local-stats-pixel fb-conv-api

Jauna pasaules kārtība?217

1704 47

Es zinu ka daudziem nepatik lasit , bet nenozelosiet ja izlasisiet emotion

Trešā pasaules kara uzsākšana no Globālistu puses ir ieplānota 2012 gada otrajā pusē Septembrī/Oktobrī. Trešais pasaules karš būs inscinēts ar Irānu. Balstoties uz pieejamo informāciju, tad nevis Amerika vai Izraēla, bet Irāna būs pirmā kas uzbruks, jo pēc Globālistu plāna viņi ar specdienestu iekšējiem destabilizācijas aktiem būs novesti tik tālu, ka Irānai nekas cits neatliks, kā raidīt prettriecienu.

Raksturīgs šim laika periodam ir tas, ka Amerikas prezidentu vēlēšanas ir 2012 gada Novembrī un tas būtu ļoti izdevīgs pavērsiens esošajai prezidenta administrācijai palikt pie vadības grožiem, jo visi līdz šim bijušie prezidenti kara stāvoklī saglabāja savus amatus.

Pēc Globālistu iebrukuma Lībijā tie vēl vairāk sākuši kontrolēt un diktēt naftas cenas pasaules tirgos, tamdēļ viņu mērķis būs pacelt maksimāli augstu naftas cenu. Līdzīgi kā ar karu Irānā tas ir ieplānots 2012 gada vasaras beigās Septembris/Oktobris. Naftas cenu lēciens līdz 150-200 $ par bareli notiks ļoti strauji. Interesants ir tas fakts, ka 2011 vasaras naftas cenas netika mākslīgi uzskrūvētas vēl augstāk nekā tās bija, jo Globālisti secināja, ka cilvēki sāk pamosties/uzdot jautājumus un sekot līdzi notiekošajam. Globālisti zina, ka viņi pēc skaita ir maz, bet mūsu ir daudz un līdz ko, lielas tautu masas sāks protestēt, viņu Jaunās Pasaules Kārtības plāni ir apdraudēti.

Eiropas Savienības Finansiālais Sabrukums, tāpat kā karš Irānā un naftas cenu kāpums ir ieplānots vienā laika periodā. Līdz tam, Eiropas Savienību dalībvalstu budžeta deficīts tiks lāpīts ar parādiem uz parādiem. Globālisti, kas inscinēja krīzi ar Goldman Sachs priekšgalā arī ir tie paši, kas uzpērk toksiskos vērtspapīrus un aizdod naudu parādu lapīšanai Eiropas Savienībā. Visas valstis, kas ir Pasaules Bankas/Pasaules Valūtas Fonda parādu jūgā, tiks dzītas dziļākos un dziļākos parādos. 2012 gada otra puse ir ieplānotais lūzuma brīdis, periods, kad notiks Finansiālais sabrukums Eiropas Savienībā un visur citur pasaulē. Tas ir ieplānots vienlaicīgi, lai ātri varētu sākt ieviest Jauno Pasaules Kārtību un savā īpašumā pārņemt parādu jūgā iedzīto valstu infrastruktūras, resursus utt.

2012 gada beigu periodā Globālistiem ir plāns nobankrotēt visus privātos vērtspapīru glabātājus un akciju/vērtspapīra tirgus spēlētājus, vārdu sakot visu, kam ir virtuāla rakstura iezīmes. Mans, ieteikums, konvertēt visus virtuālos aktīvus uz taustāmiem, zeltu/sudrabu vai plaša patēriņa precēs.

Amerikas iedzīvotāji, kas šobrīd pārtiek no Valsts izsniegtiem taloniem tiks finansēti līdz 2013 gada sākumam, tad finansējumu ir ieplānots pārtraukt. Šobrīd Amerikas iedzīvotāju skaits, kas dzīvo uz taloniem sastāda 30-40 miljonus iedzīvotāju.

Vēl viena ļoti nozīmīga lieta, ko Globālisti turpinās darīt ir pēc iespējas lielākā skaitā pasaules iedzīvotāju saglābāt un vēl vairāk iedēstīt ”Bailes”. Tas tiek darīts ar visiem iespējamiem veidiem sākot ar terora akta draudiem un beidzot ar pasaules galu. Piemēram, lai gan neviens nozīmīgs terora akts kopš 9/11 nav noticis mūsos mēģina iedēstīt aizvien lielākas bailes caur masu medijiem, radio, kino, raidījumiem par to ka terora akts var notikt jebkur vai jebkad.

Globālistiem ir „Think Tanks” speciāli deliģētas zinātnieku grupas, kuras studē notiekošos procesus, kā arī cilvēku masu reakciju. Viņi zina, ka iedēstot cilvēkos „Bailes” cilvēkam mainās domāšanas process un tas palaiž garām nozīmīgas lietas, kā arī tas, ka baiļu afekta stāvoklī cilvēks ir vieglāk kontrolējams. Tas Globālistiem ir ļoti nepieciešams lai uz cilvēku afekta stāvokļa bāzes varētu sākt ieviest Jauno Pasaules Kārtību.

Pēdējo piecu gadu laikā no esošajiem avotiem iegūtā informācija ir bijusi ar 95% precizitāti, tamdēļ cienījamais lasītāj lūdzu pats izdari secinājumus.

1704 47 217 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 217

0/2000

Man jau pagrabā ir roltonu kaudze un apinīša krājumi, obligātā literatūra man būs žurnāls "Žirafe" kamēr visi karos, es trenēšu savu bicepsu.

212 10 atbildēt

iznīcināt viņi var Rīgas, Ņujorkas, Parīzes iedzīvotājus. dziļie Latgales lauki izdzīvos, izdzīvos arī zemgales lauksaimnieki.

un ar to savu zeltu variet iet laimītes liet, man pagrabā kartupeļi ir vērtīgāki par zeltu kuru ne uz maizes smērēsi ne mugurā vilksi.

naudu var atņemt tiem kam tā ir.

par pasaules kārtību- globalisti, ilumināti, brīvmūrnieki... nu neticu ka viņiem ir tāds inteliģences apjoms pieejams, tāda meroga speciālisti lai viņi spētu pārņemt varu kaut ASV un Krievijā vien. jūs pilsētā varbūt varat ieviest komandantstundu un tamlīdzīgi bet kurš manu lauku maju 24*7 uzmanīs?

un tad palūkosimies uz kautkādu Sibīriju?

ar kādu spēku būtu jasavalda teiksim tie miljoni kuri Londonā varētu iziet ielās?

piramis ko būtu jāizdara būtu populacijas samazinašana. un tad kāds idiots sāktu metāties ar atombumbām. ja "globalisti" ir saprātīgi viņi to nepieļaus.

karš ar Irānu būtu tikai tāda spēlīte tuksnesī kur izmest arsenālu kuram beidzas derīguma termiņš...

116 3 atbildēt

Ja globālisti ir tik gudri utt.. Nah tad mēs lasam viņu tā sauktos plānus? :D

106 3 atbildēt

“Jaunā pasaules kārtība” ir vīzija, saskaņā ar kuru pasauli vajadzētu pārvaldīt “izredzētajiem” ar visvarenu un visuresošu roku, un pasaulē nebūtu robežu, atsevišķu tautu un iespējas cīnīties ar pastāvošo kārtību. Programmā ietilpstot arī planētas iedzīvotāju skaita samazināšana līdz “zelta miljardam”. Savā dziļākajā būtībā “Jaunā pasaules kārtība” ir tas pats senais un primitīvais sapnis par absolūto varu, tikai ar to atšķirību, ka mūsdienu tehnoloģijas, gan materiālās, gan sociāli-psiholoģiskās, ir padarījušas šo sapni daudz reālāku.

43 1 atbildēt

Ko var čakarēties ar tiem pasaules galiem un 3 p.k.? emotion

Būs, būs. Nebūs, nebūs. Izbaudiet katru dienu, kā pēdējo. 

Un ja tāds 3 p.k. notiks, tad tajā tiks iesaistītas ārpuszemes civilizācijas...

40 9 atbildēt

Jā, un Maikls Džeksons atgriezīsies ar jaunu degunu..

Ja arī tas notiks, tad mēs nekad to nezināsim un neviens "gudrīts" to no pirksta neizzīdīs vai nenosapņos. Visu laiku maļ vienu un to pašu. Par karu, par saules vētrām un vēl sazin ko.. Nu un? Ja ari būs tā lemts, tad mirsim tā vai tā mēs visi. Ja arī kādam "tur augšā" aizvērsies širmis un izdomās palast atomeni, tad ticiet man, viņam būs gluži pie pakaļas mirst viņš vai nē, jo svarīgāka būs atriebība. Tikai neredzu tam jēgu! Bet kurš gan viņus vispār var izprast.. Neba velti kāds parēgis esot teicis - nezinu ar ko karos 3. pasaules karā, bet 4. karos ar akmeņiem.. Tātad dzīve sāksies no jauna!

31 6 atbildēt

tagad jau 2012. Pirms tam teica ka 2008. pēc tam 2010. pēc tam 2011. :D

25 2 atbildēt

Es pa visiem 100 varu teikt, ka notiks kautkas grandiozs, apvērsums, sistēmas maiņa, varbūt pat ww3, tas notiks, jo kkāds vnk neizturēs.....un kurš pie velna pie tā būs vainīgs?....mēs visi, jo mēs paši novedam šo pasauli līdz iznīcībai, cits vairāk, cits mazāk, bet tā ir......tākā gaidiet!

++ par raxtu

22 1 atbildēt

mani vairaak interesee, kas tad buus taa jaunaa pasaules kaartiiba?

18 0 atbildēt

Irānai ir nesējraķete kas spēj nest arī kodolgalviņu, un tākā viņi var bagātināt urānu tad teorētiski varam teikt ka viņiem ir atombumba. Nedomāju ka viņi liks to lietā, lai gan manuprāt karadarbība starp ASV un Irānu ir gandrīz neizbēgama. Iespējams tas varētu notikt ap 2014 gadu kad ir paredzēts atbrīvot Afganistānu. Irānai varētu arī nepatikt tas ka visticamāk karadarbībā būtu jāiesaistās arī latviešu karavīriem, jo Irāna bija viena no pirmajām valstīm kas 1919. gadā atzina Latviju kā valsti, un arī viena no retajām valstīm kas atbalstīja Latvijas iestāšanos Tautu Savienībā.

19 1 atbildēt

ja kaut kas tāds notiks, tad reāli mēs to iepriekš nezināsim..

karš sāksies pats no sevis.

 

domā, ka tiem kam pieder 50 aatombumbas reāli paši grib mirt? viņi domā, ja uzmetīs pretiniekam, tad viņiem nekas nenotiks, bet ja reāli aizdomāsies, tad tā nebūs :)

16 3 atbildēt

A man abās rokās joints Ah fuck it im chilling

Bet plus jo bija interesanti lasiit

 

15 4 atbildēt

Šitas viss ir bullshit. Atbilde jautājumam - kāpēc mēs zinām par viņu plāniem? Jo viņi speciāli manipulē ar mūsu prātus radot galvenais nevis bailes ,bet haosu un agresiju. Rada haosu kuru paši kontrolē, bet to regulē ar bailēm. Agresija viņiem vajadzīga, jo tad mēs veidojam protestus nemierus, bet viņiem tas ir par labu. Rodas HAOSS. Iedomājies akmeni kurš iekrīt skudru pūznī - skudras skrien krustām šķērsām, tādi viņiem esam arī mēs. Šādā veidā viņi izpēta ar ko viņiem jārēķinās, kā mēs reaģējam, kāda vispēr ir situācija. Pasaules naudu itkā pārvalda divas dzimtas Rokfeleru un Rokšīldu dzimtas. Viņi lielākoties nosaka kā viss notiek. Kaut gan arī viņi ir zem nezināma spēka, kas valda jau no Napoleona laikiem, kuriem pašlaik pieder ap 33 trilioniem dollāru. Varbūt kādu tas aizvainos, bet nu tie ir žīdi. Te nav nekāda saistība ar jebkādu rasismu. Žīdi ir termins, ko daudzi pārprot. Jau no senseniem laikiem žīdi ir bijuši AIZDEVĒJI. Vienmēr kāds viņiem ir parāda. Viņi investē visur kur viņiem tas ir izdevīgi. Un lielākoties KARŠ ir izdevīgi. Hitleram naudu deva žīdi,Tiger tankus ražoja lielākie metalurgi Vācijā, kas bija tie paši žīdi. Kaut kā vēstures lapaspussēs tas nav pieminēts. Kaut gan ASV paņēma viņu pie pakaļas taču beigu beigās viņus tomēr palaida vaļā... Starp citu Izarēla radās pēc otrā pasaules kara. Kas ir ebreju epicentrs, kautgan iepriekš tur esošā zeme piederēja, kādam cita. Karš - haoss - izdevība - laba vieta - nauda - bingo. Visi ir uzpērkami. Par šiem 33 trilijoniem - ko gan ar tiem var iesākt? Atbilde vienkārša - kur un kad karš, kur pārtrūkst rūpniecība, kur nabadzība. Bet ziniet , kas ir visiteresantākais? 2012. gada Decembra otrajā pusē (23. decembrī) Federālajai Reserves Sistēmai (FED) beidzas 99 gadu līgums ar ASV kasi. Vienkārši sakot dollāram beidzas derīguma termiņš - tos vairāk neprintēs, ja vien kaut ko šie "Valdnieki" neizdomās lietas labā. Un ticiet man viņi ir panikā ,jo citādi viņiem būs drisā, pasaules galvenā nauda sabruks un radīsis New World Order. Jautājums tikai - Kāds?

9 0 atbildēt

Varbūt viss  pēc plāna kā tur augšā gluži nebūs, bet uz pasaules ir vienkārši par daudz cilvēku. Iedomājieties tik, ja pēkšņi arī ķīniešiem sāks gribēties ēst un nopirk jaunas kurpes uz izlaidumiem....

7 0 atbildēt

Jau vismaz 5 gadus malj par New World Order 2012, un es neizlasiiju pilniigi visu rakstaa, bet vairaakumu, un nezinu vai tu kaut ko mineeji par vinju kaartiim, bet Illuminati pashaa saakumaa bij 25 kaartis ar meerkjiem kaa izmainiit mainiit pasauli savaa labaa, un daudzus no vinjiem vinji jau ir iistenojushi, kaa piemeeram dviinju tornjus, pentagonu, citus....next up London Olympic Games 27.juulijaa, kas notiks jau pavisam driiz, un dziivojot anglijaa vinji protams saista reklaamas ar to, un dazhas dienas atpakalj redzeeju vienu, kuru visu laiku laizh, ka 27.ajaa vinji filmees Olimpiskaas Speeles.(hmm, kaapeec TIESHI 27.juulijaa?) (Atgaadinaashu, ka Illuminati manipulee visu meediju, taapeec vinji nosaka, un tas taa nice lai visi atcereetos un redzeetu:)..un tas jau nekas, ka 100,000 ietu bojaa...un par to jau zinaaju meeneshus atpaklaj, taapeec kad redzeeju reklaamu, uzreiz padomaaju jomajo, cilveeki tieshaam izveelas truli pavadiit laiku, taa vietaa lai sagremotu gatavu informaaciju. Aaa, kaartis, vienaa bij atteelots spraagstoshs Big Bens un massu panika, taisaas arii spridzinaat undergroundu un kaa jau mineeju big benu ar parlamenta eeku, protams olimpiskajaam speeleem arii bija sava kaarts. (vinjas pat internetaa var apskatiit, visas kaartis tika izveidotas, pirms jebkas no notikushaa notika.)(kaa meerkji). jo piemeeram bija atteeloti cauri duumakaini twin toweri, kaa arii iprieksh mineets degoshs pentagons. ne daudzus varu atcereeties uzreoz, ejiet uz youtube. Protams, ka man vienkaarshaak buutu uztaisiit kaartiigu, lielu labu rakstu visu smalki paskaidrojot, bet zinot sho tautu, vinjiem patiik meme feisi ar kuraam man nav probleemu, bet ja paraadaas nopietnaaka teema, vai vairaak jaalasa, tad autors uzreiz ir oficiaali gariigi slims.

Uzminiet ko?! KAARTS! Jaa, kaarts, kuras doma ir 3.pasaules karsh, kas izniicinaas 90% procentus no cilveeces, un paareejie tiks nozombeeti vinju noluukiem.

Vienreiz muuzhaa es gribeetu, lai viss, ko es saku buutu pilniigas hu*njas, bet daudz kas jau ir noticis, un es varu teikt vienu, ka no nezinaashanas, pietam zinot, ka jebkuraa briidii varam nomirt nezinot neko par to ieprieksh, JAAIZDARA VISS VIENMEER KAAROTAIS CIK VIEN DAUDZ NO TAA IESPEEJAMS NESKATOTIES NE UZ KO, UN IESAKU KATRAM DARIIT TO PASHU, JO TAGAD VAR BUUT PEEDEEJAIS LAIKS.

7 0 atbildēt
Ak, šie paceltie raksti... labi, reizēm ir forši lasīt, ja raksts ir sakarīgs, bet, draudziņ, ir 2018. gads.. par 2012 jau sen neviens neuztraucas...😂😂😂
6 0 atbildēt

nav reali pārņemt pasauli. pasaulē ir pilns ar sliņķiem un diiotiem. līdz ar to nekas nemainīsies vel vairākus gadus. tas ka tu izlasisi 100 izredzētos nav teikts ka nakaamie 100 kas nomainīs pirmos būs tikpat gudri un daris tā kā tu teiksi, tie nakamie 100 visu tavu sistēmu sačakarēs. nevar paļauties uz nakamo paaudiz ka tā visu sakārtos un uzlabos. tieši tāpēc tas nav iepsējams. 

5 0 atbildēt

Mess esam daleji jau padariti par vergiem it ipaši austrum eiropa... Klapojam tiem kas bagataki un nevelas pasi darit netiros darbus...domajam ka pelnam lielo naudu arzemes bet patiesiba vergojam..

Mus sievietes ir padaritas par brivbileti uz eiropu...

Partiekam no nekvaletativas partikas un Nekvaletativam mantam ko tirgo austrum eiropa...

TV kanali parpilditi ar Politiskiem notikumiem lai lai rastu mums iluziju ka esam atbildigi un varam ko darit savas valsts laba..laigan demokratija ir ka narkotika kas liek tikai justies brivam...

Atslodzes laika vari uzslegt pastities kadu no murgainajiem shoviem kura itka kads ko iegust bet pateretajs reali tēre pasam par to neaizdomajoties .... piemers cinitajs ...Nu redz Cik skaista reklamiņa ViaSMS credita iestadej kuru opshori atrodas kautkur Eiropas rietumos vai amerika...

Kadel ne...Jauniesiem tacu jazin ka vienmer creditiestades  buss tavi draugi,tikai ne to ka tadi nebus kad aizmirsisi ko nomaksat ...

ta varetu turpinat vissu so saitu pierakstit....

5 0 atbildēt

varēsim latgalē uztaisīt spoku pilsētiņu es varēšu taisī kandzu kāds kartupeļu s vel kāts tomatu vis būs kārtība

5 0 atbildēt

Woohoo....lasot komentārus...:D

Latviešiem nekas nedraud jo vairāk jau nav ko atņemtemotion

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »