local-stats-pixel fb-conv-api

Sapņu Melodijā 271

Harijs

Kopš Ketrina izgāja no manas palātas, visu laiku guļu kā uz adatām. Es vēlos būt kopā ar Ketrinu, bet man arī viņu vajag respektēt. Nespēju iedomāties dienu, bez.Ketrinas.
Ja, es nebūtu iekritis tās stulbās Brendas lamatās manas attiecības ar Ketrinu būtu lieliskas. Es ienīstu Brendu un sevi.

Lai kāds būtu Ketrinas lēmums, es ti respektēšu, ja Ketrina izvēlēsies Leo, es nejaukšos viņas dzīvē, bet ja Ketrina izvēlēsies mani, es viņas dzīvi padarīšu laimes pilnu. Citu variantu nav.

Leo.

Sēžu Ketrinas mašīna, abi braucam uz slimnīcu pie Harija. Man ir bail. Es vēlos savu dzīvi pavadīt kopā ar Ketrinu, ja es būtu jau agrāk pateicis viņai par savām jūtām, vai viss būtu savādāk.

Ketrina visu laiku skatās uz priekšu viņai acīs var redzēt asaras, es neko nesaku, jo zinu, ka viņai tas ir ļoti smagi. Ketrina izvēlēsies pareizo izvēli, viņa nekad nekļūdas. Tagad neko nedomāšu, skatīsimies kā liktenis būs lēmis.


Ketrina.

Sev acīs jūtu asaras. Mašīnā valda klusums, es ar Leo esam iegājuši savās domās. Neatraujot skatienu no ceļa iestūrēju slimnīcas stāvietā.
Abi izkāpjam no mašīnas un dodamies uz Harija palātu. Kad ieejam Harija palātā viņš ir uztraucies.
- Leo apsēdies- saku. Leo neiebilstot apsēžas. Aizveru palātas durvis un ar asarām acīs uzsāku savu sagatavoto runu.
- Leo un Harij, es ļoti ceru, ka esmu izlēmusi vislabāko variantu. Leo, es tevi pazīstu jau kopš bērnības, es tevi visu laiku esmu mīlējusi kā brāli, bet kad tu mani pirmo reizi noskūpstīji manas jutas pret tevi mainījās. Bet tevi Harij, es iepazinu tikai pirmajā septembrī, es nezināju, kas notiks starp mums, bet kad skolotāja pateica tavu vārdu mana sirds atrāk sāka pukstēt. Esot kopā ar Leo es jūtos kā mājās, Honolulū, kur mums visiem šķita, ka pasaule ir vienkārša un mēs bijām bezrūpīgi. Bet ar tevi Harij, es jūtos drošībā no visas apkārtējās ļaunās pasaules un mīlēta, kā mūs visus mīl vecāki.- noslaucīju asaras, kas ritēja man pa vaigiem, paskatījos uz puišiem abiem bija slapjas acis.- Es nevēlos vairs mocīt ne sevi, ne jūs. Pēdējā laikā, es esmu izjutusi tikai sāpes, kurās mīlestība ir noslīkusi. Es, manuprāt, esmu pieņēmusi pareizu lēmumu, ka man nav jāpaliek kopā ar....- ieturēju pauzi un ignorējot asaras turpinu- kopā ar nevienu no jums. Mēs varam palikt labi draugi, bet tas mums visiem sagādās sirds sāpes. Piedodiet. - Izgāju no Harija palātas, abus tur atstājot. Iekāpju mašīnā un braucu uz mājām, kur mani sagaidīs visa ģimene un meitenes.

Ieeju mājās, un pamanu, ka visi ir sanākuši, man augšā stāv sakrāmētas mantas un lidmašīnas biļete.
- Tev tiešām ir jābrauc prom?- Katnisa raudot jautā.
- Tā būs labāk gan man, gan viņiem. Es apsolu, ka es apciemošu jūs.
Atvadījos no visiem. Harijam un Leo, es uzrakstīju vēstules.
- Katniss, lūdzu šīs atdot Harijam un Leo.
- Labi.

Uzkāpu augšā, paņēmu čemodānus lidmašīnas biļeti. Zem biļetes stāvēja vēstule, kura nebija manis rakstīta, tā bija no Brendas.

73 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Es domāju sagaidīšu šito daļiņu un jā varēšu mierīgi gaidīt nākamo, bet protams tu atkal uztaisi intrigu emotion

0 0 atbildēt