local-stats-pixel

Drošības noteikumi mistiskajos Apalaču kalnos.9

Apalaču kalni ir kalnu sistēma Ziemeļamerikas austrumos, ASV un Kanādas teritorijā. To garums ir apmēram 2600 km. Apalači ir vieni no senākajiem kalniem uz planētas, radušies spēcīgu Zemes garozas kustību un nepārtrauktas ūdens plūsmas rezultātā. Tas ir unikāls reģions ar īpatnēju kultūru un tūkstošiem gadu senu vēsturi. Ar savu dabas skaistumu, dziļiem kanjoniem, klintīm un iespaidīgo meža lapotni, Apalaču kalni ir populāra tūrisma vieta.

Tomēr šis reģions vienmēr ir bijis apvīts ar nostāstiem, mītiem un leģendām. Tiek uzskatīts, ka šajos mežos klīst pārdabiskas būtnes. Apalaču ieplakas un meži ar nogāzēm, maziem avotiem, kas negaidīti izceļas no tumšām bedrēm un atkal pazūd ir ainava, kas pilna ar apslēptām lietām. Tā ir vieta, kur staigā Sātans un dīvainas gaismas var tevi novest no ceļa, kur vari ieraudzīt kaut ko, kas izskatās kā briedis, bet nekustas kā briedis.

Tāpēc, lai tavs pārgājiens šajā skaistajā, taču mistēriju pārpilnajā vietā paietu gludi, vērts paturēt prātā dažus noteikumus.

Reklāma
Reklāma
83 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Patīkams raksts, ne kā tie testi no administrācijas, kas atkārtojas vairākas reizes.

16 0 atbildēt

Labs raksts!😁

4 0 atbildēt

👌

3 0 atbildēt

Oh...

3 0 atbildēt

Brīnums ka sakarīgs kkas, kur palikusi šoka sadaļa ar kiškām, asinīm utt?

Tagad te pilns ar sūda testiem un nesmiekligām memēm.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt