local-stats-pixel fb-conv-api

Antarktīdas piramīdu sazvērestība: Vai tie ir tikai kalni?4

294 1

Kas gan īsti notiek Antarktīdā, vai tur tiešām ir atradušās piramīdas? 2016. g. parādījās vairāki attēli, kuros varēja redzēt trīs milzīgas piramīdas. Sazvērestības teoriju piekritēji apgalvoja, ka tās ir uzbūvējusi nezināma civilizācija pirms 100 miljoniem gadu, kad sasalušais kontinents atradās pie ekvatora. "Jaunatklātās piramīdas" esot gandrīz 1,2 km augstas, kas ir gandrīz desmit reizes vairāk nekā Gizas piramīdas augstums.

294 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Antarktīda nav vienīgā vieta, kur tiek lēsts ka atrodas piramīdu pilsētas.

Piemēram, kalna Kailash apkārtnē esot ap 108 kalni, kas patiesībā esot seno civilizāciju veidotas piramīdas - tā saucamā dievu pilsēta. Un zem tās esot pati šambala. Kā arī uz dienvidiem esošie divi mistiskie ezeri, no kuriem viens vienmēr rāms un svēts, toties otrs vētrains un indīgs. Tāpat neskaitāmi stāsti par alām, kurās atrodas daudzi somati stāvoklī iegājuši seno laiku indivīdi - gluži kā mūmijas, kuras esot pie apziņas un vēl nezin ko spēj.. Pirms tādām alām taisot tempļus, lai neļautu tur ieiet - nejau somati mūmiju dēļ - bet gan pašu gājēju dēļ, jo tur esot ļoti mistiskas aizsardzības. Runā ka daudzi pazaudē redzi, citi neizprotamu dēļ sajūt bailes un sajūk prātā.

10 1 atbildēt

Viena kataklizma, piemēram Jelloustounas super-vulkāna izvirdums, un pēc pāris miljoniem gadu nākamā civilizācija uzskatīs sevi par pirmo augsti attīstīto civilizāciju uz Zemes. Redzēs kas būs palicis pāri no mūsu cietajiem diskiem, interneta un pārējiem mūsu tehnoloģiskajiem brīnumiem, kas liecinātu ka reiz mēs te bijām.   emotion  

Tikpat stulbi ir pilnībā izslēgt visas šīs teorijas, kā ticēt tām visām.

9 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt