local-stats-pixel fb-conv-api

Overthinking ~123

97 0

your lips used to by my only addiction but every since you left me i've been drowing myself in alcohol vecais it helps me forget about you

_
Tiek dzerta nākamā Jack Daniel pudele, krājumos atradīsies tādas vēl daudz, katram gadījumam. Piemēram kā šim- Harijs atgriežas no miroņiem. Tas ir nopietns iemesls, atkal, piedzerties.

Es pat nezinu, ko domāt. Es jūtos apjukusi, un tāpēc slīcinu savas bēdas alhaholā. Cik zems līmenis, bet ko citu es varētu darīt? Būt skaidrā un lauzīt galvu, stresot vai uztraukties, tad jau labāk visu laiku piedzērusies.
Nokauninu sevi, par tādām domām un apsolu, ka rīt būšu skaidrā. Ja varēšu.

Neparko nedomādama, ieslēdzu televizoru, MTV kanālu, un tur skan mana mīļākā dziesma- How Deep Is your Life.
Iedzeru malku, rūgtā dzēriena un sāku kustēties mūzikas ritmā. Esmu laba dejotāja, un alhohols mani padara par vēl labāku.
Skats ir komisks. Nepilngadīga meitene, ar viskiju rokās, dejo pa visu virtuvi.
Es beidzot jūtos atbrīvojusies, es jūtos normāli. Es aizmirstu visu, kas mani tur pie zemes un dejoju.

_
Sastingstu, kad dzirdu, klauvējamies kādu pie durvīm. Nolieku pusiesākto šņabja(Jap, jauna)pudeli uz zemes, pie citām un streipuļoju uz durvju pusi. Šodien pietiks ar grādīgajiem.
Atveru durvis un tur stāv vīrietis, gadi ~25, izskatīgs, muskuļots un ar piegādes uniformu. Rokās puisis tur lielu kasti, ar picas attēlu. Tad saprotu, ka kāds ir pasūtījis picu. Es? Nē... Es, nē...
-Jūs, laikam, esat sajaucis kaut ko, es picu nepasūtīju,- nošļupstu un taisu ciet durvis. Puisis veikli ieslidina kāju spraugā, es attaisu durvis vēlreiz vaļā, un dusmīgi uz puisi lūkojos.
-Es teicu, ka neko nepasūtīju,- iztaisnoju muguru un samiedzu acis, ja es nekļūdos, pašlaik es izskatos draudīga. Es ceru, ka tā ir, un vismaz to, alhahols nenotrulināja.
-Man jau teica, ka būs skaista sieviete, visticamāk piedzērusies un nelaipni noskaņota. Jūs esat Melānija? Jā, visticamāk jūs. Tas ir no puiša, kurš noteikti par jums, labi rūpējas,- puisis veikli nober, un uz beigām samulst.
-Ja, viņš lika to man pateikt, tad pasaki atpakaļ, lai viņš to picu iebāž kaut kur, un liek mani mierā,- skaidrā prātā, man noteikti būtu kauns par saviem vārdiem.
-Viņš, arī teica, ka jūs tā teiksiet,- puisis uzjautrināti pasmīn.
-Nu tad, lai piepildās viņa vēlmes,- to sakot, es ar spēku grūdu ciet durvis. Atkal, viņam sanāca noturēt durvis vaļā.
-Viņš teica, ka es nedrīkstu padoties,- to sakot, viņš atvēra picas vāku un visu priekšnamu piepildīja ar neizsakāmi gardo smaržu. Mans vēders, nodevīgi ieburkšķējās, puisis pasmaidīja uzvarētāja smaidu,-es atstāšu picu noliktu uz paklāja. Jauku dienu, Miss.-
Un prom viņš bija, tad es sapratu, ka es nesamaksāju. Gan jau Harijs samaksāja, visticamāk.
Noslaucīju siekalu un devos uz barikādēm, jeb vietu, kuru sauc par viesistabu.

_
Atvērusi kasti saprotu, ka tā ir mana mīļākā pica- ananāsu, eksotiskā!
Es jau mīlu, viņu vairāk.
Gabaliņi ir tādi, ka kūst mutē. Protams nesalīdzināt ar pils ēdienu, bet šis bija, neizsakāmi garšīgs piedzīvojums. Bagātīga kārta ar kečupu un balto mērci, un Tava diena ir izdevusies.

Tikai notiesājusi, visu milzīgo picu, ieraugu lapiņu, kura ir pielīmēta pie kastes vāka. Nospriežu, ka to rakstījis Harijs.

"Rītdien 15:00, centrālajā parkā, mums daudz, ko vajag izrunāt. Paņem līdzi, pārvelkamās drēbes.
Ceru, ka pica garšoja labi un Tu kārtīgi paēdi vakariņas, un šī zīmīte līdz tevīm ir nonākusi.
Ceru, ka Tev viss ir kārtībā.
~Harijs"

Izbolīju acis, vai viņš tai meitenei, arī tā raksta.
Tad iespurdzos. Kāda man daļa, es pat nezinu vai viņš ir mans puisis. Tas nozīmē, ka es arī viņu krāpu. Es skūpstīju Kristoferu, bet tas bija pret manu gribu, bet tik un tā... Skūpsts... Tas arī... Ups... Mums tiešām daudz ko vajag pārrunāt. Bet jābūt skaidrā.

Un tad, man dzimst labākā ideja pasaulē. Es šodien došos uz klubu.
Viena pati.
Brīva meitene, izklaidēties.
Dzeršu dārgus kokteiļus, kurus es nevaru atļauties, bet man izmaksā citi.
Uzvilkšu piespīlētu kleitu un iesmaržināšos ārkārtīgi daudz.
Izbaudīšu brīvību.
Kā nekā, esmu brīva meitene.
Pasmejos par tik bērnišķīgu un ģeniālu domu.



97 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Es jau cenšos 😅🙆🏽
0 0 atbildēt
Biju domājusi, ka darbības turpināsies pilī, bet diemžēl sižets ir Tavās rokās. Nāksies vien pielāgoties.emotion Turpini!
0 0 atbildēt