local-stats-pixel fb-conv-api

Beidzot pasaules gals!76

To, ka civilizācija milzu soļiem tuvojas kulminācijai zinām mēs visi, bet kas mūs noķers pirmais? Varbūt tas būs meteors? bet varbūt globālā sasilšana? BET VARBŪT MĒS PAŠI?

1268 9 76 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 76

0/2000

2. Bads jau ir - Āfrikā un Indijā. Tieši vietās, kur arī ir vislielākā dzimstība. Ne jau mēs te vairojamies kā negudri. Pie mums bads var atnākt, kad visi tie melno miljoni sāks plūst uz mūsu pusi.

71 0 atbildēt

Paskatoties uz laiku laukā tiešām liekas, ka kaut kas nav riktīgi. :D

62 0 atbildēt

Un vienmēr uz gada beigām šitas bullshits emotion

25 2 atbildēt
Ozona slānim ar globālo sasilšanu vispār nekāda sakara nav. Un tā pati globālā sasilšana ir dabīgs fenomens ko cilvēki tikai paātrina ar fosilo degvielu dedzināšanu.
18 0 atbildēt

''...bads sāksies aptuveni pēc 75 gadiem.''

Vai tad otrās un trešās pasaules valstīs bads nav problēma kopš... cilvēku pirmsākumiem??

11 0 atbildēt
Es palieku pie atombumbas varianta :/
7 0 atbildēt

jām. kkur vēl dzirdēju, ka tagadējo 7 miljardu cilvēku vietā būtu jābūt tikai 1 miljardam. 

7 0 atbildēt

Par to, ka būs pārāk daudz cilvēku - tas nenotiks. Vienmēr atradīsies kāds "Hitlers", kurš tomēr paņems šo visu nopietni un atkal uzsāks kādu genocīdu... Tākā šis atkrīt. :)

6 0 atbildēt

Lai kādai versijai katrs ticētu, fakts ir tāds - pasaule šobrīd ir pārmaiņu periodā.

6 0 atbildēt

Pasaules gals ? Maz ticams, bet cilvēces - elementāri. Kad dzīvajam un sprātīgajam organismam - Zemei apniks mūsu muļķīgā māžošanās un viņa sapratīs, ka projekts "Cilvēks" ir izgāzies, kaut vai tiks aktivizēts vishitrākais vīruss, kuru neatkodīs neviens gudrelis. Koroče - hana mums visiem, ja neprotam uzvesties. Ar savām naftas spēlēm, kodolākstīšanos, dabas piediršanu un stulbajiem kariem.

4 0 atbildēt

mes esam ta kā blusas zemei, no kurām viņa nevar tikt vaļk;a, tad nu notiek visādi dabas stihijas(plūdi ,vētras,zemestrīces utml. ) kur tiek paņemtas daudz dzīvību...

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Es domāju ka cilvēki uzspridzinās paši sevi un vissemotion

1 0 atbildēt

Nu izņemot dzimstību un robotus , neko citu tajos citos Pasaules gala variantos cilvēks neko daudz ietekmēt nevar - vien sagatavoties tam. 

1 0 atbildēt
vispār jau pēc tā yellowstone vulkāna izviršanas vienmēr ir bijis ledus laikmets kā rezultātā visa pasaule sasala un tāpēc cilvēce ir attīstījusies cik tā ir, jo pēc katra izvirduma un ledus laikmeta ir jaunas cilvēku rases, iespējams no izdzīvojušajiem vai vienkārši kaut kā atkal dabai sakārtljoties līdzīgi kā bijis un izveidojot augus un tad jau dzīvniekus, kukaiņus. tad tikai paliek jautājums, vai arī mēs spēsis atjaunoties. tie skeleti kurus atrod un kas ir daudzus tūkstošus gadu veci ir no šī starplaika, kad izplūst vulkāns. tie galvaskausi, kuriem nosakot vecumu, esot pāris miljoni gadu, tie ir jau no citiem periodiem un kas to lai zin, cik tālu attīstījušies viņi toreiz bija. iespējams, ka tikpat kā mēs, iespējams, ka vēl vairāk. vienkārši tas, ka viņu laiks pagāja. paies arī šis posms un vulkāns izvirdīs veidojot kārtējo ledus laikmetu. pēc datiem internetā tad drīz drīz šim vulkānam jāšauj laukā atkal.
2 1 atbildēt

Reāli sāku baidīties tikai pie pēdējā.emotion

1 0 atbildēt

Es nezinu, kā domā citi gaišie prāti, tomēr esmu samērā droši pārliecināts, ka sāksies globālā atdzišana. Saule periodiski kāpina izstaroto siltumu, bet kad pienāk kulminācija- tā atslābst. Daudzviet ir lasīts par šo un ir diezgan daudz novērojumu, kas apstiprina, ka saule drīzumā sāks ''atdzist''... Protams- ne jau pavisam, kā to dara uguns pavardā (ja aizmirst piemest malku), bet pietiekami, lai tā rezultātā iestātos jauns ledus laikmets. Nedomāju, ka tagad kkas ''noķers'' Zemi un iznīcinās to. Cilvēki- it kā jau nodara postu, bet ne tik lielu, lai saule mūs nodedzinātu.

1 0 atbildēt

Pārāk daudz cilvēku? Tā nav problēma. Uz ķinas uzmetīs atom bumbu un lieta darīta.

2 2 atbildēt

Viss ir daudz maz ticams, bet nu tā robotu sacelšanās.... Nu nēēē, ja jau mēs viņus radām, mēs apzināmies risku, un ari zinam, kā rīkoties ja kas aiziet greizi, savādāk nekas tamlīdzīgs netiktu radīts.

0 0 atbildēt

4. ir totāla taisnība! Ir toč jābeidz vienreiz visu piesārņot! 

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »