local-stats-pixel fb-conv-api

Saulriets Beigas5

77 0

Chuppy Bunny ir atpakaļ ! Mans dators tomēr atjēdzās, ceru, ka jums patiks, plusojiet, un obligāti nokomentējiet, lai jums veiksmīgs, un labs šis vakars. Priecīgus helovīnus !

Tā diena tiešām bija klāt... Rodžers pazaudēja savu dvēseli pie saulrieta, nespēju tam noticēt, viņš ir prom, es ceru, ka tā bija viņa pēdēja vēlēšanās, jo mēs pēdējā laikā, tikai strīdējāmies, un ..., bet mana dzīve turpinās, un tomēr ir jāturpina dzīvot.

Tā kā mans sapnis ir iet modeļu skolā, es to arī tā realizēju, tagad man ir draudzīgas attiecības ar modeļu skolas skolotāju. Dīne ļoti pārdīvoja par Rodžeru, un plūda asarās katru dienu, bet uzzinājām, ka viņa ir stavoklī no Rodžera, un viņa ļoti sapriecājās, ka kāda daļiņa no Rodžera drīz iemiesosies šajā pasaulē, un es galu galā Dīnei piedevu par Rodžeru, jo tā taču nav mana vienīgā lielā mīlestība.

-Dīne ! Pārtrauc kreņķēties, es tev uztaisīšu kumelīšu tēju, un tu nomierināsies, tev taču būs bērns, neuztraucies ! Gan viss būs labi ! -Redzēju, kā viņai trīc rokas.

-Es saprotu, bet es nevaru ! Ak... -Tomēr pēc viņas runāšanas toņa nolēmu uztaisīt viņai siltu tēju ar medu, un pasēdēt arā pļavā.

-Nāc, ejam, kamēr tēja taisās, izejam ārā, pasēdēsim pļavā, nomierināsies, un pati sapratīsi, ka jādzīvo tālāk ! Vai ne tā ?

-Jā, mās, ko es bez tevis darītu, tu mani visu laiku mierini, un lutini, tu kaut ko slēp !? -Viņa beidzot pasmaidīja.

-Nē, es vienkārši lai bērniņš piedzimst vesels, tas ir vienīgais, kas man rūp ! Ejam ! -Dīne gāja lēnām, jo viņai nebija kur steigties, bet es viņu parāvu aiz rokas, un iespringām lēnā sprinta solītī. Mēs attālinājāmies no mājām, un līdz beidzot bijām lielās pļavas vidū, un atkal kā pie reizes bija saulriets, es sapratu, ka mūsu dzīve sastāv tikai no gaismas, tāpēc es nolēmu dzīvi sākt no jauna, un iepazīt kādu puisi, kurš skrēja pa pļavu un satika mani, re kāda sagadīšanās, ceru, ka mēs varēsim saieties kopā

Jūsu Chuppy Bunny

77 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Wow wow wow... kas tad te notika? Kpc beikas tik ātri?
0 0 atbildēt