local-stats-pixel fb-conv-api

Sekss 15 gados ir pašsaprotams?655

5438 184

Labdien. Šodien gribēju izvēstīt jums savas domas. Zinu ka gramatika man pastipri klibo, bet tagad tuvāk pie lietas.

Vai sekss 15 gados ir pašsaprots?

Jā/

Es protams uzskatu ka NĒ un tas ir mana paša vērtējums. \

Kāpēc es vispār atvēru šo tēmu?

1 iemesls: Aizvakar skatijos tādu tagad populāru raidijumu, kā "Ekstrasensu cīņas". Tas bija diezgan vecs izlaidums, varbūt kāda 8 sezona. Un tur bija tāds uzdevums, pastāstīt par meitenes nāvi. Tai meitenei klasē gāja smagi, jo viņa bija vienīgā nevainīgā savā klasē, visas pārējas meitenes bija to pazaudējušas vel pat pirms sasniedza 15. Viņu uzskatija par "balto vārnu''. Un viņu visu laiku apcēla un klasesbiedrenes viņu ieveda mežā lai zaudētu nevainību, bet maniaks viņu izvaroja un nogalināja. Iedomājaties kas gan Krievija, gan nešaubos ka arī Latvijā notiek? Meitenes, atvainojos, drāžās 13-15 gados un skaita to par normālu paradību? Drīz jau sanāk, ka katrs otrais puika, jā viņš vel ir puika, kļūs par tēvu 16 gados. Nu kur tas der? Kur paliek bērnība? Ja tev paliek 16, tas nenozīme ka tev jāskrien pīpēt, dzert, šņaukt vai drāzties. Apdomā dzīvi, tas vel viss tev būs (cerams ka nebūs, izņemot seksu, tas ir vajadzīgs). Padomāj par sevi, saviem vecākiem, kā viņi to uztvers un vai spēs vispār uztvert.

2 iemesls: Man pašam drīz būs 16 un man ir apnicis, ka mani draugi man pie auss visu laiku dudina:

- O šitā smuka, šito es izcirtīšu!

Hallo? Par ko tu domā savos 14 gados. Nē, es neesmu nekāds forever alone vai gejs, bet vienkārši es saprotu ka es tam vel neesmu gatavs, gan arī meitenes šajā vecumā nav īpaši gatavas. Atceros vienu gadijumu, kā mans draugs dabuja pirmo seksu.
Viņš atskrēja, smaids līdz ausīm un kliedz:

- Es dabuju pirmo seksu, jūs nezinat cik tas ir brīņešķīgi.

Un tad es neizturēju un teicu:

- Jums tas nav pieriebies? Visu laiku par TO un par TO, es saprotu nevar visu dzīvi arī masturbēt pie skapja, bet... tā nav dzīve, ja tu visu laiku domā par to un kļūsti no tā atkarīgs. Dabu pirmo reizi un kļūsti par maniaku kas vairs nevar apstāties. Pietiks! Neesat jūs vel tik veci lai to tik ļoti gribētu.

Gāja vaļā arī daži lamuvārdi kurus tagad neaprakstīšu. Vienkārši bija tas viss reāli noriebies un gribējās uz kādu izbļauties par to visu.

Cerams jūs mani sapratīsiet un izbaudīsiet savu bērnību, pusaudžu gadus, kā agrāk, kad nebija TV, internets, cigaretes un alkahols.

5438 184 655 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 655

0/2000

Nu nez, tas ir vecums (15-18) kad zēniem ir jāiegūst pieredze, jo ja nav pieredzes pēc 20g vecuma meitenes tādus ienīst. Nezinu gan kā ir ar meitenēm.

3 5 atbildēt

Labi ka tu nēesi gejs vai forever alone! Skaidrs tev patīk meitenes, tas protams ir labi! Bet ja tu 15 gados nedomā par seks draudziņ tad tev laikam ir mazs krāniņš ka tu negribi drāzties vēl! ;) 

5 7 atbildēt

Dažreiz protams sanāk par to padomāt, bet varu tev piekrist! Nu lab TAS vēl tā, bet dzert, pīpēt un šņaukt šajā vecumā ir stulbi manuprāt. Kāda jēga, par ko kļūs nākotnē visi šitie tusētāji, par kaut ka'diem nerkomāniem vai dzērājiem? Un tās viņu pīpmaņu plaušas to viņu sportu, uz kuru visi ir sacerējušies, arī ilgi vairs nepavilks.

1 3 atbildēt

 

Nē, nu man arī besī, ka runā par dzeršanu, kurīšanu and stuff. Bet sekss jau nav nekas slikt 15 gados :) Vienīgi, ja Tu tur sāc blatot un lielīties visiem, tas gan ir mīksti. 

1 3 atbildēt

Kādu bildīti varēji ielikt ar ;)

0 2 atbildēt

NETAISAT BĒRNUS, KAMĒR NAV NAUDAS.

 

SŪDI VAR NOTIKT, PREZIS PĀRPLĪST I VISS.

 

KO TAD ? MEITENI JAU NEVAR PAMEST

 
5 7 atbildēt

ķepa šodien neapmierināja vai ka uzplūdi te?

0 2 atbildēt

Tas ir pilnīgi stulbi nodalīt vecumu. Vot no 18 tu to drīksti, pirms tam tu neesi gatavs. Nu wtf? Daži cilvēki ir saprātīgāki un nobriedušāki savos 15 nekā cits savos 20 gados. Protams, ja cilvēks to jau dara 12 gados, tad kaut kas nav ar audzināšanu kārtībā, bet, kad tu pats spēj spriest un pieņemt lēmumus, un jūties gatavs tam. Lūdzu uz priekšu. Vienmēr ir kaitinājuši tādi cilvēki kā tu. Atvaino. Tas, ka viņi pēc tam sataisa bērnus jau ir viņu pašu neapdomības sekas.

Ja runā par to 2. iemeslu, tad jā. Piekrītu. Tādā gadījumā tas jau vienkārši ir krutuma lieta, kas ķipa ir jādara visiem un ar visiem. 

Man klasē pusei džeku sekss nav bijis, bet viņi to vien dara kā par to runā. Stundās iet redtub'ē utt. Lūk tad man ir jānodur galva un jādomā- jopcīt, nu kur smadzenes. Tādiem lūk vēl tālu no nobriešanas. 

Jāatzīst, man tas ir no 14 gadu vecuma, bet es to nenožēloju. Vēljoprojām esmu kopā ar to cilvēku :)

1 3 atbildēt

man gan liekas, ka tu vienkārši nevari nevienu meiteni dabūt tapēc tevi tas tā tracina :D

Bet ja tā nav. visu cieņu. :) tu esi foršs

1 3 atbildēt

Katrs cilvēks ir savādāks, kāda atšķirība tew pirmais sex ir 16 vai 18 gados, vai budamam vēl vecākam? Protams ir jāvedo no sākuma attiecibas un pēctam ir sex.. bet es zinu daudz parus kuri ir sagājuši kopā kados 14 gados un nu jā viņi nodarbojas ar sexu ka attiecības ir kļuvušas stabilas....

Un arī izbaudīt bērnību? 16 gados bērns? Es atceros savus 16 un biju pat ļoti pieaugusi un mani draugi tāpat.  Rāpēc manuprat nodarboties ar sexu 16 gados nav nekas traks vai pat nosodāms :p

0 2 atbildēt

es pirmo reiz pārgulēju ar meiteni kad vēl nebija 16  biju informēts par piesardzību un par visu, ko man tolaik bij jāzin, es neko nenoželoju un nekas par agru nebija, viss tieši laikā bija, un neskrēju draugiem lielīties par 1 seksu. A par autoru es teikšu man šķiet, ka viņam vienkārši skaudība pret draugiem, ka viņam nekas vēl nav sanācis ^ un kā babiete marinējas un gaida savu princesi uz balta zirga, vēl grāmatu sarakstis par to, ka tu beidzot būsi gatavs, kad tev paliks 30 ^^  mazāk jāskatās amerikāņu filmas. es uzkatu, kad esi gatavs tad arī to dari.  No taviem vārdiem skan, ka būtu jāsagaida 18. kad to varētu darīt :D  un seriālus .

5 7 atbildēt

atbilde uz tavu virsrakstu : Jā.

0 2 atbildēt

Nu manupraat ta ir katra fucking izveele ko darit un kada vecuma.

Nevajag jau paspilet.

Na verts so temu vispar apspriest jo nekas palubomu nemainisies un tini daris ko vinji gribes un kad gribes . Tka fucking chill.

7 10 atbildēt

Kāda jēga šādam rakstam.?

Labāk raut kulakā un pēctam slaucīt savus kurkuļus.?

Labāk to darīt ar meiteni, sievieti kas tev ir svarīga un nozīmīga tavas dzives daļa.

6 9 atbildēt

Atrodi meiteni kaut 12 gados un pisies ja gribi.. nav normali ja meitene drazas pa labi, pa kreisi, bet ja ir chalis, kapeec nee lol?

3 6 atbildēt

Ja tu būtu pratis pamatot, tieši kādā veidā sekss, piemēram, 15 gados indivīdam atņem bērnību, iespējams, tu nebūtu pilnīgs idiots. Bet diemžēl tu tomēr esi tikai muļķīgs bērns un tavam viedoklim nav nekādas vērtības whatsoever. 

2 5 atbildēt

Sākumā gribēju likt "+", bet tomēr pārdomāju raksta vidū un ieliku "-", jo piedod man, bet pilnīgi nepiekrītu tam pa 16 gadiem, jo ja to dara, tad arī ir jāzin ko un kā darīt - nevis tikai tik daudz, kā iebāst, jo pastāv ļoti daudzi aizsargāšanās veidi, bet izskatās ka neesi pietiekami informēts par tiem (spriežu pēc raksta)

Protams ir vel divi tādas kā nozares- nemācēšu pareizi izteikties, bet nu labi - ja seks ir visu laiku ar gadījuma partneriem, tad jā piekrītu, ka tas nav normāli katru dienu ar citu, bet ja cilvēkiem ir ilgstošas attiecības, tad tas ir savādāk..

Neaizmirstam, ka mēs dzīvojam tikai vienu reizi, un nekad nezinam vai izejot no mājām vēl tajās atgriezīsies, jo notikt var dajebkas - mūs var sabraukt, nolaupīt vai vel sazin ko, tāpēc jaizbauda visu ko dzīve sniedz., bet protams saprāta robežās...

5 8 atbildēt

Shitas raksts ir vienk smiekliigs, chalis zheelojas ka vinjsh ir minoritaates lomaa, ka kjipa nav paaguleejis :D es sho minoritaates lomu saaku stipri vien apshaubiit :D spriezxhot peec ntajiem plusiem un komentaariem.. tieshi tie kam ir agra seksuaalaa dziive ir minoritaates :D

 

 

es sho breekshanu saliidzinaatu ar kristieshu breekshanu par to kaadi vinji minoritaates pasaules religjijas plaanaa :D :D :D

2 5 atbildēt

nezinu vai tu esi gejs bet man liekas kas esi forever alone jo ja tu savai vecenei nedod to ko viņa grib tad ir čabīgi un kļūsti par forever alone un labi Krievija paliek Krievija latvijā jaunieši vismaz zin kas ir gumija(prezervatīvs) bet neapvainojies tās ir tikai manas domas. 

prieks tam komentāri ir domāti! emotion

1 4 atbildēt

pussy.

1 5 atbildēt
« 20  21  22  23  24 »