālie parazīti. Caur šiem caurumiem viņi iespiežas tavā enerģijas laukā un zog tavu enerģiju. Cilvēkiem, kas sastopas ar miega paralīzi vajadzētu stiprināt savu auras lauku pielietojot meditāciju ar spēcīgu kosmisko gaismu un mīlestības enerģiju.

Šis var noderēt: http://alajefromthepleiades.com/alajes-videos

5 2 atbildēt

nezinu vai varētu tieši teikt,ka esmu to piedzīvojusi,bet ir gadījušās tādas dīvainas sajūtas,ka guļoti ir paniskas bailes un es nespēju pakustēties.

foršs raksts! (:

3 0 atbildēt

Pēdējā laikā.. maz guļu.... atlūztu uz 5 +/- minūtem... un cīnos lai atvērtu acis.. bet jūtu, ka esmu nomodā...  ar vien vairāk cenšoties un cīnoties.. caur muguru izskrien šermuļi... un ausīs ir debīla šņākšana (citreiz džinkstoņa) ... un tad kad pamožos...  jūtos tā itkā būtu pisies vius nakti ;D ... man tā miega paralīze sāk patikt.... tas ir kā...būtu sarijies narkotikas ;D

3 0 atbildēt

man arī šitais ir gadīgies vairākas reizes, bet par laimi vienmēr es atmostos pret sienu, tādā veitā neredzot pārējo istabas daļu. cik atceros, vienmēr esmu pamodusies vai nu no tā, ka kāds kliedz (bet ne īstenībā), vai vnk no kkāda trokšņa.

bet katrā ziņā sajūta ir drausmīga un visvairāk biedē tas, ka es vienmēr cenšos pakliegt, pakustēties vai pasaukt tēvu, bet nekādas skaņas ārā nenāk. baisi... emotion

3 0 atbildēt

Man arī ir bijusi : pamostos naktī varu tik acis atver - pat varbut tas nevareju atvert neatceros bisk sen tas bija - esmu pie samanas bet nevaru pakusteties - , tik vareju pakusteties ja kka nez ka meiģinaju pakustināt kādu no rokām vai kājām - tas bija gruti taka kads mani turetu nu apmeram kā paralizēts .

To es kka vareju pat paredzet ka amn bus ta miega paralize - jo katru reizi kad man vina ir - es sapņoju vienu lietu - ka lenām slidu iekša tādā kā melnā siluetā , ir arī iespēja neieiet tad kka meiģinaju koncentreties arpus tā silueta .

Tas ir noticis apmēram apmera 3-5 reizes .

3 0 atbildēt

Par laimi nekas tāds nav bijis. + par rakstu! emotion  

3 0 atbildēt

"Sāku dīvaini kratīties, kamēr aizkratījos līdz gultas malai"   Ak jel, kā es par šo rēcu. emotion  Made my day..

3 0 atbildēt

Man gan savādāk ir bijis- Tākā man ir 1 tipa cukura diabēts,tad piez hipoglikēmijām (zemiem cukuriem) nevaru iemigt, vai arī pamostos nakts vidū. Bija tā, es pamodos, nomērīju cukuru-zems. Viss skaidrs, jāiet iekapāt aktimels un maizītes šķēle. Atnācu uz istabu (jau paēdis,) un tūlīt likos gulēt. Teorētiski, es nevarēju uzreiz iemight, jo kamēr cukurs uzsūcas asinīs, paiet kāda 15min vai vairāk, un tikai tad var iemigt. tomēr man bija tā, ka es itkā liecos gultā, un pēdēja mirklī tākā izrubos, un itkā atkal pieceļos, bet pulkstens jau bija ap 10! es naktī biju uzmodies ap 2. Tā sajūta vnk tik šizo likās- tiko apgulies un acumirklī pienāk rīts. ACU MIRKLĪ! tā kā atvērtu un aizvērtu plakstus!

3 0 atbildēt

Man vis tas pats bija vairakas reizes tikai dēmona vietā velns ar kazas galvu un dzeltenām spīdošam acīm žņaudza. Un pamosties nevareju. Kad pamodos vel redzēju melnu veidolu, kad ieslēdzu gaismu un izslēdzu tad pazuda. emotion Lai spētu kusteties es velnam teicu " A nu ka pisies sātan prom" emotion

3 0 atbildēt

Godīgi-gribētu piedzīvot, interesanti ,kā tas ir ;DD

3 0 atbildēt

Jā, piedzīvojis esmu pāris reizes. Man nokļūšanu miega paralīzē izraisa tas, ka es aizeju gulēt pārāk agri, pirms vēl nāk miegs. Tā nu grozoties un vārtoties pa gultu, ar laiku domas pavediens pārtrūkst un prātu sāk ''raut'' kaut kur iekšā, līdz jūtu, ka nevaru pakustēties un galvā jūtu krišanas sajūtu. Sajūtas patiešām nepatīkamas, bet kaut kā automātiski ienāca prātā tas, ko kādreiz biju lasījis - lai tiktu no miega paralīzes ārā, vienkārši jādomā, ka tas viss beidzas un apstājas. Tā nu sāku domāt, ka es tieku ārā no tā un pārgāja pēc pāris sekundēm. Pirmajās reizēs bija patiešām bail, taču nākamajās (piedzīvotas ir aptuveni 4-5 reizes kopā) jau drusku vienaldzīgums bija. 

2 0 atbildēt

Man ir tā bijis. Un ne reizi vien. Parasti kaut kādas gaismas zibsnī apkārt un vienreiz bija pat dīvainas balsis. Interesanta sajūta.

2 0 atbildēt

Man ir bijis tā, ka es naktī pieceļos un nevaru pakustēties, kaut vai gribu, bet man ir bail, jo ir tāda sajūta, ka ja tu pakustēsies, tad ar tevi kaut kas notiks...

2 0 atbildēt
Ehh.. amatieri emotion Nedaudz praktizējot principā ir ļoti viegli pāriet astrālajā plānā. Interesanta lietiņa. Tā ir tikai tāda vidus stadija. Protams, ka apziņa baidās no sajūtas pametot ķermeni, veido barjeru. Gribas atbrīvoties jeb neticat šai "figņai"? Mūsu apziņa ir daudz stiprāka par jebkuru astrālo plānu. Raidiet dusmas, kliedziet ar ķermeni, raujieties ārā (bezbailīgi). Man tā bijis kādas 100 reizes. Pirmās 5-10 visiem baisas, bet nevajg iespringt - var redzēt kas ir aiz tiem murgiem, kad esi iemācījies nebaidīties. Neviens jau nav teicis ka OBE ir baigi vienkārši.
2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »