local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc nedodas atpakaļ uz Mēness?11

57 14

NASA vēljoprojām nav atbildējusi kāpēc viņi nav atgriezušies uz mēness.

Daži vecie NASA darbinieki saka, ka tur ir pilns ar citplanētiešiem un, ka NASA astronauti to ir apstiprinājuši 70 gados. Viņus esot brīdinājuši citplanētieši, lai vairs nekad tur neatgriezties.

Varbūt neviens nemaz nav bijis uz Mēness. Apollo 11 apkalpe itkā esot bijusi pirmā, kas bijusi uz Mēness, taču kas to var apstiprināt? Ir tikai dažas bildes un cilvēki ir pierādijuši, ka daļa no šīm bildēm nav patiesas!

Iespējams, ka kāds neļauj cilvēkiem nokļūt uz Mēness, tapēc cilvēki safabricēja faktus par Apollo 11 būšanu uz Mēness, lai neviens neuzdotu liekus jautājumus, taču NASA slēpj to, ko viņi atklāja uz Mēness un tas ir visiem saprotams.

Viss ir iespējams, tapēc padomā vai tu esi pārliecināts par to, kas visiem liekas pašsaprotams, padomā vai neesi manījis ko dīvainu, vai tiešām viss tev ir skaidrs?

Ko domā tu?(raksti komentāros)

57 14 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Alumīnija folijas cepuri uzliki, pirms rakstu publicēt? emotion

29 0 atbildēt

Amerikāņi tur pabija. Jo viņiem bija ģeniālais izgudrotājs V. fon Brauns un 3. Reiha tehnoloģijas.

Kāpēc neturpina lidojumus? Tur nav naftas, tur nav ūdens. Tur ir sausi, putekļaini, saules izdedzināti bēniņi. Pat ja uz Mēness būtu zelts, lētāk to ir iegūt uz Zemes.

12 2 atbildēt
Virsraksts jau visu pasaka par pašu rakstu emotion
7 0 atbildēt

Jo neviens cilvēks nav bijis uz Mēnes.

8 1 atbildēt

Recycle, recycle and more recycleemotion

2 1 atbildēt
Trešaja atēlā nav zvaigžņu taču tās no mēness var redzēt.
1 0 atbildēt

Nedomāju ka viņi tur bija , jo zvaigznes tiešām nav redzamas un vējš arī attēlots un caur tērpa maskā varētu redzēt kaut nedaudz sejas emotion

1 0 atbildēt

šitāts raksts bija,bet sen apjomīgāks par tavu copy/paste.

0 0 atbildēt

https://www.youtube.com/watch?v=PxH0EUbmV_o  ieverojat video klipa ka viens no kosmonautiem pieleca kajas, tas nav iespejams luk ka ta filma tapa mythbusters-->https://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0 nevareju youtube atrast to video ka vini ir piesieti pie gumijam kuras ir atsietas pie grieztiem un lekaja itka nebutu gravitacija

0 0 atbildēt

Stop stop stop apollo 11 bija uz mēnes

0 0 atbildēt