local-stats-pixel fb-conv-api

Ar ļoti skanīgu dziesmu klajā nāk ārzemju mūziķis Mantis Savvidis1

2019.gadā, ar savu pirmo singlu klajā nāca ārzemju mūziķis Mantis Savvidis. Dziesma ''Memories Waltz'' ir viņa debijas singls, kas izlaists pirms vairāk kā gada. Tas ir pieejams visās mūzikas strīmošanas platformās.

Mūziķa pilnais vārds ir Adamantios Mantis Savvidis un mūziku viņš uzsāka radīt vien pērn. Pa šo laiku viņš ir paguvis izlaist kopš sešus skaņdarbus. To skaitā - ''Nostalgia Land'', ''Balkan-Arabia'', ''Flamenco Spirit'' un citus.

Mūziķis ir ļoti talantīgs un viņam ir īpaša pieeja mūzikas radīšanai. Katram pašam ir jādzird dziesmas, kuras rada šis mūziķis. Tas ir īsts talants. Dziesmas kvalitāti apstiprina vien fakts, cik ļoti daudz ''likes'' ir viņa dziesmām salīdzinājumā ar ''dislikes''. Dziesma ''Memories Waltz'' iekš YouTube ir klausīta vairāk nekā 7,7 tūkstošus reižu.

Mūziķa diskogrāfijā vēl nav albuma, taču domājams, ka arī tas ir vien laika jautājums un drīzumā ar tādu viņš savus klausītāju un mūzikas fanus varētu priecēt. Atliek vien gaidīt!

Piedāvājam noklausīties Mantis Savvidis dziesmu ar nosaukumu ''Memories Waltz''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem, lai viņu atbalstītu vēl vairāk.

Mūziķa dziesma ''Memories Waltz''.

25 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt