local-stats-pixel fb-conv-api

Dvēseļu Radinieki...19

209 9

Vai tiešām pastāv dvēseļu radinieki?

Atbilde: Dvēseles radinieki noteikti ir, un ir ļoti iespējams, ka jūs atradīsiet cilvēku, ar kuru jums ir lieliska saskaņa. Tomēr daudzi cilvēki, kas vairo savu enerģiju un strādā ar sevi, saprot, ka ir ļoti grūti uzturēt "vecā stila" attiecības. Patriarhālie principi, uz kurām tās ir balstītas, ir ļoti ierobežojoši un bieži vien uzliek pienākumus un varu pār iesaistītajām pusēm.

Mūsdienās cilvēkiem, kuri garīgi apzinās sevi un attīstās, ir nepieciešama plašāka telpa, un bieži vien ir grūti atrast otru cilvēku, kurš ir pietiekami drošs, lai atvēlētu jums nepieciešamo brīvību. Es vienmēr esmu rekomendējis vispirms apprecēt pašam sevi. Es pazīstu cilvēkus, kuri ir piedzīvojuši formālas ceremonijas ar sevi vannas istabas spogulī. Vispirms appreciet sevi, esiet apmierināta ar sevi, esiet droša. Ja jūs pēc tam atradīsiet atbilstošu personu, kas arī ir pārliecināta par sevi un apmierināta, tad kopā varat veidot lielisku dvēseļu radinieku pāri.

Cilvēki ir ļoti sarežģītas būtnes. Jo mums ir tik daudz emociju, ar kurām jātiek galā, un problēmas, kas jāatrisina. Veiksmīgas attiecības ir atkarīgas arī no formālas komunicēšanās sistēmas, kas nenozīmē tikai īsas sarunas no rītiem un vakarā, kad vien jums ir kāda minūte laika. Jums ir regulāri jāpavada kopā vismaz stunda vai divas, noteiktā laikā, kad jūs varētu dalīties savās jūtās, pastāstīt savas raizes, nevainojot partneri. Arī jūsu partneris var pastāstīt par savām raizēm, un kopā jūs varat piestrādāt, lai viss notiek augstā enerģijas līmenī.

Ir svarīgi arī atcerēties, ka mūsdienās daudzu cilvēku enerģija ir tik ļoti svārstīga un ir tik daudz "gaismas stariņu", ka attiecības var būt ļoti nozīmīgas, lai arī īsas. Ātruma dēļ viss var mainīties, jūs varat konkrētajās attiecībās sasniegt visu, kas sasniedzams, un ātri vien doties tālāk.

Mans vecais skolotājs mēdza teikt, ka cilvēki saiet kopā, lai augtu, un tas ir kaut kas brīnišķīgs. Bet, protams, mūsdienās katrām attiecībām ir jāpiedzīvo bezgalīgi daudz pārmaiņu, jo sabiedrība mainās ātri un mēs dzīvojam ļoti enerģiskā laikā.

emotion

209 9 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Tu piemirsi vienu lietu. Dvēseļu radinieki neizjūt viens pret otru seksuālu iekāri jo viņiem, fakstiski, ir viena dvēsele, tikai pārdalīta un šis fenomens parasti ir ļoti rets. Kas vēl, dvēseļu radinieki fiziski var būt ļoti atšķirīgi arī ar atšķirīgiem uzskatiem, bet viņiem ir tik dīvaini, mistiska saskaņa, ka daudzi var padomāt par viņu tuvajām attiecībām, lai gan tās ir tikai draudzības līmenī. No pieredzes un gadu gaitā veiktiem pētījumiem. Manas un māsas pūra lādes :)

2 1 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

šis raksts liek saprast, kd jābūt daudz komonikablākam

0 0 atbildēt

Par visu un neko.

0 0 atbildēt

Dvēseļu radiniecība pastāv, cits jautājums ir kas tam tic un kas nē.Domāju, ka tie kas ar to ir saskārušies tam tic, bet tie kas nav-tie arī netic. Kārtējais principa jautājums ir vai ticēt tam vai neticēt.Bet raksts man patika.Ir viela pārdomām.

0 0 atbildēt

Starp miljards cilvēkiem vai cik mēs esam tur uz šīs planētas būtu grūti neatrast dvēseļu radiniekus......jo vairāk dvēseles jo lielāka iespēja atrast pāri,dāaāāā

0 0 atbildēt

Es ticu, ka ir dvēseļu radinieki. Bet īsti neticu tam, ka katram ir savs.

0 0 atbildēt

4. mierīgi ar fotošopu uztaisīt :D

0 0 atbildēt

baigais palags, tāpēc nelasīju..

4 5 atbildēt

TLDR

0 1 atbildēt

Diemžēl vēl nav sanācis tādu satikt. :(

0 1 atbildēt