local-stats-pixel fb-conv-api

manas pārdomas par lielām bet nesvarīgām lietām9

Vai tiešām gods ir tik svarīgs ,ka jācieš lai citi cienītu tevi? Man šķiet , ka pietiks censties iegūt cieņu. Es vienkārši padodos jo man ir apnicis ciest no citu vārdiem un sitieniem. Es aizeju prom, ja gribat varat uzskatīt ka es bēgu. Es gribēju cīnīties pretī, bet mana sirds mani apturēja. Tagad kad mans dusmības kauss ir pilns, es vairs nevaru apturēt ne savus vārdus, ne domas, un arī ne spēku. Es iešu prom, jo negribu kādu sāpināt. Tikai mana sirds ir mirusi. Tāpēc es bēgu, lai nesāpinātu ne tevi, ne kādu citu. Man ir jāaiziet prom.
Es nezinu uz kurieni, bet galvenais ir pazust vienkārši prom no šī visa no stresa, mīlestības, atbildības, ģimenes un draudzības.
Pēdējā reizē kad es saņēmu zvanu no ievas. Es ar viņu parunāju bet nespēju pateikt ka mīlu viņu, es esmu pārāk gļēvs lai atzītos viņai. Kaut gan es par viņu nespēju nedomāt, es par viņu, mums domāju dienu un nakti, gan mācoties ,gan guļot. Bet es esmu pārāk gļēvs lai pateiktu ka es viņu mīlu, vai arī ienīstu kādu klasesbiedru. Es esmu vienkārši idiots jā idiots. Jo es nespēju nevienam izteikt savas jūtas vai arī iedot kādam pa degunu. Pārāk gļēvs lai pateiktu savas jūtas konkrētam cilvēkam, bet pietiekami drosmīgs lai to pateiktu visai pasaulei: tā es par sevi domāju.
Jā varbūt man sava dzīve būtu vienkārši jāatstāj, šeit un tulīt. Iespējams ka tas būtu risinājums, bet ko padomātu citi? Īstenībā man vairs citu domas neinterisē. Man vienreiz pietiek uzklausīt strīdus un citu viedokļus. Es būšu vientuļais vilks.
Īstenībā ja man nebūtu ģimene es jau sen būtu pametis šo zemi, devies tur kur jānonāk daudziem bet ne tagad. Man sāk šķist ka es dzīvoju tikai lai kādam nesāpētu, manai ģimenei. Jā uzvisu pasauli paskatoties mana nāve butu kā spļāviens jūrā.
Šo tekstu es nobeigšu ar vienu citātu.
" VIENA NĀVE- TRADĒĢIJA, MILIJONS NĀVES- STATISTIKA." to reiz teicis kāds diktators.

47 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

ga y

0 0 atbildēt

Atkal tu. Ko tu no citiem gribi? Uzmanību? Ja ej, tad ej, neviens tāpat par tevi nedod sūdu. Tev ir tikai 16 gadi, tu varbūt pirmo reizi mūžā sajuti to sensāciju krūtīs, bet tā nebūs pēdējā. Tava sirds nav mirusi, jo tā nav nekas vairāk par orgānu, kurš pumpē asinis. Ja gribi pabūt viens - lūdzu, dari tā, neviens nedod sūdu. Dari visu, kas tev liks justies labāk.

Tu esi idiots, nevis tāpēc, ka nespēj atzīties cilvēkam, bet tāpēc, ka atrodi problēmu tur, kur tās nav. 

Ja tev tik svarīgi pasludināt savas jūtas, tad vienkārši izaudzē kules un dari to. Neceri, ka dabūsi pozitīvu atbildi, tevi visticamāk atšūs, bet vismaz ātrāk tiksi tam pāri. Lūdzu atšauj savu dzīvi, ja tev leikas, ka tā būs labāk, tu pat nevari iedomāties savā tauku un sūdu mucā, kuru tu sauc par smadzeni, kādas sekas tas varētu atstāt aiz sevis. Tomēr, ja tu beigsi eksistēt, es būšu tikai priecīgs. Mazāk jobakļu, dabiskā atlase.

Pēc nāves tevi nesagaida nekas izņemot bezgalīgo tumsu un tukšumu. Tu dzīvo tikai tāpēc, ka tavi vecāki no**** un neizmantoja kontracepcijas līdzekli, kas acīmredzami bija kļūda no viņu puses.

Tava nāve būs statistika, nevis traģēdija.

0 7 atbildēt