local-stats-pixel fb-conv-api

Baltā un melnā maģija7

37 4

    Cilvēki visu laiku ir centušies paplašināt savu fizisko un garīgo spēju robežas.Un šie pūliņi ir vainagojušies panākumiem-tika izgudroti kuģi,lidmašīnas, raķetes, telefons un daudzas citas lietas,kas mūsdienu cilvēkam šķiet jau pašsaprotamas.Par šiem un citem izgudrojumiem varam pateikties cilvēku nerimstojašai vēlmei sasniegt nesasniedzamo.

        Paredzēt nākotni,lasīt cilvēku domas,sazināties ar mirušajiem-to izdarīt  nebūt nav vienkārši.Tomēr dažiem cilvēkiem-vismaz tā apgalvo viņi paši-šādas spējas piemīt.Starp īpašām spējām,kuri realizācija ir visai sarežģīta,ierindo arī maģiju.

          Maģija-tā ir māka izdarīt kaut ko neparastu,ka ir pilnīgi pretrunā ar dabas likumiem.Ir baltā un melnā maģija.Abu šo maģiju pamatā ir suģestija,spēja iedvest,pārliecināt piespiest skatītājus tam noticēt tam,kas norisinās viņu acu priekšā.Kad vērojam burvju mākslinieka uzstāšanos,mēs piedalāmies baltās maģijas seansā.Burvju mākslinieka panākumu pamatā ir prasme apvienot roku veiklību un suģestijas spējas.

         Mēs redzam,kā burvju mākslinieks liek pazust dažādiem priekšmetiem vai padara tos neredzamus,kā mūsu priekšā pārzāģē uz pusēm uz pusēm cilvēku.

      Triki pēc sarežģītības pakāpes ir dažādi:gan tādi,kurus bez sevišķas piepūles spēj izpildīt katrs,gan arī tādi,kuru apguvei nepieciešami regulāri treniņi un uzmanības koncentrēšanās.

      Turpretī melnā maģija ar buramvārdu un dažādu burvju dziru palīdzību cenšas nodarīt kaitējumu,salauzt cilvēka gribu vai iedvest bailes.Melno maģiju taytā dēvē par buršanos.

      Lai kļūtu par balto magu,sākumā jāapgūst daži vieglāki triki.Pakāpeniski pārejot pie sarežģītākiem trikiem,jāmācās ar strādāt ar skatītājiem,lai viņi spētu noticēt,ka patiešām notiek kaut kas pārdabisks.

                                                    Vai Tu zini ka..

                                                     Triks ar zvaigzni

     Uzstāšanās ar šo triku draugu priekšā var kļūt par pirmo tavā veiksmīgajā burvju mākslinieka karjerā.

       1.Paziņo visiem,ka ar pieciem sērkociņiem Tev pilnīgi pietiks,lai izveidotu piecstaru zvaigzni...tai pat nepieskaroties!Sagatavojies:pārlauz uz pusēm piecus sērkociņus tā,lai abas daļas tomēr turētos kopā!

       2.Noliec sērkociņus uz galda tā,lai lauzuma vietas centrā saskartos!Ievelc pipetē ūdeni un uzpilini to uz lauzuma vietām!

    3.Parādi ar savas sejas mīmiku,kā Tu "sakoncentrē domas",lai ar "domu spēku" pabīdītu sērkociņus!Pēc dažām sekundēm sērkociņi lauzuma vietās sakustēsies un izveidosies piecstaru zvaigzne.Tas būs brīnumains mirklis!

                                                    Interesanti skaitļi fakti

         Daži padomi tiem,kas vēlas kļūt par izcilu magu.

     Nekad neatklāj parādītā trika noslēpmu,jo tad zudīs publikas interese!

     Vienu un to pašu triku nerādi vairākas reizes tiem pašiem skatītājiem!

     Triku drīkst citiem rādīt tikai tad,kad tas ir pilnībā apgūts.

    Ievēro mērenību un necenties pārāk ilgi saistīt publikas uzmanību,lai skatītājiem neapnīk!

        Nav labu vai sliktu triku,mēdz būt tikai labs vai slikts izpildījums

        Patstāvīgi trenējies un uzlabo savu meistarību,jo lielākais izluzionista "amata" noslēpums ir prakse!

      Ņem vērā,ka apgūt dažus trikus spēj katrs,tādēļ,ja gribi ar ko neparastu pārsteigt savus darugus,-droši ķeries pie lietas un sāc trenēties.

 Teksts norakstīts no Lielās noslēpumu grāmatas.

Teksta tēma-noslēpumi un to atminējumi.

Šajā sērijā Parrvačini psihogrāfijas: http://www.spoki.lv/aktuali/Parravicini-psihografijas/96963 

Nostradama pareģojumi: http://www.spoki.lv/aktuali/Nostradama-paregojumi/83889 

Aura jeb Kirliana efekts: http://www.spoki.lv/aktuali/Aura-jeb-Kirliana-efekts/83866 

Nākamais raksts: Zombiji-atdzīvinātie miroņi.

  

       







37 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

tāda maģija par ko runā zemāk neeksistē. tie visi ir triki vai maģija sauc kā gribi bet tāda kāda ir filmās vienkārši nepastāv..

3 0 atbildēt

baltaa un melnaa magjija,... ok taatad es kko te nesaprotu. "baltaa" un "melnaa" magjija ir attiecinaama uz kkaadu burvju dziru vaariishanu un naakotnes ziileeshanu, bet piemēram tas kas ir video ielikts tas uz to neattiecās. tie ir burvju triki. burvju triki un magjija ir liela atšķirība. burvju triki iedalās sīkāk. stage/parlour magic; close up magic; mental magic; comedy magic; fire magic; TV magic (visi video kas ir te ir TV magic) U.T.T.

1 0 atbildēt

Rakstā ir sajauktas kopā pilnīgi atšķirīgas lietas - maģija un iluzionisma triki...

1 0 atbildēt

3 - rayman  adventureemotion

0 0 atbildēt
Magijai vav kraasas
0 0 atbildēt