local-stats-pixel fb-conv-api

Citplanētieši patiesībā esot maskējušies dēmoni7

102 1

Pat nezinu kā lai iesāk. Vai nekad nav licies dīvaini, ka cilvēki, kas runā par citplanētiešiem, var aprakstīt kā tie izskatās? Nekad netiek pieminēts kaut kas līdzīgs skafandram, kas būtu nepieciešams īstam citplanētietim, jo tas vienkārši NAV iespējams, ka būtne atceļojusi no citas planētas varētu elpot Zemes gaisu bez nekādiem speciāliem filtriem.

Tas, kādi mēs esam, ir ilgstošas evolūcijas rezultāts, lai gan tā ir tikai daudzu nejaušību virkne. Jebkur citur Visumā šī nejaušību virkne būtu savādāka un iznākums arī, bet, daudzi par to pat vispār neiedomājas, stāstot par citplanētiešiem.

102 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Vēl labāk.Un cilvēki radušies no lāčiem emotion 

4 0 atbildēt

Nekas nav neiespējami, vispār ticami un prikolīgi.

4 0 atbildēt

Lai arī cik šādi teksti nebūtu izklaidējoši, nevaru nepateikt, ka šī ir one of the dumbest things I've ever read. Tāpat kā jebkas cits, kur ir pieminēti ''dēmoni'' vai ''Sātans''.

3 0 atbildēt

Nu neticu spokiem, demoniem utt. Filmās, grāmatās - okey, dzīvē - nē..

2 0 atbildēt
Satans noalgst demonu armiju lai sagrautu cilveka dzivi. Tas es lasiju. Demons ir loti speciga butne kas spej apgriezt cilveka pratu uz otru pusi un cilveks tices kam sapratis un redzes. Demoni ir NLO? Galigas mulkibas. Tapec ari cilveki daudz tic kam stulbumam. Es saku ka NLO,ja eksiste,butu ar fizisku kermeni un pratu bet te jau atskiras starp vardiem NLO un demonu. Tad kas butu Satans? Nakamo rakstu ludzu par Bibeles rasanos,kas sarakstija un ka,kapec cilveki saka ticet.
1 0 atbildēt

Tavā folija cepurītē laikam caurums,maini ar steigu

2 2 atbildēt