local-stats-pixel fb-conv-api

Jauna pasaules kārtība?217

1704 47

Es zinu ka daudziem nepatik lasit , bet nenozelosiet ja izlasisiet emotion

Trešā pasaules kara uzsākšana no Globālistu puses ir ieplānota 2012 gada otrajā pusē Septembrī/Oktobrī. Trešais pasaules karš būs inscinēts ar Irānu. Balstoties uz pieejamo informāciju, tad nevis Amerika vai Izraēla, bet Irāna būs pirmā kas uzbruks, jo pēc Globālistu plāna viņi ar specdienestu iekšējiem destabilizācijas aktiem būs novesti tik tālu, ka Irānai nekas cits neatliks, kā raidīt prettriecienu.

Raksturīgs šim laika periodam ir tas, ka Amerikas prezidentu vēlēšanas ir 2012 gada Novembrī un tas būtu ļoti izdevīgs pavērsiens esošajai prezidenta administrācijai palikt pie vadības grožiem, jo visi līdz šim bijušie prezidenti kara stāvoklī saglabāja savus amatus.

Pēc Globālistu iebrukuma Lībijā tie vēl vairāk sākuši kontrolēt un diktēt naftas cenas pasaules tirgos, tamdēļ viņu mērķis būs pacelt maksimāli augstu naftas cenu. Līdzīgi kā ar karu Irānā tas ir ieplānots 2012 gada vasaras beigās Septembris/Oktobris. Naftas cenu lēciens līdz 150-200 $ par bareli notiks ļoti strauji. Interesants ir tas fakts, ka 2011 vasaras naftas cenas netika mākslīgi uzskrūvētas vēl augstāk nekā tās bija, jo Globālisti secināja, ka cilvēki sāk pamosties/uzdot jautājumus un sekot līdzi notiekošajam. Globālisti zina, ka viņi pēc skaita ir maz, bet mūsu ir daudz un līdz ko, lielas tautu masas sāks protestēt, viņu Jaunās Pasaules Kārtības plāni ir apdraudēti.

Eiropas Savienības Finansiālais Sabrukums, tāpat kā karš Irānā un naftas cenu kāpums ir ieplānots vienā laika periodā. Līdz tam, Eiropas Savienību dalībvalstu budžeta deficīts tiks lāpīts ar parādiem uz parādiem. Globālisti, kas inscinēja krīzi ar Goldman Sachs priekšgalā arī ir tie paši, kas uzpērk toksiskos vērtspapīrus un aizdod naudu parādu lapīšanai Eiropas Savienībā. Visas valstis, kas ir Pasaules Bankas/Pasaules Valūtas Fonda parādu jūgā, tiks dzītas dziļākos un dziļākos parādos. 2012 gada otra puse ir ieplānotais lūzuma brīdis, periods, kad notiks Finansiālais sabrukums Eiropas Savienībā un visur citur pasaulē. Tas ir ieplānots vienlaicīgi, lai ātri varētu sākt ieviest Jauno Pasaules Kārtību un savā īpašumā pārņemt parādu jūgā iedzīto valstu infrastruktūras, resursus utt.

2012 gada beigu periodā Globālistiem ir plāns nobankrotēt visus privātos vērtspapīru glabātājus un akciju/vērtspapīra tirgus spēlētājus, vārdu sakot visu, kam ir virtuāla rakstura iezīmes. Mans, ieteikums, konvertēt visus virtuālos aktīvus uz taustāmiem, zeltu/sudrabu vai plaša patēriņa precēs.

Amerikas iedzīvotāji, kas šobrīd pārtiek no Valsts izsniegtiem taloniem tiks finansēti līdz 2013 gada sākumam, tad finansējumu ir ieplānots pārtraukt. Šobrīd Amerikas iedzīvotāju skaits, kas dzīvo uz taloniem sastāda 30-40 miljonus iedzīvotāju.

Vēl viena ļoti nozīmīga lieta, ko Globālisti turpinās darīt ir pēc iespējas lielākā skaitā pasaules iedzīvotāju saglābāt un vēl vairāk iedēstīt ”Bailes”. Tas tiek darīts ar visiem iespējamiem veidiem sākot ar terora akta draudiem un beidzot ar pasaules galu. Piemēram, lai gan neviens nozīmīgs terora akts kopš 9/11 nav noticis mūsos mēģina iedēstīt aizvien lielākas bailes caur masu medijiem, radio, kino, raidījumiem par to ka terora akts var notikt jebkur vai jebkad.

Globālistiem ir „Think Tanks” speciāli deliģētas zinātnieku grupas, kuras studē notiekošos procesus, kā arī cilvēku masu reakciju. Viņi zina, ka iedēstot cilvēkos „Bailes” cilvēkam mainās domāšanas process un tas palaiž garām nozīmīgas lietas, kā arī tas, ka baiļu afekta stāvoklī cilvēks ir vieglāk kontrolējams. Tas Globālistiem ir ļoti nepieciešams lai uz cilvēku afekta stāvokļa bāzes varētu sākt ieviest Jauno Pasaules Kārtību.

Pēdējo piecu gadu laikā no esošajiem avotiem iegūtā informācija ir bijusi ar 95% precizitāti, tamdēļ cienījamais lasītāj lūdzu pats izdari secinājumus.

1704 47 217 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 217

0/2000

sazvērestības teorija :)

2 1 atbildēt

Ja runā par iedzīvotāj skaitu Krievija toč nav īstā vieta cilvēku iznīciņāšanai ASV ir gandrīz 3 reizes vairāk cilvēku. Tas tikai tāds neliels labojumsemotion

1 0 atbildēt

New World Order- nWo pārņems visus un neviens nepaliks neskarts ;)

1 0 atbildēt

Nu katrās baumās un melos ir vismaz 10 % patiesības.... Un 10% no šī varētu tāpat būt sāpīgi...

1 0 atbildēt

Skaidrs, Garix bla, tu esi viens no viņiem un mēģini mūsos ieviest bailes!!! 

Vari pat nemēģināt to noliegt!

1 0 atbildēt

 

Es ceru ka internets paliks, jo internets ir revolucionāra lieta,

Padomā mēs tādā ātrumā visi varam sazināties savā starpā utt.

Cilvēkiem tiešām vajag atvērt acis un sākt domāt ārpus kastes, Un es arī uzskatu ka nauda vairs nebūs vērtīga. Īstenībā ja tā godīgi, man šķiet ka notiks cilvēku attīrīšāna, tiks nogalināti daudzi, ja neies viss pa augšējā cilvēka slāņa prātam. Mēs varētu kādu dienu visi vienkārši neiet uz darbu, notiktu revolūcīja ātri vien..

Roboti spēj strādāt mūsu vietā, un mēs jaus en esam 100 Soļus priekšā tām tehnoloģījām kuras mums tiek dotas, Jo tas nav izdevīgi izlaist tik ātri tehnoloģījas kas ir labākas par iepriekšējām ko nesen uztaisīji.. Nepārdosi tik cik vajag un nenopelnīsi naudu.

0 0 atbildēt

ASV jau ir 57 triljons liels parāds, 14 miljoni bezpajumtnieki un nevis 40 miljoni, bet 50 miljoni sēž un pārtikas taloniem. Un tas ir kapitālisms, Karlam Marksam bija taisņība, kapitālisms ir matemātiski nestabils. Sociālisms ir vienīgais glābiņš pretī NWO (jaunajai kārtībai).

0 0 atbildēt

nu ko, cereesim uz 5% kļūdu :)

0 0 atbildēt

es domaju kad visu šo epopeju uzsaks Putins.. nevis Irāna

0 0 atbildēt

Varat neuztraukties, nekas tads nenotiks! Es taču neko tadu neļautu emotion

2 2 atbildēt

Ar globālistiem ir domāti illuminati vaine?

 

starp citu es varu ieteikt ļoti noderīgu lapu VIGILANTCITIZEN.COM

0 0 atbildēt

amerika bus  1 kas aizes pa brbuli. Tie kas kontrole pasauli doma viniem amerika ir skatiena verta? Tusnishi un rimas kas tik BUY BUY BUY. Cilvekus iznicinat ir viegli pietiek radit dazus cunumai un bez problemma 50% cilvkeu snogalinat.

0 0 atbildēt

Tas, ka būs 3 pasaules karš tas ir 100%, tikai nav zināms, kad tas būs, jo reāli pasaule ir pārapdzīvota, cilvēkiem nav,  ko ēst, jo viņu ir par daudz, nepietiek resursu, un viss nafta sāk izbeigties, nu un uz, ko vēl vairāk var cerēt?

1 1 atbildēt

Neesmu liels sazvērsestību un reliģiju fans, bet tava teorija sakrīt ar biblisko...

0 0 atbildēt

Tur no precizitātes nav ne smakas.

0 0 atbildēt

Ja sāksies 3. pasaules karš, es par krieviem. Kā teica Čērčils 1945. gadā: ''Sarkanā armija ir norāvusi pautus Vērmahtam!"

0 0 atbildēt

Es domāju dabon draudzeni :D

0 0 atbildēt

Roka neskaitas emotion

0 0 atbildēt
Tā, ir 2015. gads, šitais vairs nav aktuāli, tagad ir jāgatavojas pūstošās amerikas iznīcībai, jo jeloustonas vulkāns eksplodēs.un būs cunami! Ka es jums saku! Viens gudrs krievu dziednieks par to runāja savā blogā! Viņš atklāja PATIESĪBU! lol nē. eju dzert alu. emotion
0 0 atbildēt

 

Tieši tā, šī sistēma ir izpista.

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »