local-stats-pixel fb-conv-api

10 iemesli, kāpēc citplanētieši pavisam nebūs līdzīgi mums10

209 0

Man šķiet, ka jautājumu, vai mēs esam vieni Visumā, ir nomainījis jautājums, kad mēs tos atklāsim. Daži zinātnieki uzskata, ka tas varētu pat notikt tuvāko 20-30 gadu laikā. Parasti gan mēs tos iztēlojamies līdzīgus cilvēkiem ar lielām galvām, bet ir daudz iemeslu, lai tie būtu pavisam savādāki nekā mēs esam varējuši iedomāties.

Esmu iepriekš rakstījis par to, ka astoņkāji varētu būt citplanētieši (links šeit) Varbūt tomēr kādās mūsu mežonīgākajās fantāzijās mēs esam spējuši tomēr iedomāties, kā izskatās citplanētieši.

209 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

👌

3 0 atbildēt

Citplanētieši var būt visvisādi.

Arī augu valsts varētu būt citplanētieši. Starp citu, mēs pavisam veltīgi esam pārliecināti, ka, piemēram - koki nav saprātīgas būtnes!

Bet, ja runājam par 'citplanētiešiem', kas spēj atlidot no visuma izplatījuma - pirmkārt, pareizi pieminēji, ka viņiem ir jābūt spējīgiem uzbūvēt kosmosa kuģi, otrkārt - jābūt spējīgiem pārciest ilgstošu ceļojumu. Tātad, vai nu jābūt nemirstīgiem, vai ir jāprot apiet laiku.

Visdrīzāk tie būs kiborgi ar attālināti vadāmu intelekta vai mākslīgā intelekta bloku.

2 0 atbildēt

Latviešu valodā nav vārds gavitāte...-

bet ir gravitācija, vai alternatīva / pievilkšanas spēks /... skatoties no konteksta..

Angliski izmanto ļoti līdzīgus vārdus..

gravitation un gravity, kas nav sinonīmi...

Pirmais latviski gravitācija, otrais pievilšanas spēks (nevis gravitāte).. !!!

Tavā tulkotajā tekstā, būtu jābūt ( pievilšanas spēks )...

Pārējais - pieņēmumi, un nekas vairāk....

Protams ka citplanētieši būs savādāki, un nerunās angliski.....

Visticamākais, ka saprātīgas būtnes visumā ir liels retums, un jābūt daudzu apstākļu sakritībai...

- uz zemes dzīvība tuvu trīs miljardiem gadu (sākot ar vienkāršām baktērijām), bet saprātīga, tikai pēdējo miljonu - tehniski attīstīta, - vien dažus desmitus tūkstošu gadu, agsti attīstīta, vien 200 gadus...

- salīdzinot ar 3 miljardiem- tāds nieks vien ir....

2 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

Labāks jautājums ir - kāpēc mēs vēl neesam tos atklājuši. Tāpēc, ka intensīva meklēšana notiek vien dažas desmitgades, kas absolūti nekas nav. Tāpat arī metodes meklēšanai citplanētiešu kontekstā var uzskatīt par primitīvām, piem., radiosignāli.

Atkārtošos: Visumā miljons gadu ir sīka vienība. Attīstīta dzīvība, kas ir miljons gadu mums priekšā, diez vai centīsies ar mums komunicēt. Mēs viņus nekādi nesapratīsim. Vai tad cilvēki cenšas komunicēt ar skudrām? Visdrīzāk mēs jau tādiem esam zināmi, bet tiekam uzskatīti par "skudrām", kas līdzās citām "skudrām" dzīvo lielā kosmiskā zvēru dārzā.

Uzskata, ka civilizāciju zelta laikmets bijis pirms vairākiem miljardiem gadu. Kur tad viņi ir? Neticu, ka izmiruši. Varbūt mēs jau sen dzīvojam matrixā. Tādu pieņēmumu pavisam nevar izslēgt un pierādīt, ka tā nav.

Un kur teikts, ka vispār jāpastāv vieliskam ķermenim? Es domāju, ka šie jautājumi ir daudzkārt plašāki kā pierasts domāt.

1 0 atbildēt