local-stats-pixel fb-conv-api

Baltu horoskopi5

54 0

Latviešu/lietuviešu zintniecības pēta Laika, Visuma likumus, to spēku plūsmu un IEMIESOŠANOS uz Zemes. Tāpēc mums ir ļoti daudzi Laika cikli un sistēmas.32‑cikls balstās uz Saturna (satura nesējs) ciklu un atkārtojās ik pēc 32 gadiem. Mūsu dzīvesziņā 32‑cikls vienmēr sākas 22. februārī pēc Artūra kalendāra (AK). Katram cikla gadam ir savs jēdziens, kategorija.Avestas kalendārs arī balstās uz Saturna ciklu, bet tibetiešu‑ķīniešu kalendāram ir saistība ar Jupitera ciklu (12 gadi). Arī mums ir Jupitera cikls, ko saucam par Māras, WaldMieras ciklu. Avestas - seno indoeiropiešu zoroastras mācībā Jaunā gada cikls sākas 21. martā. Tā saucamajā austrumu kalendārā katru gadu šis datums mazliet mainās, piemēram, 2012. gads sākas 23. janvārī un saucas - Melnā ūdens Pūķa gads.

Baltiem 2012.gads būs Svītrainās Bitītes un Dūcošās Kamenes gads. Tas ir laimīgu, mūžīgi dziedošu turīgo Pilsoņu gads. Galvenā gada īpašība - patstāvīgs dzīvesveids. Dabā bitei, kamenei, lapsenei ir kopēja īpašība - sažņaugts viduklis, taču viņu dzīves stils atšķirīgs. Tauta izvēlas kādu no tiem. Kamenes dzīvo tikai ģimenē, pa divām, apaļās, divu zāļu pilīs - sieva iekšējā, vīrs ārējā. Kamene: kamanas=saite, saturs, robežu apjēgšana, menė - goda zāle, menas=māksla. Bites dzīvo kopā mājā it kā kopmītnēs. Viņas strādā traniem un mātei (kā demokrātiskā centrālismā vai monopolijā). Trana un mātes misija ir vairoties uz darba bišu rēķina. Gads domāts mūsu KuniGAIStijas (valdīšanas sistēmas) atjaunošanai, attīrīšanai no PREZIDENTŪRĀM un citām dabai svešām pārvaldes sistēmām. Katrai tautai ir sava - uz dabisko iedzimtību, dzīvesveidu balstīta valdīšana. Gads dubults: vieni atbalstīs „bišu stropa" dzīvesveidu, citi izvēlēsies kamenes viensēdes pili. Viensētu, piļu vai PilSoņu dzīve prasa gudru, apķērīgu, visas dzīves nozares zinošu Personību. Ne visās valstīs var tādu viensētu, piļu, muižu (muižīgo, mūžīgo) dzīvesveidu pieņemt, uzturēt un noturēt - būt par PILSOŅIEM, tāpēc valstu valdīšanas sistēmas dažādas un cienījamas.

Gads ik dienu, ik mēnesi ar Laika jaudu spēkiem modinās mūsos šādas īpašības:

* Apjausmu, ka viss mainās pa cikliem, riņķiem un atkal neatkārtojami atkārtojas.

* Paļaušanos tikai uz sevi, saviem spēkiem, iemaņām, zināšanām un Laika-Radītāja palīdzību, svētību. Tad griezīsi dzīves ratus un pats būsi „ratos" (bagāts).

* Astoņnīša - 8 saskanīgas Visuma sistēmas ieviešanu savā saimniecībā, uzņēmumā, ikdienas dzīvē.

* Rotaļīgumu, darbīgumu, izveicību, gudrību. Gads mācīs dziedāt, dungot, svilpot dziesmas - būt saskarsmē ar Laiku.

* Piesaisti savām mājām, savai saimniecībai, savai Tēvzemei (bitīte, kamene lido laukā pēc uztura, mantas un atkal atgriežas mājās). Laiks būvēt savu mājokļi.

* Spēju radīt jaunas idejas, uzlabot un pilnveidot sadzīvi, dalīties pieredzē, viens otram draudzīgi piepalīdzot (cieņas vērtam kaimiņam vai draugam).

* Radīs draudzīgumu, līksmību, svētku noskaņu mājās un Tēvu zemē, biedriskumu, pamazām atkāpsies atsvešinātība. Naida cēlāji tiks sāpīgi dzelti.

* Mazināsies klejotāju un to skaits, kuri dzīvo uz sveša rēķina. Pašiem vajadzēs maizīti nopelnīt, jo dabā dominē apmaiņa - es tev, tu man.

* Nauda pamazām zaudēs tagadējo visvareno nozīmi, jo bija izdomāta ļaunprātīgos nolūkos.

* Gada enerģētika atjaunos vīrišķību un sievišķību. Būs mazāk sieviešu, kuras veic vīriešu darbus, un vīriešu ar „tirgus bābu" īpašībām.

* Dzims meitiņas ar slaidu vidukli un raženi puiši.

* 2012.gadā piesargieties no cilvēkiem, īpaši varas vīriem/sievām ar „saldo mēlīti", pēc var sekot sāpīgs dzēliens. Visādā veida traniem pienāks sāpīgs kritiens.

Vērojiet paši Dabu, kameņu un bitīšu dzīvi, tad izpratīsiet visas gada īpašības.

54 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Pirmo reizi lasot atroloģiskās prognozes, man palika skaidrs, kas būs un piemēri tiešām ir uzskatāmi, jo gluži vnk esmu pats redzējis dabā... 

2 0 atbildēt

Pārbaudi pats! :D

0 0 atbildēt

Neko nesaprtotu bet labi.

0 0 atbildēt

Labs raksts + no manis, par to, ka es šo pirmo reizi izlasīju šos horoskopus, un ieguvu jaunas zināšanas.

0 0 atbildēt

Tad es esmu Zaķa....

0 0 atbildēt