local-stats-pixel fb-conv-api

11 pārliecinošākās 11. septembra sazvērestības teorijas83

449 0

2001. g. 11. septembris kļuva par ļoti īpašu dienu ļoti sliktā nozīmē - divas lidmašīnas ietriecās Ņujorkas Dvīņu torņos un tie sagruva. Gāja bojā tūkstošiem cilvēku. Vismaz tāda ir oficiālā vēsture, ko daudzi apšauba. Turklāt dažādas sazvērestības teorijas sāka parādīties uzreiz pēc notikušā. Dažas no tām ir absurdas, citas ne tik ļoti. Pats populārais viedoklis ir, ka īstenībā Dvīņu torņus uzspridzināja, telefona zvani no lidmašīnām bija viltoti un bijušais prezidents Džordžs Bušs guva slepenu peļņu no terorakta.

Šeit būs dažas pārliecinošākās.

449 0 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 83

0/2000

Bērnībā man mācīja - ja gribi uzzināt patiesību par kādu notikumu, tad sameklē to, kam tas notikums bija izdevīgs. Dvīņu torņu sabrukšana bija ļoti izdevīga to īpašniekam Lerijam Silversteinam, kurš tos apdrošināja 6 nedēļas pirms traģēdijas, iekļaujot speciālu nosacījumu polisē par apdrošināšanu pret terorismu. Samaksāja par polisi 14,5 miljonus ASV dolāru, pēc 11. septembra traģēdijas nopelnīja 8,5 miljardus ASV dolāru, izputinot vairākas apdrošināšanas kompāniju. Zīmīgi, ka lidmašīnu ietriekšanās secība bija organizēta kārtībā, ka Silversteins tiesā ieguva atlīdzību kā nevis par vienu terora aktu, bet par vairākiem terora aktiem. Kā teikt - nekā personīga, tikai bizness!

29 0 atbildēt

Pat ja pieturās tikai pie faktiem, šādas ēkas nav tik vienkārši sagraut. Debesskrāpjus neceļ kā maximas Latvijā, tos īpaši paredz skarbiem apstākļiem - vētrām, zemestrīcem utml. Saprotu, ka arī lidmašīnu triecini tiek paredzēti. Pat ja pieļauj versiju, ka kaut kādas ēku daļas nebija tik kvalitatīvas, cik tām vajadzēja būt, pat tad abi torņi sagāzās identiski ar neticami tuvu laika starpību. Piemēram, kāpēc viens tornis nevarēja palikt ilgāk un kūpēt dienām? Triecieni taču nebija identiski un diez vai brāķis konstrukcijās bija abos torņos un visā ēkā.

Speciālisti, kas darbojas ēku nojaukšanā, atzīst, ka redz tipisku organizētu ēkas nojaukšanu. Nav jābūt pat speciālistam, lai saprastu, ka tīra tā lieta nav.

22 0 atbildēt
Skaidrs ka kaut kas tur tīrs nav!!!
13 0 atbildēt

Cik zinu, tad viņi tika speciāli projektēti, lai nodrošinātos pret lidmašīnām. Vienalga. Lai kāds man mēģina iestāstīt, kā var mājas, pēc lidmašīnas ietriekšanās, nobrukt precīzi vertikāli uz leju??? Mēs visi esam redzējuši, kā nojauc mājas ar spridzināšanu - šis ir identiski. Un vēl - bija jau arī vēl trešais tornis, zemāks, turpat blakus, kurā nekas neielidoja - tas arī tieši tāpat nobruka. Jābūt ir pilnīgam idiotam, lai ticētu pasaciņām. Vai pentagons? Caurums no lidmašīnas 6m diametrā??? Jāprasa, kas tad tā bija par lidmašīnu? Kāpēc itāļu žurnālistiem/entuziastiem ir liegta iebraukšana ASV pēc šādu un citu faktu publiskošanas?

13 0 atbildēt

Gudrākais no diviem muļķiem strīdā ir tas, kurš pirmais prot paklusēt.

11 0 atbildēt

ASV specdienesti izveidoja gan Alqaida, gan arī ISIS. 

9 0 atbildēt

Raksts ir labs, kaut vai tāpēc, ka liek diskutēt.. vienīgais nedaudz var pakritizēt tulkojumu, bet tas nu tā.. lieku +

3 0 atbildēt

Torņi nesagruva kad ietriecās lidmašīnas- viņi bija tā uzprojektēti, lai šādu triecienu izturētu, jo šī nav pirmā reize, ka debesskrāpī ietriecās lidmašīa.. Sagruva jo nesošā konstrukcijai nebija pietiekamas uguns aizsardzības.. ja būtu mazāk degvielas- teiksim transatlantījas reiss, ar gandrīz tukšām bākām, vai citu iemeslu dēļ būtu mazāk degvielas- torņi būtu izturē'juši.. 

- tērauds pie 1200 grādiem kļūst mīksts, aviācijas degviela deg pāri par 2000 grādiem ..  

- tādā augstumā, vēja gaisa vilme ir kā tēreaudlietuvē.. - elementāri sijas izkusa, un viens stāvs sabruka - tālāk jau domino efekts.. 

3 0 atbildēt
Neticamākais ir tas kā ēkas sabruka. Iespēja ka abas ēkas sabruka vienādā veidā uz leju t.i. domino efekts ir vienkārši uz leju. Nu nevar ekā kam ir terauda efekts šādā veidā sabrukt līdz pamatiem un vēl pie tama abas vienādā veidā.
3 0 atbildēt

ASV ar atombumbām nomēt'ja Japānu--tika nsolepkavoti 100 tūkstoši cilvēku..ASV ar aviobumbām nomētāja Dienvidslāviju

ASV iznīcināja Iraku ,ASV slepkavo Afgansirtānā ,ASV iejauca svius valstu iekšējās lietās ,bāžas viršu un cenšas mainīt citu valstu prezidentus..ASV slpekavo un pirmā terororganizācija tika radīta tieši ASV--u.t.t ASV ir slepkavu valsts --un man ir pilnīgi vienaalga ,kas viņiem tur sabrucis..tā viņiem arī vajadzēja..žēl ,ka tik maz..

 Tie daži 3000 bojā gājušie neatsver to noslpekavotu skaitu ,ko jeņķi pastrādājuši visā pasaulē ,arī ASV pamatiedzīvotājus--indiāņus --tie tika ""izgriezti ""jau sākumā..

Ar napalmu un bumbām slpekavoja cilvēkus Vjetnamā --

10 9 atbildēt

apbriinojami,ka cilveeki netic pat savaam aciim,bet truli tic asv valdiibai (jebkurai valdiibai),jau pats jeedziens "tiekties peec varas" iekllauj sevii neuzticiibu pret to ,kas peec taas tiecaas,un tie cilveeki izdariis visu iespeejamo un neiespeejamo,lai valdiitu un paarvaldiitu,un kkaadi paaris tuukstoshi mirstiigo tiem nebuus trauceeklis...

1 1 atbildēt