local-stats-pixel fb-conv-api

Ēnu cilvēku fotogrāfijas3

133 2

Tas ir fenomens, kas tiek uzskatīts par atsevišķu parādību. Tie nav spoki, tas ir kaut kas cits. Ir bijušas dažādas teorijas par to, kas tas īsti ir, bet vienota secinājuma nav. Lielākoties tie ir melni cilvēkveidīgi objekti, kas uz mirkli parādās redzeslokā. Tomēr dažreiz ir izdevies tos nofotografēt.

133 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

visam ir pilnīgi loģisks izskaidrojums.. fotoaparāts bieži fiksē to ko smadzenes |"izfiltrē", ēnas, pusēnas.. lielāko daļu no ēnām mums smadzenes piezīmē.. bet fotoaparāts parāda patiesās krāsas, un ēnas..  un otrādi

bieži vien to ko redz cilvēks, fotoaparāts nespēj fiksēt, teiksim ja fotogrāfēsi cilvēkus pret sauli - sanāks tev "ēnu cilvēki" - pats redzēsi gan sejas gan visu pārējo, bet fotoaparāts paņems par pamatu teiksim sauli, un pēc tā iestatīs ekspozīciju..  (4 bilde) ..

tas pats ar slikti apgaismotām telpām, un kustīgu objektu.. fotoaparāts telpu eksponēs zināmu laiku, kamēr objekts jau sen būs pārvietojies citur .. (6 bilde- tipisks - ilgas ekspozīcijas piemērs).. 

- arī fotogrāfējot caur stiklu (8 bilde), nebūs tāds rezultāts kādu gaidiji.. - iespējams ka nemaz neredzēsi ka kāds iekšā, jo smadzenes paņems par pamatu atspulgu, pārējo "izmetot"..  

fotogrāfējot ar zibspūldzi (5 bilde), neturi objektīvam priekšā pirkstu - fotogrāfējot dienā- varētu redzēt ka tas ir pirksts- naktī būs melns pleķis... 

- tā pat tālāki priekšmeti būs gandrīz nesaskatāmi, atkarībā no gaismas atstarošanās (7 bilde - tur stāv reāls cilvks, tikai sienas gaismu atstaro labāk nekā viņa drēbes.. )

pārējās ir vienkārši - enas/gaismas efekti..

10- izskatās pēc reāla feika.. -  vienkārši melna papīra figuriņas dažu centimetru attālumā + foto pret gaismu.. 

6 0 atbildēt
Mazliet FAKE
5 0 atbildēt

tas moments kad jūti ka pēkšņi paliek vess istabā un sajuta kad kads ir ieradies apciemot tevi. man mājā ir reizes kad dzirdu ka trepes čīkst pakāpieni un aizvertas durvis noklab. No sākuma bija dīvaini bet tagad pat nepieveršu uzmanību   emotion 

3 0 atbildēt