local-stats-pixel fb-conv-api

Aizvadītajā diennaktī uzspridzināta "Sātana Stounhendža"0

Aizvadītajā diennaktī ASV Džordžijas štatā plkst. 3:33 pēc vietējā laika nogranda sprādziens, kurš daļēji izpostīja tā dēvētos “Džordžijas virzienakmeņus”. “Džordžijas virzienakmeņi” ir monolītas akmens plāksnes, kurās vairākās starptautiskajās valodās ir iegravēta virkne simbolisku vēstījumu nākamajām paaudzēm.

Plāksnēs ietvertie vēstījumi un globālā vīzija savulaik radīja plašu rezonansi, kas deva pamatu populārākajām konspirācijas teorijām par “zaļo kursu”, apzinātu cilvēku skaita samazināšanu uz mūsu planētas un “Jauno pasaules kārtību”, kura tiks uzbūvēta, lai atkoptos pēc globālistu izraisītās apokalipses.

Savdabīgais piemineklis arī iepriekš ir cietis no dažādu radikāļu un vandāļu uzbrukumiem, bet konkrētais uzbrukums kulta objektam ir interesants ar simbolisko sprādziena laiku. Proti, okultisti uzskata, ka skaitļu kombinācija “333” simbolizē aicinājumu apstāties un izvēlēties jaunu ceļu, tā ir kā svētība jauna ceļa sākšanai.

Šis vandālisma akts var tikt interpretēts kā terora akts, jo pieminekļa spridzināšana un nojaukšana satur vēstījumu, kurš var tikt uztverts kā ideoloģiska vai garīga kara pieteikums pieminekļa idejas autoram/iem. Sociālajos tīmekļos arī pavīd doma, ka paši pieminekļa idejas autori ir izvēlējušies nojaukt savu garadarbu, jo tas pēdējā laikā bija kļuvis pārāk atpazīstams.

Šobrīd nav iespējams pateikt vai dziļais simbolisms ir radies nejaušu apstākļu sakritības rezultātā vai tas ir speciāli iestudēts rituāls ar tiešu nodomu un rūpīgu sagatavošanos. Līdz ar to, pieminekļa bojāeja ir tik pat miglaina cik tā autors, tapšana un mērķis.

15 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000