local-stats-pixel fb-conv-api

Grāmatas, kuras es iesaku.9

Hei! Tā kā grāmatas ir daļiņa manas dzīves, es iedomājos, ka varētu jums ieteikt dažus darbus, kuri man ļoti patika. Ceru, ka šeit ir kādi grāmatu mīļi! Kā arī pabrīdināšu, ka sarakstā neietilps pašas populārākās grāmatas, kā piemēram Harijs Poters (Kuru es neesmu lasījusi emotion ), Bada spēles, Citādie, kaut gan arī šīs grāmatas es iesaku!

(Teksts, kurš ir rakstīts slīprakstā ir ņemts no kaut kurienes, teksts, kurš ir ar parastu fontu ir rakstīts manis pašas.)

35 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Hehe anonīmā The Mortal Instruments fane esmu es. Nepamanīju, ka esmu izlogojusies no sava profila. 1. Esmu redzējusi filmu, patika, taču tomēr gaidījo ko nedaudz vairāk. Iespējams, grāmata radītu pilnīgi citu iespaidu. 2.Ļoti ieintriģēja! Paturēšu prātā nosaukumu! 3.Neesmu baigā fantastikas cienītāja un spriežot pēc apraksta šī grāmata nav domāta man. 4.Esmu izlasījusi 1.daļu un uzrakstījusi palielu "īso atstāstu", kurš visticamāk noderēs skolai. Man sākumā likās, ka šī būs muļķīga grāmata par izlutinātām princesēm un tamlīdzīgi, taču beigās izrādījās tīri lasāma un atsauca atmiņā šovu "Vecpuisis", kas agrāk gāja pa tv. Lasot šo grāmatu ārkārtīgi mulsināja vietas, kur gāja runa par Ķīnas Amerikas valsti, kariem un jaunas valsts - Illejas dibināšanu, jo tā bija kā iespēja ielūkoties nākotnē. Brrr...Visā visumā grāmata tiešām bija laba, taču likās pārāk mierīga un taj trūka spriedzes. Personīgi es vēlētos iekļaut grāmatā vairāk piedzīvojumu un notikumu, lai tā nebūtu tik vienmuļa. 5.Ja nemaldos, klasesbiedrene ir stāstījusi par šo grāmatu. Izklausās tiešām interesanta. Ļoti patīk šāda veida grāmatas un filmas, kur atkārtojas viens un tas pats notikums vai diena. Protams, gribās noskatīties filmu, bet centīšos noturēties un vispirms izlasīt grāmatu.
3 0 atbildēt

Jām.. Gan grāmatas, gan filma, gan seriāls, man pašai arī ļoti patīk, it īpaši seriāls un aktieri! 

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

 emotion 

sanāk jā

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt