local-stats-pixel fb-conv-api

Nodotā... 40

Hey Spocēni. Atgādinu lai liekat +/- Jo tas priekš manis ir svarīgi. Un rakstat komentāros ieteikumus. Tiešām būšu ļoti priecīga pat saņemt kritiku. Liels paldies ka esat ar mani un lasat manu stāstu! emotion

4

Vēl tikai dažas dienas līdz ballītei. Vāļājos pa gultu un domāju kādu lai uztaisa ielūgumu. Adrians jau nakts vidu apgūlās atpakaļ man blakus. Viņš izskatās ka nebija gulējis visu nakti, jo gulēja kā nosists. Es arī negribēju viņu modināt tāpēc nekustējos un izlikos ka guļu. Nozvanija Modinātājs. Akd tikai ne to….

Adrians satrūkās kājās. Un es arī jo paspēju jau iesnausties. Viņš izskatījās tik mīļi tikko pamodies. Es sāku smieties par viņa matiem, visi bija nogulēti uz augšu. Izskatījās ļoti smieklīgi. Es uzreiz uzskrēju augšā uz savu istabu vispirms aizgāju uz vannas istabu izejot ārā paķēru melnus legingus, topiņu un uzvilku vecos Conversus un arī uzvilku visam pa virsu melnu ādas jaku. Noskrēju lejā un pamanīju ka Adrians atkal iesnaudās.

- Adrian!!! CELIES! – Iebļāvos cik vien skaļi varēju un piegāju un noskūpstīju.

Viņš atbildēja manam skūpstam un pieleca uzreiz kājās un sāka ģērbties, jo viņš zināja ka ir jābrauc uz centru.

Yes tagad pirksim viņam drēbes uz ballīti un arī pie reizes arī Kāzām uz kurām viņš brauks pēc 2nedēļām.

Iesēdāmies taksī. Aizbraucām līdz alfai. Samaksāju par taksi. Un paķēru aiz rokas Adrianu un sākām iet iekšā Alfā. Es jau uzreiz zināju kā izskatīsies Adrians vismaz uz kāzām noteikti. Iegājām vīriešu veikalā. Adrians uzreiz ieraudzīja tādu uzvalku kādu viņš vēlējās. Viņš aizgāja pielaikot bet tas izmērs viņam bija par lielu, tad viņš piegāja pie pārdevējas un pajautāja mazāku. Man ļoti nepatīk kad pārdevējas koķetē ar viņu. Šī nebija izņēmums. Ahh. Bet es nekā nevarēju pateikt, jo Adrians atkal mani uzskatīs par pārāk greizsirdīgu uttt. Viņš vienmēr dusmojās kad kaut ko tādu pateicu.

Viņš uzvilcis uzvalku izgāja parādīties man. Viņš izskatījās ideāli, uzvalks bija melns apakšā bija tumši zils krekls. Izskatījās super. Viņš uzreiz to arī nopirka. Izdomāju lai viņš pats izdomā ko vilks uz ballīti. Tā nu mēs aizgājām paēst. Un tad jau atkal braucām mājās, pa ceļam aizvedu VIP ielūgumus tikai ļoti īpašiem cilvēkiem. Tad nu mēs jau bijām mājās. Biju tik ļoti nogurusi ka ievēlos jau gultā. Adrians aizgāju uz virtuvi un uzlika sildīties tēju. Es paķēru iPodu un austiņas jo biju ļoti nogurusi. Paņēmu telefonu un sapratu ka nebiju dzirdējusi ka atnākusi ir īsziņa. Tā ir no vecākiem viņi uzrakstīja – Būsim vēl kādu nedēļiņu prom, pati taču varēsi aizbraukt uz nometni, nauda arī zini kur stāv, nezvani mums, mums katru dienu būs citas pārrunas un tāpēc uzvedies godīgi ja kas pati pazvanīšu. Mīlu. Mamma.

Piegāju pie Adriana un viņu stipri samīļoju. Paķēru tēju un aizgāju uz Lielo istabu pie televizora neko nepaskaidrodama.

- Kas tad nu? Ar ko tad pēkšņi es esmu izpelnījies tādu mīļumu ko? *smejoties prasija Adrians

- bez iemesla nevar vai? *ķircinot atjautāju

- Nu tad nāc šurp! *smejoties pateica Adrians

Piegāju pie Adriana. Viņš mani cieši piespieda sev klāt un noskūpstīja, mēs nevarējām atrauties. Man tā pietrūka.

Atrāvušies paķēru iPodu un austiņas apsēdos uz dīvāna. Šodien bijām ļoti noguruši tāpēc televizoru ilgi neskatījāmies. Visu laiku kamēr skatījāmies televizoru gulēju blakus viņam. Beidzot beidzām skatīties filmu. Es jau ļoti gribēju iet gulēt. Tāpēc pateicu ka eju gulēt uz savu istabu, jo ļoti traki nāca miegs. Vēl tikai rītdiena un viss. Elīnas dzimšanas diena būs klāt. Vajadzēja izgulēties par spīti visam.

Uzgāju augšā uz istabu, protams paņēmu telefonu iPodu un austiņas. Ievēlos uzreiz jau gultā. Dzirdu ka kāds iet pa kāpnēm uz augšu. Sāku jau smaidīt. Tad es sašutumā raugos spilvenā gaidīdama ka viņš ieies bet viņš neiegāja. Gan jau aizies uz viesistabu gulēt kura atradās man tieši aiz sienas. Izdomāju ka varētu aiziet pie viņa gulēt bet pavisam klusi. Kad gatavojos jau iet pa durvīm ārā man priekšā tās atvērās un es gandrīz nokritu. Bet es iekritu gultā. Viņš pielīda pie manis klāt un apgūlās blakus. Es viņu noskūpstīju. Un mēs aizmigām viens otra skavās.

32 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000