local-stats-pixel fb-conv-api

7 neapstrīdami pierādījumi, ka mēs neesam vieni29

767 1

Kādreiz Zeme bija plakana un cilvēki baidījās, ka varēs nokrist, aizbraucot līdz tās malai. Izrādījās, ka mēs dzīvojam prātam neaptverami plašā Visumā, kas nez kāpēc ir tukšs. Protams, tur ir planētas, zvaigznes, bet mēs gaidījām, ka tikko paceļot galvu uz zvaigznēm mūs ar fanfarām sagaidīs 10 civilizāciju pārstāvji, kas labprāt padalīsies ar augstāko tehnoloģinu sasniegumiem. Daži NLO nolaupīšanas upuri tā joprojām uzskata, bet zinātnieki ir ķērušies pie dzīvības meklējumiem. Ir skaidrs, ka marsiešu civilizācija drīzāk būs baktēriju un vīrusu kultūra, kas dzīvos dziļi zem planētas virsmas, bet venēriešu civilāzija varēs vien uzplaukt, kad būs veikta planētas terraformēšana. Kopumā, lai atrastu eksistējošu dzīvību kaut kur tālu Visumā, mēs esam spiesti saprast, kas tā dzīvība tāda ir. Izrādās, ka var iztikt bez skābekļa, radiācija nav spējīga nonāvēt, bet, iespējams, ka dzīvība oglekļa vietā var būt balstīta uz silīciju. Ir daudzas teorijas, kuras laika gaitā tiks apgāztas un radīsies jaunas, bet paskatīsimies, kas jau ir atrasts.

767 1 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Skaidrs ka mes neesam vieni, mus ir daudz.

28 0 atbildēt

Nezkāpēc NLO nolaupa tikai meksikāņus( un tad arī pārsvarā lielo pilsētu iedzīvotājus), un ASV pilsoņus.. Pilnībā ignorējot Citu valstu pilsoņus- rasisti tādi...

Nav nekāds brīnums ka uz Marsa bijis ūdens, jo ūdens ir viens no izplatītākajiem ķimiskajiem savienojumiem visumā ( teši savienojumiem, nevis elementiem), jo ūdeņradis ir viuma pamats un sastāda teju ne 75% ( ja ne vairāk), no redzamās massas skābeklis arī ir ļoti izplatīts... tā kā ūdens ir ļoti ļoti daudz..

8 bilde vispār garām- labi redzams ka fotogrāfē otrs astranauts- un fonā, kas to būtu domājis, apollo nolaižmāis aparāts .. 

2. šis īsti izskaidrots nav - bet 95% ka tā bija parasta statistikas izlāde.. 

3. visus gleznu ( un foto filmu)bojājumus, var identificēt kā NLO, spokus - vai modernāk zombijus..

Tāpat kā dotie ēģiptiešu herioglifi - ir zināms precīzs to fonētiskais skanējums - un viņi sastopami daudzās vietās .. - nav nekāda sakara ar kara tehniku 

Nevajag aizmirst ka FonDenikens - nopelnija MILJARDUS uz visām šim muļķībām, un uzturēs tās pie dzīvības ar visiem iespējamiem līdzekļiem , viņam par laimi 90% zemes iedzīvotāji ir pietiekami tupi, lai tam visam ticētu..

Kā ir ar jums esat tajos 90% ?

21 2 atbildēt

Mēs esam divi. Mēs neesam vieni.

14 0 atbildēt

Vai nu mēs visumā esam vieni, vai neesam. Abas līdzīgi baisas lietas ko apdomāt.

12 0 atbildēt

 emotion Kādreiz Zeme bija plakana, tā tur ir rakstīts, kā tur bija tas teiciens, par to, ka skatoties grāmatā figu redz?

10 0 atbildēt

Protams, ka neesam... Ja varam ticēt baznīcas mītiem un kristietības tēliem, tad šis ir vēl ticamāk. emotion 

10 0 atbildēt

Es esmu kruc.

5 0 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt

Noteitku elementu klātbūtne akmenī var izveidoties tikai, ja tas ilgstoši atrodas ūdenī.  Nu wtf? Kā viņi pie velna to var pierādīt? Varbūt uz zemes tas nav iespējams ,bet uz citām planētām ir. Viņi piemērus ņem tikai no zemas. Mazums tur uz citas planētas ir tādas vielas kas to spēj mainīt bez ūdens iejaukšanās vai vispār bez citiem elementiem tāds rasties...

Un kurš lops teica ka kosmosā nevar izdzīvot neviena dzīva būtne? Re, pat uz zemes to spēj kkāds bezkājis, neviens nevar iedomāties kādas dzīvās būtnes var eksistēt bezgalīgajā visumā un ko tās spēj, varbūt ir tādas kas bļ. ēd radiāciju brokastīs.. tas tā, teorētiski runājot ir iespējams,jo mēs nezinām.

Iespējams, ka 22% no visām atklātājām planētām, var būt apdzīvojamas. Tik apat iespējams ka tās jau ir apdzīvotas un vēl lielāka iespēja ka tur pat bezkājis nevarētu dzīvot..

Ūdens - jā, uz mūsu planētas vai saules sistēmā ,bez ūdens nespēj neviens izdzīvot, kā jau minēju varbūt citā galaktikā rij radiaciju un varbūt pat dzer.

4 0 atbildēt

Protams, ka neesam vieni un ir jābūt pilnīgam muļķim, lai domātu, ka esam. 

7 3 atbildēt

Diez vai šodien daudz ir tādu, kas par to šaubās, lai gan neviens no šiem zinātniski nepierāda dzīvības eksistenci citur Visumā. Tāpat minētie "pierādījumi" absolūti nav liekami vienā svaru kausā - 2 un 5. nav salīdzināmi ne pēc kādām mērauklām. 

6 2 atbildēt

1. kārt.. cilvēki kas uzsāk diskusiju stādās priekšā- šeit piereģistrējās..

2. kāpēc domā ka vienīgie, nekad nēsmu to apgalvojis..

BET:  padomājot!!!  Lidojam 100 LY atālumā, ar izslektām gaismām, lai nolaupīti vienu nabaga Meksikānu fermeri, tad ieslēdzam visus " prožektorus" un izdaram to - piedevām seksuāli viņu izmantojam - ( A KĀPĒC NE?) ..

Tas nešķiet vienkārši debīli? ?

Tas ka kautkur ir saprātīga dzīvība, ir pilnībā iespējams.. kaut gan, ņemot visus mainīgos, cik to bija vajadzīgi..  lai uz zemes rastos dzīvība, un saglabātos pietiekami ilgi, lai rastos saprāts.. , koificents nemaz tik liels nav.. emotion 

3 0 atbildēt
Iedomājieties kādas būtnes dzīvo kautkur kosmosā
2 0 atbildēt

...bet varbūt labāk būtu , ja to citplanetāriešu nebūtu? Ko var zināt, kas šamajiem galvā...ja nu mēs viņiem būsim tikai pārtika, vai izklaides objekts-medības piemērām...

Vai tad tik slikti ir dzīvot kā līdz šim?

3 1 atbildēt

Man domāt ka mēs pat nezinam ko meklēt.. Mēs mēģinam ieraudzīt dzīvību mūsu izpratnē, taču manuprāt var pastāvēt tādi dzīvības procesi kurus mēs pat nespējam novērot, tas ir kā ar tiem purviem kuros auga koki tūkstošiem, visi domāja ka tie ir atsevišķi koki, līdz viens zinātnieks nepierādija ka tas ir viens liels koks.. Tā pat ir ar dzīvības meklējumiem, Iedomājieties milzīgu organismu, kuram viens elpas vilciens aizņem 1000 gadu, cilvēks nekad nespēs to novērot un kur nu vēl ar tādu kontaktēties, vai arī organimsu kuram dzīves cikls ir sekundes 100daļa.. Vai pavisam prasti dzīvnieks kurš satāv no neorganiskām vielām.. Mes tos vienkārši neredzam

1 0 atbildēt
a kas butu ja es apsdridetu?
0 0 atbildēt

5. Ūdens lācītis

0 0 atbildēt

Uz meteorītiem atrasta amfetamīna un LSD klātbūtne.

0 0 atbildēt