local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis KheyK no Kanādas pārsteidz - izlaiž debijas singlu ''Love Blues''0

Šī gada 17.aprīlī, ar jaunu skaņdarbu pārsteidza talantīgais mākslinieks KheyK. Viņš klausītājumu vērtējumam nodeva skaņdarbu, kura nosaukums ir ''Love Blues''. Tas ir viņa debijas singls un tas uzrāda cienījamu statistiku! Repa mīlas balāde ir pieejama visās digitālajās vadošajās mūzikas straumēšanas platformās - uzslēdz un izbaudi!

Katram jaunajam mūziķim vajadzētu ņem piemēru no KheyK, jo par spīti tam, ka mūziķa diskogrāfijā ir vien albums un divi singli, viņa karjera aug ik minūti. Viņš ir paguvis izcīnīt cienījamu klausītāju loku un ar to arī mūziķi varam apsveikt. Neskaitot ''Love Blues'', mūziķa kontā ir arī singls ''Liberace'' un debijas albums ''Royal Black'' - abi iznāca astoņas dienas pēc debijas singla relīzes (25.aprīlī).

KheyK dzīvo Kanādā, kur arī strādā pie savas daiļrades. Lai gan mūzika, pagaidām, ir tikai ļoti iemīļots hobijs, mūziķis ar laiku cer uzstāties uz lielajām skatuvēm. Un jāsaka, ka viņam ir potenciāls un talants, lai to sasniegtu. Atliek vien turpināt strādāt un mērķi, noteikti, tiks sasniegti. Viņam ir visas pareizās kārtis - nu atliek tās pareizi izspēlēt, lai iekarotu mūzikas topu virsotnes un lielās skatuves. Smags darbs ar laiku atmaksāsies un jaunais mūziķis strādā jau pie jaunas mūzikas, kuru pavisam drīz jau varēsim dzirdēt.

Piedāvājam noklausīties repera un mūzikas izpildītāja KheyK singlu ''Love Blues''. Aicinām Tevi arī atbalstīt mūziķi un piesekot viņa sociālo tīklu profiliem. Tas Tev neko neizmaksās un aizņems vien pāris sekundes, taču dos mūziķim stimulu turpināt radīt jaunu un kvalitatīvu mūziku. Atsauces jeb avota vietā esam ievietojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz KheyK Instagram profilu. Atbalsti viņu - dodies un pieseko tam!

Oficiālais audio fails KheyK četru minūšu garajai dziesmai ''Love Blues''. Izbaudi!

1 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000