local-stats-pixel fb-conv-api

Sekss 15 gados ir pašsaprotams?655

5438 184

Labdien. Šodien gribēju izvēstīt jums savas domas. Zinu ka gramatika man pastipri klibo, bet tagad tuvāk pie lietas.

Vai sekss 15 gados ir pašsaprots?

Jā/

Es protams uzskatu ka NĒ un tas ir mana paša vērtējums. \

Kāpēc es vispār atvēru šo tēmu?

1 iemesls: Aizvakar skatijos tādu tagad populāru raidijumu, kā "Ekstrasensu cīņas". Tas bija diezgan vecs izlaidums, varbūt kāda 8 sezona. Un tur bija tāds uzdevums, pastāstīt par meitenes nāvi. Tai meitenei klasē gāja smagi, jo viņa bija vienīgā nevainīgā savā klasē, visas pārējas meitenes bija to pazaudējušas vel pat pirms sasniedza 15. Viņu uzskatija par "balto vārnu''. Un viņu visu laiku apcēla un klasesbiedrenes viņu ieveda mežā lai zaudētu nevainību, bet maniaks viņu izvaroja un nogalināja. Iedomājaties kas gan Krievija, gan nešaubos ka arī Latvijā notiek? Meitenes, atvainojos, drāžās 13-15 gados un skaita to par normālu paradību? Drīz jau sanāk, ka katrs otrais puika, jā viņš vel ir puika, kļūs par tēvu 16 gados. Nu kur tas der? Kur paliek bērnība? Ja tev paliek 16, tas nenozīme ka tev jāskrien pīpēt, dzert, šņaukt vai drāzties. Apdomā dzīvi, tas vel viss tev būs (cerams ka nebūs, izņemot seksu, tas ir vajadzīgs). Padomāj par sevi, saviem vecākiem, kā viņi to uztvers un vai spēs vispār uztvert.

2 iemesls: Man pašam drīz būs 16 un man ir apnicis, ka mani draugi man pie auss visu laiku dudina:

- O šitā smuka, šito es izcirtīšu!

Hallo? Par ko tu domā savos 14 gados. Nē, es neesmu nekāds forever alone vai gejs, bet vienkārši es saprotu ka es tam vel neesmu gatavs, gan arī meitenes šajā vecumā nav īpaši gatavas. Atceros vienu gadijumu, kā mans draugs dabuja pirmo seksu.
Viņš atskrēja, smaids līdz ausīm un kliedz:

- Es dabuju pirmo seksu, jūs nezinat cik tas ir brīņešķīgi.

Un tad es neizturēju un teicu:

- Jums tas nav pieriebies? Visu laiku par TO un par TO, es saprotu nevar visu dzīvi arī masturbēt pie skapja, bet... tā nav dzīve, ja tu visu laiku domā par to un kļūsti no tā atkarīgs. Dabu pirmo reizi un kļūsti par maniaku kas vairs nevar apstāties. Pietiks! Neesat jūs vel tik veci lai to tik ļoti gribētu.

Gāja vaļā arī daži lamuvārdi kurus tagad neaprakstīšu. Vienkārši bija tas viss reāli noriebies un gribējās uz kādu izbļauties par to visu.

Cerams jūs mani sapratīsiet un izbaudīsiet savu bērnību, pusaudžu gadus, kā agrāk, kad nebija TV, internets, cigaretes un alkahols.

5438 184 655 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 655

0/2000

Mums to nemainīt, atliek tikai skatīties kas notiks tālāk... emotion

0 0 atbildēt

Vienkārši tu uz savu čomu sabļāvi jo tev noskauda KA VIŅS ir dabūjīs TO bet tu nē.

1 1 atbildēt

Malacis. Man gan toreiz nebija tik daudz saprašanas un ļāvos bara instinktam izdarot TO nepareizā vietā, nepareizu mērķu vadīta un ar nepareizo cilvēku.

Respect tev :)

0 0 atbildēt

Starp citu, lai gan daudzas mazgadīgās tipa apgalvo, ka ir zaudējušas nevainību, lielākā daļa no viņām nav pat bijušas tuvu tam...mēs melojam lai iekļautos sabiedrībā :)

0 0 atbildēt

izskatas ka te viens otrs ir pasutijis Divīti

0 0 atbildēt

1 iemesls- vot padauzas!

0 0 atbildēt

Manuprāt tas ir normāli.Bet pa to dzeršanu, narkotikām un pīpēšanu tev vaig aizbraukt uz ķengaragu tur tas liekas tikai normālu jo tur sāk pīpēt no kādas 5 klases bet pamēģina pirmo reizi jau kādos 8.Un drošības iesaku ņemt vienmēr kādu lieku cīgu ka staigā pa ķengaragu savādāk dabūs pa seju no urļikiememotion emotion

1 1 atbildēt

ja es dzīvotu Latvijā es tevi precētu.. <3

0 0 atbildēt

man bērnība beidzās ar pubertitāti. ir taču jāizaug. drāzties pa visiem stūriem arī nevajag, bet kā jau teicu bērnība beidzās ar pubertitāti.

0 0 atbildēt

Ja, pie gramatikas ir japiestrada nedaudz. Bet that's not the point here. Super, ka ir kads kurs izsakas, dalas ar savam domam, viedokli. Daudzi no mums ir zaudejusi to, ap to vecumu, bet daziem ir saprats, lai neskrietu pie pirma drauga un neuzslavetu sevi. Katra gadijuma cepuri nost, Tev.

0 0 atbildēt

njā pašam drīz būs 14 un, jā tik dzirdu klasē eu ;sitā laba ,ar kuru pusi tu cērt ,vai arī 8. klasē visi prežus pērk ,bet pliku veceni redzējuši nav. Nu labi ir man draudzene ,bet nejau es tākā kaķi pi*****s mežciema sētās. Pats jau arī parauju kādu ,nu pajokoju visi uz reiz slimais ... a paši ... tik dirš b** . Saprotu kko 12, 11 klasē bīdīt bet nejau 14 gados . Parezi tu domā un es tev piekrītu emotion

0 0 atbildēt

''kā agrāk, kad nebija TV, internets, cigaretes un alkahols.''

 

da labi, tikai kaimiņi paši alu brūvēja un kadžu dzina.

0 0 atbildēt

Es domāju, ka pašam jāizlemj ko darīt, ko nē. Uzspiest nevienam, protams, nevajag, bet dusmoties, ka citi to dara un par to runā arī nevajag :)

0 0 atbildēt

++ tev man ar 13.gadigas mau**s skrēja no pakaļas un teica lai es viņas izdražu, 13 gados skraidit un prasīt 15 gadīgiem vai 17 gadīgiem lai izdrāž viņas es to nesaprotu ja nau bērnības tad nau, bet šitik tālu aiziet tas ir vājprāts!

0 0 atbildēt
Man vakar draugs saka ka vrb vel ne sovasar, bet noteikti nakosvasar, kad vinam bus 15 vins dabus TO un jautaja, kad es par to domaju. Es it ka uzskatu, ka negribu tik atri, bet pec vina teikta es esmu lohs ja to gribesu tikai pec pilngadibas. Pec si raksta es saprotu, ka pat nevajag baigi par to sakt domat.
0 0 atbildēt

ja tu kadu mili, un esat kopa ilgi un to dari tikai ar vienu nevis gandriz ar katru 3. tad 15 gados sex ir pieļaujams ;) 

0 0 atbildēt

gudriemotion

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Ja meitenei ir bijis vairāk kā 2-3 čali līdz 17 gadiem, tad viņa būs m.a.u.k.*, vai arī būs ĻOTI laimīga savos 20 gaods dzemdēt un visticamāk audzināt bērnu vienai.

0 0 atbildēt

Prieks ka nesmu vienigais tinis kurs uzkata to pasu:)

0 0 atbildēt
« 18  19  20  21  22 »