local-stats-pixel fb-conv-api

Lietuvēns53

Par ļaunajiem gariem, dažādiem dēmoniem cilvēce ir runājusi jau kopš Mezopotāmijas laikiem. To parādīšanās un uzbrukumi ir fiksēti, aprakstīti, ir daudz dažādu ticējumu, kā no tiem izvairīties un kādēļ šie dēmoni vispār eksistē. Viens no šādiem dēmoniem ir inkubs, kurš naktī uzguļas cilvēkam, lai stātos ar viņu seksuālos kontaktos. Atkārtotas seksuālās attiecības ar inkubu izraisa veselības pasliktināšanos un pat nāvi. Latviešu mitoloģijā ir sastopams uzvedības ziņā līdzīgs tēls – lietuvēns.

480 3 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Fūj satikt lietuvēnu ir pretīgi. iiiuuu.

2 0 atbildēt

Mums latviešu valodas skolotāja stāstīja, ka pati vienreiz arī piedzīvojusi.. ka viss ķermenis vnk paralizēts, tu pat nevari parunāt...

Man dažreiz arī notiek kaut kādas divainas lietas miegā, piemēram, nevaru normāla aizmigt, ja istabā ir konkrēta tumsa, jo tad kad jūtu ,ka iestājas miegs, man trūksts elpas, un espat nevaru izksaidrot , kas tas ir, tpc nekad nelaižu žalūzijas priekša logam, lai ir gaisma..tā sajūta nav patīkama..emotion

2 0 atbildēt

Ak šī latviešu mitoloģija.. gan jau kaut, kur Indijā vai Kanādā šitam ir cits stāstiņš!

Es noteikti nezinu visu, bet tas, ko zinu ir vārāk kā ticams: Miega paralīze notiek tad, kad cilvēks pēkšņi zaudē lielu daudzumu savas dzīvības enerģijas. Tam par cēloni var būt negatīvas zemo asrālo dimensiju būtnes vai arī pelēči (citplanētieši). Šie radījumi, būtnes to var izdarīt tikai tad, ja tava aura - tavs aizsardzības lauks ir vājš. Cigaretes; narkotikas; alkohols; sliktas domas vai darbi; zemas enerģijas pārtika, piemēram, gaļa; vai negatīvi cilvēki tev apkārt, visas šīs lietas vājina auru un tajā vaidojas caurumi vai arī to apsēž astrālie parazīti. Caur šiem caurumiem viņi iespiežas tavā enerģijas laukā un zog tavu enerģiju. Cilvēkiem, kas sastopas ar miega paralīzi vajadzētu stiprināt savu auras lauku pielietojot meditāciju ar spēcīgu kosmisko gaismu un mīlestības enerģiju.

P.S. Ja pie tevīm atnāks tas lietuvēns pamēģini nekrist panikā un bailēs, sakopo visu savu enerģiju, un no visas sirds, no visa sava ķermeņa izstaro spēcīgu baltu gaismu - mīlestības gaismu. Pret to jebkurš briesmonis, dēmons ir bezspēcīgs. Viņi nespēj izturēt tādu enerģiju!

Šis var noderēt: http://alajefromthepleiades.com/alajes-videos

6 4 atbildēt

Un es jau domaaju, ka esmu taada vieniigaa, domaaju, ka ar mani kkas nav kaartiibaa, ka juuku praataa, jo neviens neticeeja....ar mani tas notiek periodiski un vienmeer tikai tad, kad maajaas esmu viena...

1 0 atbildēt

vispār tā miega paralīze nav nemaz tik slikta....gadu gaitā esmu iemācījies to kontrolēt un ir diezgan awesome, jo var kontrolēt savus sapņus.. tagad man viņa ir vismaz 2reiz nedeļā un nekādu letuvenu vēl neēsmu redzejis. tikkai kaut kādus divus melnus čaļus ar sarkanām acīm, bet viens no viņiem tikkai man pārvilka pāri segu, jo tā bija nedaudz nošļūkusi...diezgan fuck*d up un drošvien daudzi šitam neticēs, bet tā patiešām bija...tāpēc man liekas, ka ap mani ir tikkai labie gari :) bet tad, kad atkal pamodos tad sega diemžēl bija tur pat kur sākumā

1 0 atbildēt

Bļeģ bikses pieliku bail tagat 

1 0 atbildēt

Reāli tas viss ir māņticība un stulbums. Miegu var traucēt neveiksmīga gulēšanas poza, ēšana pirms gulēt iešanas un slimības. Pārējais ir 100% BS. Vnk cilvēkiem tolaik bija pat pārāk laba iztēle izskaidrot to, ko paši nesaprot.

Paldies autoram par vesturisku stāstu - ķer +

2 1 atbildēt

izskatās pēc vampīra drīzāk

1 0 atbildēt

Urlēns :)

1 0 atbildēt

Manu prat lielaka dala saka ka viniem nepatik lietuvens naktis ir tikai tapec ka viniem pupus chamda :D nu protams ieskaitot dzekiem!

1 0 atbildēt

Hmm atrasties virs sievietes , kamēr guļ :D 

1 0 atbildēt
Tas man nez kāpēc atgādina tādu dzejolīti - "Lietuvēns lietu solīja, Līšņāšot labējos krastos. Kreisos jau tas neaiztiek. Tie pārāk daudz laba solot."
1 0 atbildēt

man teica, ka tajā paralīzē esot jāmēģina iebļauties, tad itkā varot pamosties...

ta kā man tas bija diezgan regulāri, tad mēģināju un itkā arī sanāca...

un tas biežāk ir guļot pa dienu, nevis naktī.

0 0 atbildēt
Tieši viss atbilst par mani . Nu forši , kā sacīt jāsaka , ja .
0 0 atbildēt
tad jakustina mazais vai lielais pirksts??bet ja nevar pakusteties,kaa tad es to aizbaidiishu??:D kkas te nav tiirs:D
0 0 atbildēt

gribētu palabot-lietuvēna krusts nav auseklis.lietuvēna krusts izskatās tieši tāpat,kā slavenā pentoramma 5staru zvaigzne,vienīgā atšķirība,ka lietuvēna krustam stars ir vērsts uz leju,bet sātana zīmei uz augšu!

0 0 atbildēt

paties, or kā ? :D

0 0 atbildēt

Šis raksts izskaidro to, kas pie manis bija piekāpis nakts vidū nesen kā atpakaļ... ;D

0 0 atbildēt

Ir pieredzēta miega paralīze. Šausminoša sajūta.

0 0 atbildēt

esmu kautko līdzīgu piedzīvojusi naktī veselas divas reizes-vienā raizē es skatījos griestos (naktī kad taisījos gulēt) un redzēju daudz sejas, kas man tuvojās un  čuktēja ausīs, un  es jutu ka it kā  man visa galva pūlsētu, bet tad novērsos un  tas beidzās.

2. reize bija kad es gulēju un sapnī smaku, pamodos un sāku elsot un domāju diez kā tas notika (iespējams ka biju galvu noliekusi uz leju un tāpēc, bet varbūt arī nē)emotion

0 0 atbildēt