local-stats-pixel fb-conv-api

Nolaupītās debesis3

20 0

Vai cilvēks varētu tikt apmānīts ar pasakainajām peizāžām aiz loga, lai nenojaustu, ka civilizācija jau ir pārdzīvojusi smagāko no apokalipsēm, kur katra brīvā vieta ir piepildīta ar atkritumiem un piesārņojuma līmenis ir tik drausmīgs, ka norobežojoties no šīs vides nebūtu iespējams ne elpot, ne uzturēties tajā.

Mūsdienās var sastapt tādus, kuri apgalvos, ka lai atrisinātu smago krīzi cilvēcei nācās virs apdzīvotām vietām veidot kupolus, kuri attiecīgās apdzīvotās vietas norobežo no kopējās telpas, lai nenovestu kupolos dzīvojošos pie neatgriežamas saindēšanās un lai tautā nerastos panika, skati, kuri ir redzami debesīs ir vien milzīgi kopā salikti ekrāni, kuri nodrošina to, ka apkārtējiem nerodas nemazākās aizdomas par to, ka viņi ir norobežoti no apkārtējās pasaules. Un transports, kurš pārvieto pasažierus pamatīgākas distances ir aprīkots attiecīgi ar ekrāniem logu vietās, kuros tiek rādīts, kā varētu izskatīties aiz loga, ja pasaule nebūtu noslīkusi cilvēku saražotajos atkritumos, kura kā salauzta spēļmantiņa tiek izsviesta aiz loga. Sarežģītākais esot bijis šajā tehnoloģijā skatu sinhronizēšana, kas nosaka to ka aiz ekrāna tiek rādīts tas, kas tur patiesībā notiek. Tomēr jebkurš telefona īpašnieks varētu pārliecināties par to, cik patiesībā tas ir vienkārši, ieslēdzot sava telefona kameru, kas ekrānā attēlos tieši pretī notiekošo.

Šādu apgalvojumu skeptiķi varētu apgalvot, ka nekas tāds neesot iespējams un noteikti kāds būšot pamanījis lielo kupolu būvniecību, kuru jumti ir pārklāti ar savienotajiem ekrāniem, kuros to iemītniekiem tiek attēlotas debesis. Taču tie, kuri rūpīgi sekoja attīstību notikumiem pandēmijas laikā - tecas, ka pandēmija bija speciāls papildus pasākums, kad varēja cilvēkus norobežot no apkārt notiekošā, lai saliktu iepriekš sagatavotos kupolus, tā ka nezinātājos tas neziraisītu paniku un nevajadzīgus jautājumus. Bez tam tiešsaitē esot noplūdušas bildes, kurās uzskatāmi varot redzēt, kā apjomīgie kupoli tiekot būvēti un pirms tam projektēti ar atrunu, ka tas esot vajadzīgs Marsa vai Mēness kolonizēšanai. Vai kad attiecīgā tehnoloģija esot bijusi pilnveidota līdz pietiekami kvalitatīvīva attēla nodrošināšanai, tad kā pēdējais solis, lai parastajiem cilvēkiem nerastos aizdomas par kaut kāda veida izmaiņām viņu dzīvē, tika iepazīstināta pandēmija, kas pēc kārtas katru atsevišķu reģionu ļava apbūvēt un apstrādāt ar vajadzīgo aprīkojumu.

lasi, vērtē, komentē emotion

20 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Visa šī nabadzība miskaste un cilvēku ciesšanas ir dēļ tā ka Citiem piedr viss un citiem nekā... Jums ir jāsaprot, kad kamēr būs sabiedrības slānis kurš tikai patērē, mēs neko kā ciesšanas nesaņemsim... Un var būvēt kādus kupolus grib, visi dabūs pi*duļus... Miljards izsalkušo VS 1 resnu parrijušos rīkli vienmēr uzvarēs miljards... Lai tik sasniedz tas kritikso masu...

5 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt