local-stats-pixel fb-conv-api

Suns vai kaķis?13

99 3

Izlēmu publiski padomāt un pārspriest to, kāpēc man suņi ir tīkamāki nekā kaķi.

Reklāma


99 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000

Galīgi nepiekrītu, viss atkarīgs no kaķa rakstura, un no tā, kā pret viņu izturas jau no pašas bērnības, piemēram, mans kaķis, kad es eju gulēt, vienmēr atnāk, iekāpj gultā un samīļojas, tad vai nu guļ, vai iet savās darīšanās. Visādi citādi mīlīgs zvērs, protams. ja viņam kas negaršo, tad simboliski kašā virsū kā sūdam,  bet nu, tie ir tādi smieklīgi sīkumi.

5 1 atbildēt
Jā man kādreiz bija kaķis, kam viss pilnīgi viss bija vienalga. Man viņš ļoti patika un bija mīļš, jo viņš neskrāpēja, un varēja viņu pamurcīt. Bet pret suņiem man arī nav nekādu pretenziju.
1 0 atbildēt

Pilnībā piekrītu!

1 0 atbildēt

Jā. Un tieši lielie Haskijs Laika Samojeds...

1 0 atbildēt

Ir divi maziņi bezškirnes.

0 0 atbildēt

Nu man ir suns, kuram spalva visu laiku krīt, un tad pilnīgi viss arī ir pilns ar spalvām, kur vien paskatās tur rēgojās suņa spalvas.emotion Tā kā to varētu teikt pa abiem dzīvniekiem.

0 0 atbildēt

Vienkārši saprotu riebjas ka visur ir spalvas, un lai arī, ka tu mēģinātu, viņas sadzenāt vienkopus, nekas neizdodās. 

0 0 atbildēt

Desa

0 0 atbildēt
Man ir gan kaķis, gan suns. Abi divi ir vienādi izlaisti un abi sevi uzskata par mājas "saimniekiem". Vienīgā atskiriba - suns nekož, kad viņu nepaglauda, un arī sagaida, kad kāds atnāk mājās.
0 0 atbildēt

Man ar suni labak patik salidzinajuma ar kakiem. Sobrid audzinu haskiju, bet taka vinam vienam  ir garlaicigi tad doma ir iegadaties velvienu suni.

0 0 atbildēt

Man ir kaķēns, (6mēneši) Mēs viņam sākumā pirkām dargās barības bet viņš viņas neēda, nopirkām tādu palētāku, iegaršojās. Barojam viņu arī ar pārpalikumiem no tā ko paši ēdam (gaļas kamaras, kāds speķa gabaliņš u.t. t.). Viņam arī patīk grauzt vistu kaulus. Kaķītim ļoti tīk gulētman pie kājām.  Viņu esam iemācījuši nekāpt uz galda. Mums ir arī suns, (4 gadi) paklausīgs, mācīts, jauks, ēd praktiski visu ko var ēst. Mans labākais draugs.

0 0 atbildēt

tātad "man nepatīk kaķi, jo tie mani neklausa uz vārda, kā tie bezsmadzeņu radījumi - suņi" nice one.

0 5 atbildēt