local-stats-pixel fb-conv-api

Dīvainie sapņi.20

74 1

Sveiki! Šoreiz nolēmu uztaisīt rakstu par sapņiem. Nevis par to ko iedomājamies vai vēlamies, bet ko nakti sapņojam, kad esam aizmiguši.

Sākumā, es šeit padalīšos ar saviem sapņiem, bet es jūs lūdzu arī dalīties savā pieredzē. Varat rakstīt komentāros vai arī pa vēstulēm. :)

P.S. - Tie nebūs pēc datumiem vai kā. Vienkārši, ko atceros. :)

74 1 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://nekurrrr
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

man bija sapnis kur mani nogalināja un tas ļoti sāpēja vnk jutu kaa nazis iet caur vēderu un brr.

9 0 atbildēt

Atcerējos velvienu atgadījumu. Es itkā gulēju,pa pusei nomodā. Tad aizmigu,sapnoju murgu. Tajā murgā es sabijos,pēkšņi pamodos. Nevarēju ne paelpot,ne pakustēties,ne kautko pateikt.Centos pakustēties,nekas. Centos pasaukt brāli,nenāca nekādas skaņas no manas mutes. Biju pārbijies. Pēkšņi viss beidzās,jutu gaisu ienakam plaušāš un viss ķermenis bija notirpis,protams,ka biju pārbijies.

5 0 atbildēt

Man bieži notiek tā:Es lēnām aizmiegu... es sapņoju ka stāvu uz debeskrāpja katru reizi uz viena un tā paša pēkšņi paslīdu un krītu ļoti ātri un kkur pus metru no zemes saraujos un pamostos sirds kūleņo... kā vecam opim jāķer pie sirds un ir baiļu sajūta ... brr nepatīk ka tā notiek :(

3 0 atbildēt

6.man arī ir bijis līdzīgs sapnis 

2 0 atbildēt

Man bija sapnis ka es ar savu draugu gribam izpeldeldeeties ezeraa. Mans draugs ezeraa ieleeca pirmais, un tad es lecu. Es no saakumuma peldeeju un tad saaku sliikt itkaa es neprastu peldeet. Sapnis paartruuka es pieceelos, un nedzirdu ar vienu ausi, itkaa buutu pa iistam izpeldeejies un ausiis ticis uudens.

2 0 atbildēt

Ir bijis sapnis, ka es itkā nu to sapni izsapņoju, viss itkā ir labi, čiki briki... un tad es jutu ka pamožos, viss izskataas istabaa taa pat kaa vienmer.... nu tad es juutu taadu nelielu miglainiibu un tadu ka smagumu  -taa parasti ir ja es sapnoju- un tad es izstradaju metodi, kaa paarbaudid ka es gulju, es cieshi aizveru acis un iekniebu sev, tad es pamodos pa iistam.

Ir arii gadiijies ka nevaru no sapnja pamosties un arii tur, ka vienmer, ir izstradata metode, es nemu un wienkarshi kriitu, ne no kaadiem augstumiem vai kaa, bet ja es staavu es vienkaarshi kriitu aughpeedus, tas vienmer ir palidzejis :)

2 0 atbildēt

Aizvakar nosapņoju,ka meklēju darbu un ari atradu. Boss bija sātans. Izklausās smieklīgi,bet pēctam tā apdomajot,šermuli izskrēja.

0 0 atbildēt

man vienreiz bija tāds sapnis ka mans brālis mācēja staigāt pa ūdeni...es nemācēju...noslīku...

0 0 atbildēt

Es redzēju tādu murgu: Kaut kādi briesmīgi radījumi ar maziem apaļiem zāģīšiem rokā lec lejā no helikopteriem, un ar tiem zāģīšiem visu griež, un skrien pakaļ man. Slēpos visur kur, bet atrada, un iezāģēja kājā. Tad es pamodos... Brrr.....

0 0 atbildēt

4. inception :D

0 0 atbildēt

Man bieži ir tādi sapņi,kad es apjēdzu,ka tas ir sapnis.  Un man tas patīk,jo tad var darīt pilnīgi visu,ko iedomājas. Man bija sapnis,kur biju ar draudzeni,mēs sēdējām un tad es viņai sāku teikt,ka šis ir sapnis,dvj ejam lekt no mājas jumta,ejam lidot or smth. Bet viņa uztaisīja tādu-wtf seju un teica,ka es kaut ko murgoju,ka tas nav sapnis. Bet es viņai pierādiju,ka ir un sāku vienkārši lidot. Un tad beidzās sapnis. Tādi man bieži,yey ;D

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

šonakt kko sapņoju un pamodos, bet neko nevarēju izdarīt ne pakustēties, ne parunāt. :(

0 1 atbildēt