local-stats-pixel fb-conv-api

Viņa var būt tik kaitinoša...1

17 0

Atgriezos Rīgā un uzreiz kārtoju vairākas darīšanas. Šur tur jāizbrauc, šis tas jāsarunā ar paziņām. Visu dienu domāju par savu ne pārāk veiksmīgo pieredzi ar Liepājas meitenēm. Uz viņu fona Dace, meitene ar kuru pavadīju pēdējo nakti Rīgā, likās vēl pievilcīgāka. Un tā jau arī bija, pēc auguma un izskata meitene bija tuvu manam ideālam. Tikai man bija aizdomas, ka pēc rakstura viņa bija tāda, ar kuru man būtu grūti sadzīvot. Es – stūrgalvīgs, brīvdomātājs un piedzīvojumu meklētājs. Viņa – pieradusi vienmēr dabūt savu, ka puiši staigā pakaļ un izpatīk visām viņas iegribām. Ok, tas bija tikai mans pirmais iespaids. Par spīti šīm pārdomām, es noteikti gribu viņu satikt vēl.

Tā es ar centību un viltību pierunāju viņu satikties arī šovakar. Viņa bija aizņēmusies manu lādētāju, un teicu ka man viņu steidzami vajag. Un par cik satiekamies, tad pierunāju uz vakariņām un vīnu. Es ēst netaisu pārāk labi, to man pieveda ēdiena piegāde. Vīnu izvēlējos steigā veikalā 10 minūtes pirms satiku viņu. Un lādētāju man pavisam noteikti nevajadzēja, jo mājās kādi 5 tādi. Bet.. viņa tāpat palika pie manis tajā vakarā. Un nākošajā vakarā. Un tā šajā nedēļā gandrīz ieguvu jaunu draudzeni.

Ar Daci satikties bija pavisam savādāk kā ar savu bijušo meiteni. Viņa bija ļoti patstāvīga. Katru dienu devās savās darīšanās. Neļāva sev pat izmaksāt taksometru vai pasūtīt viņai pusdienas. Iespējams, ka arī viņa gribēja vienkārši atstāt labāku iespaidu par sevi. Ar meitenēm nekad līdz galam neko nevar saprast. Lai nu kā, tāpat pasūtīju viņai ēdienu ar kurjeru uz viņas mājām, kur viņa strādāja pa dienu. Pierunāju vēl piegādātāju uzrakstīt uz paciņas “Dacei. Paēd lai spēks vakaram 🙂”.

Man par pārsteigumu viņas vietā pie manis vakarā arī atbrauca ēdiena kurjers un uz paciņas bija uzraksts “Pats paēd, jo šovakar nāksies iztikt ar savu spēku 🙂”

Un tā sākās vienam otra tīzošana. Nākošajā dienā atbraucu viņai pakaļ ar darba mašīnu, piestumtu pilnu ar mantām un atstāju tikai vienu vietu aizmugurē neaizkrāmētu, lai viņa var sēdēt blakus maisiem un kastēm. Vienu vēl ieliku viņai klēpī. Viņas sejā bija vērojams viegls sārtums no dusmām, kas citādi tika noslāpētas. Es pie sevis smaidīju, taču tad man palika žēl. Samainīju mašīnas, aizvedu Daci pusdienās uz Fazanda restorānu. Kamēr viņa lēnām ēda mākslas darbā sakārtotos cepta avokado un mozzarella salātus, parūpējos, lai viņai blakus būtu vienmēr pilna vīna glāze. Pierunāju viņu arī uz Creme brulee saldo ēdienu un izteicu vairākus komplimentus, lai meitene tiešām justos labāk. Tā kā šī bija īpaši silta diena, tālāk devāmies uz tālāku jūrmalas krastu, lai pastaigātos. Alkohols un labie vārdi nostrādāja un Dace enerģijas pilna dejoja līdzi katrai dziesmai mašīnā. Tad kādā brīdī viņa sāka mani skūpstīt un uzbudināt. Es sākumā smejoties teicu, ka šādi braucot mēs avarēsim. Uz to viņa atbildēja – nav problēmu, tad apstājies! Nobraucu no ceļa un atradu īpaši klusu vietu mežiņā, Dace mani paņēma aiz rokas, ievilka mežā un sāka sprādzēt man vaļā bikses. Uzbudinājums vijās ar adrenalīnu, jo tālumā varēja manīt mašīnas un jebkurā brīdī mūs varētu uziet kāds garāmgājējs. Nākošie mirkļi bija kaisles un kvēlu kustību pilni. Dace koda sev lūpā, lai nekliegtu pilnā balsī. Mēs beidzām ātri. Atgriežoties mašīnā, man bija sajūta, ka viss ko daru ar šo meiteni ir ideāls un nespētu vairs viņai nodarīt tā pāri, kā tīzējot iepriekšējās dienas.

Atgriezāmies no izbrauciena mājās uz filmu vakaru. Kādu laiku viss bija mierīgi un saticīgi, bet tad sākām strīdēties par filmu, ko vēlamies skatīties. Es uzvarēju. Bet jau tajā pašā vakarā viņa man tējā piebēra sāli. Tad es, viņai esot dušā, klusām paņēmu no vannas istabas visus dvieļus un mantas. No rīta manas kurpes bija apsietas ap lampu. Šī bija tikai daļa no jokiem. Tikpat daudz viens otru tīzojām arī verbāli un uzvedībā. Vienu rītu viņa mani skūpstīja, glāstīja un maksimāli uzbudināja, līdz, brīdī, kad viņa erotiski vilka nost krūsturi, viņa pēksņi apstājās. Tad viņa strauji saģerbās, uzvilka kurpes un jaku un devās ārā pa dzīvokļa durvīm. Pēdējā brīdī viņa tomēr atgriezās atpakaļ, pienāca man klāt, teica – piedod, es tev tomēr palīdzēšu ar tavu “problēmu” – un uzlēja man uz kājām virsū krūzi auksta ūdens. Kamēr skrēju sevi noslaucīt dvielī, viņa jau bija prom. Mani tas reizē gan tracināja, gan arī ļoti patika. Bija tāda sajūta, ka nevaru nekad nebūs garlaicīgi kopā un gribas vēl un vēl satikties. Es visu dienu pārdomāju to gan cik ļoti viņa mani uzbudināja, gan to cik ļoti gribu viņai atspēlēties par šo ļauno joku. Atkal un atkal domāju par viņu. Šoreiz mana atriebība nebija kāds bērnišķīgs jociņš. Brīdī, kad Dace pārnāca no darba mājās, es viņu cieši satvēru, piespiedu pie sienas un sāku skūpstīt. Jūtot vēl uzkrātās asās emocijas, es biju īpaši skarbs. Turēju viņu cieši aiz kakla, norāvu blūzīti un iemetu dīvānā. Tautas valodā šī bija tā reize kad es viņu skarbi “paņēmu”, bet viņa neiebilda. Pēc viņas skatiena, viņa to izbaudīja.

Viens no maniem jokiem bija tas, ka atzinos par Ramonu, kā bijām tikušies un, ja nebūtu saticis Daci, iespējams tajā vakarā būtu vedis mājās viņas draudzeni. Viņu tas galīgi nepārsteidza. Dacei jau esot bijusi tāda nojausma, ka starp mums un Ramonu ir bijis kāds tāds kontakts. Gluži otrādi, viņa teica, ka ir pārsteigta, ka neesmu vēl pārgulējis ar Ramonu. Es protams, jokojot, atcērtu, ka iespējams tas vēl notiks. Mēģināju Daci nedaudz pakaitināt ar šo komentāru. Bet viņa atbildēja pavisam nesatraukta – viņai pret to nav iebildumi. Manas acis protams iededzās. Varbūt tomēr toreiz, kad fočēju viņas kopā, vajadzēja iet uz drosmīgāko variantu un piedāvāt viņām abām braukt pie manis? Bet tagad situācija ir pavisam savādāka.

Kāds bija un kā izvērtās Daces nākamais jociņš? Lasi manā blogā - https://mistersx.com/vina-var-but-tik-kaitinosa/

 
17 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

1 0 atbildēt