local-stats-pixel fb-conv-api

Mandelas efekts - ''Viltus atmiņas''?6

146 0

Sveiki, pēdējā laikā esmu aizrāvusies ar madelas efektu pētīšanu, un es ceru ka jums patiks šis raksts. Ja jums patiks uztaisīšu otro daļu.

Mandelas efekts ir kad cilvēks atceras kādu konkrētu situāciju kā reālu notikumu, lai gan tas nekad nav noticis.

Tātad principā tā ir kā ''viltus atmiņa''.Daudzi cilvēki uzskata ka mēs esam nonākuši citā paralēlā pasaulē, vai arī daudzi uzskata, ka kāds ir ceļoji atpakaļ laikā un izmainījis ko mazu, un tas izmainītais ir ietekmējis daudzas citas lietas. Tātad kapēc Mandelas efekts tā ir nosaukts:

Daudzi cilvēki atceras ka Nelsons Mandela (dienvidu Āfrikas prezidents ) ''nomira'' cietumā, bet tad 5. Decembrī 2013. gadā N. Mandela nomira un tas samulsināja ļoti daudzus , jo daudzi cilvēki domāja ka viņš nomira jau vairākus gadus atpakaļ citumā, un ļoti daudz cilvēki domāja tā, tapēc to sauc par Mandelas efektu. Šeit viss paliek dīvaini. Pastāv grāmata ''english alive'' un tā tika izdota 1. Oktobrī 1991. gadā. Šajā grāmatā ir citāts '' Nelsons Mandela nomira 23. Jūlijā 1991. gadā'' Un citāts ir grāmatā kas tik izdota gadus atpakaļ, un tādas lietas nevar likt grāmatā ja viņas ir meli, savādāk tu tiksi iesūdzēts tiesā. Tātad tas nozīmē ka šis ir pierādijums ka N. Mandela nomira ilgu laiku atpakaļ.

Populārākie Mandelas efekti ir:

1. ''The Berenstein Bears''

Daudzi cilvēki kas dzimuši ASV atceras, ka bērnībā šo multeni 100 procenti sauca ''The Berenstein Bears'', bet šodien ja meklēsiet ''The Berenstein Bears'' jūs neatradīsiet tāda veida nosauktu multeni vai grāmatu, bet gan ''The Berenstain Bears'', ko ļoti daudzi cilvēki atceras kā ''Berenstein''. Jebkuru grāmatas vāku ko cilvēki ir atraduši, jebkuru klipu no šova kuru ir atraduši ir bijis virsū rakstīts ''Berenstain'', bet visi atceras to burtojot ''The Berenstein Bears''. Nesen viens cilvēks paskatījās savā garāžā un atrada ļoti vecu kaseti ''The Berenstain Bears'', kur kasetes priekšā bija rakstīts ''The Berenstain Bears'' , bet uz kasetes sāna bija rakstīts ''The Berenstein Bears'', un viņš šīs bildes publicēja internetā. Šīs bildes ir testētas, lai pārliecinātos ka viņas nav fotošopētas, un atklāja ka viņas 100% ir īstas. Tātad tas pierāda ka pastāv Mandelas efekts.

2. ''Sex in the city''

Daudzi atceras ''Sex in the city'' vaine? Nop viņš vienmēr ir bijis ''Sex and the city''. Nop, nop, nop, to tā es neatceros :D . Nesen iznāca klips no pāris gadus atpakaļ ''award show'' , kur D. Trumps nominēja balvas akrisēm no ''Sex and the city" , bet viņš teica, '' Sex in the city'' , bet tas nav vēl viss. Kāds youtuberis uztaisīja video ar nopirktu ''Sex and the city'' fanu kasti kur iekšā ir smaržas, krūzītes u.t.m lietas, un uz visiem priekšmetiem ir raktīts ''Sex in the city''.

3.''Sniegbaltīte''

Es pieņemu ka vairums cilvēki ir redzējuši multeni ''Sniegbaltīte'' vaine? Atceraties to daļu ''spogulīt, spoglīt, saki man tā'' jeb '' mirror mirror on the wall'', zini ko, nop, nav tā, vienmēr ir bijis, " Burvju spogulīt, saki man tā'' jeb ''Magic mirror on the wall''. Nu ko? KO? Es atceros vienmēr sakot ''spogulīt, spogulī''. Kapēc tad Prāta Vētra arī dzied, '' spogulīt, spogulīt, saki man tā''.

146 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Manuprat, lieta ir kur citur. Ja kads pagatne ko izmainitu tad nebutu pieradijumu tam kas ir izmainits, jo tiktu izmainits! emotion
3 0 atbildēt

Interesanti ,protams, bet Mandela tomer bija Dienvidafrikas Republikas prezidents, pirmais melnais prezidents !!! Ja vinsh butu nomiris cietuma ,tad nekadi nevaretu kljut par tas valsts prezidentu(1994-1999) ,kuras cietuma nosedeja 27 gadus... !  Tumsha lieta  emotion tas Mandelas efekts

1 0 atbildēt

jap visus šos atceros emotion 

0 0 atbildēt

Nesapratu šo visu, kur prikols? Lai mandelas efekts iestātos, man jāapēd mandeles vai kokosrieksti? emotion Loģika visā šajā ir tāda, ka ne visi zin angļu valodu, ne visi precizi tulko, tāpēc ir nesaskaņas vārdos un tūlkojumos, tāpēc ari tev šķiet, ka ir kautkāds bezjēdzīgs efekts, bet istenībā, tās ir viss parastākās kļūdas, kā piemēram pirms balvas pasniegšanas vaditājs būdams zolīds, neskatās sexa filmas būs pārteicies un izlaidis kādu vārdu, vai ari viņam bij jāiemācās tik garš dzejolis (ievad runa un viss scenārijs no a-z) protams ka nāksies improvizēt, ja precīzi neatcerēsies, tāpēc nav ko novelt vainu uz neeksistējošiem efektiem, tā pat kā pasaulē pastāv vairāki cilvēki ar precīziem vārdiem un uzvādiem (ari man tai skaitā ir dubultnieki), tāpēc nevai asociēt ar to ka tiesi tā grāmata bij veltita tam cilvēkam. nop nop  pop žop šis raksts ir sikaļu rakstits sviests. nop nop un šie vārdi gan ir patiesi. Nop nop, ieskrienies ar savām mandelēm emotion nop tas bij nopietni, pakustini tak savas nenobriedušās šūnas emotion

0 3 atbildēt