local-stats-pixel fb-conv-api

Amanda_1. nodaļa3

50 1

Skolā bija pavadītas jau vairākas garas un vienmuļas nedēļas. Pēkšņi es sapratu, ka man vajag sadraudzēties ar meiteni, kura dzīvo man kaimiņos un vēl jo vairāk iet manā klasē. Ja mēs sadraudzētos, tad man nebūtu vienai jāpavada laiks pēc stundām un vakaros.

- Sveika!- nokautrējusies es piegāju pie klasesbiedrenes un sveicināju viņu.

- Kaut ko vēlējies?- mazliet nedrošā balsī Valērija jautāja.

- Tikai pajautāt, vai šodien pēc stundām, kad būsi mājās nevēlies iziet ar mani ārā.- vaicājošā balsī jautāju Valērijai.

- Ar lielāko prieku! – smaidot viņa atbildēja.

Bija pienākusi pēcpusdiena, un laiks, kad man bija jādodas pie Valērijas. Stundas gāja mums nemanot, ar katru brīdi mēs abas kļuvām ar vien saliedētākas un draudzīgākas. Skolā mēs turējāmies viena otrai blakus un nešķīrāmies ne uz minūti. Kopā mēs smējāmies par skolas biedriem un domājām daudz jaunu un uzjautrinošu repliku.

Laikam ejot mēs ar Valēriju bijām kļuvušas par labākajām draudzenēm. Lai gan Valērijai skolā un visā pārējā

sabiedrībā bija slikta reputācija es to neņēmu galvā. Klasē neviens izņemot mani Valēriju neieredzēja un atstūma. Ar katru dienu, kuru mēs ar Valēriju pavadījām kopā arī mana reputācija kritās, taču sākumā es tam lielu uzmanību nepievērsu. Es sapratu tikai to, ka meitenes, ar kurām, es agrāk biju labākās draudzenes pamazām mani atstumj un ir izveidojušas jaunu bariņu ar vēl citām klases meitenēm.

Kad mēs ar Valēriju bijām nonākušas līdz tādai stadijai, ka nevarējām viena bez otras iztikt ne minūti Valērija pamazām sāka parādīt savu raksturu. Viņa bija augusi ģimenē, kurā netika mācītas ne ētikas normas, nedz arī saskarsme ar citiem cilvēkiem. Taču es zināju, ja es pametīšu Valēriju, tad es atkal palikšu tā pati vientuļā un intravertā Amanda.

Lai gan es sapratu, ka ja es vēlos draudzēties ar Valēriju man būs jāpārcieš daudz pazemojumu un stulbu repliku, kuras būs domātas man es apņēmos iet caur ērkšķiem tik ilgi, cik vien es un mana sirds to spēs paciest. Un ja pēkšņi pienāks tāds brīdis, ka es šo draudzību vairs nespēšu izturēt, tad es tam cilvēkam, kurš man to visu būs nodarījis teikšu acīs.

50 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Piedod, bet kaut kā nepaķēra stāsts.. :(

0 0 atbildēt

Valērija ir viktorija? NU skaidrs (annija) emotion

0 0 atbildēt