local-stats-pixel fb-conv-api

Skolotājas ir ļaunas.3

91 0

Sveiki, tātad pastāstīšu nedaudz par skolotāju attieksmi pret skolēniem. Kas mani neapmierina.
Šogad esmu sācis mācibas jaunā skolā (skolas nosaukumu neatklāšu). Skolai nekādas vainas nav. Atšķiriba ir tikai tas, ka šī skola ir lielāka par manu iepriekšejo skolu. Skolotājas šeit ir dažadas, tpt arī priekšmeti atšķiras, jo mācos profesionālajā vidusskolā, kur vēlos apgūt arī profesiju kopā ar vidusskolu.
Labi, ķeršos tagad pie skolotāju kritizēšanas. :D
Zinu skolotājas dara savu darbu, izglīto mūs, dod savus padomus u.t.t. Bet vai skolotājas drīkst "ļauni pajokot" par skolēniem? Izteikt frāzes, kas viņām liekas smieklīgas, bet mums aizvainojošas. Rādīt sliktākos bērnus, kā piemērus, ka tā darīt nedrīkst. Iespējams, jūs esat bijuši līdzīgā situācijā. Vēstures skolotāja ir interesanta personība, bet vienu dienu man lika aizdāmaties par skolotāju attieksmi pret bērniem šie vārdi. "Tā bērni paņemiet klades, nabadzīgie bērni savas lapeles un savas zelta pildspalvas." Vai skolotāja drīkst tevi saukt par nabadzīgu? Un ja tu tik tiešām esi nabadzīgs, manuprāt, tas var aizvainot. Bet ja tā padomā, skolotājas domā, ja mums grūti iet, tad mēs esam nekam nederīgi "mēsli"
Matemātikas skolotāja - nokavē stundu, met viňas krājkasē 2 centus. Itkā pirkšot lapas, priekš konsultācijām. Ko darīt, ja es konsultācijas neapmeklēju? Tātad sanāk, ka es pērku papīru priekš citiem. Un viņas joki ir tik pat nesmieklīgi, kā viņa pati. Runā ari ļoti klusi, dažreiz pat dzirdēt nevar. Rasēšanas skolotăjām ir tādas prasības,ka drošvien, viņu mājas sita, par katru nepareizo līniju. Ta viņam vajag, tādus un tādus papīrus, zīmuļus, trafaretus, cirkuļu un transportierus.
Tas būs pagaidām viss, ja interesēs otrā daļa, to es jums sagādāšu..

91 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Par jokiem, frāzēm uc lietām - varbūt vajag ar skolotāju aprunāties. Ne vienmēr tas ir ļauni domāts - visi cilvēki mēdz kļūdīties, izteikt neapdomīgas lietas. Skolēni pret skolotājiem bieži ir tieši tādi paši, reizēm pat trakāki.

Par kavēšanu un 2 centiem - tas nav īsti likumīgi. Kaut gan pašai skolas laikos bija jānes konfektes visai klasei, ja kavēja. Labs stimuls lai nekavētu.

Par dažādiem mācību līdzekļiem profesionālajiem priekšmetiem - ar to vajadzēja rēķināties. Rasēšanai tiešām nepieciešams specifisks papīrs, zīmuļi, rapitogrāfi un lineāli. Ar parastajiem plastmasas lineāliem līnijas smērējas. Pati rasēšanu esmu mācījusies un ieguvusi izcilas atzīmes tikai tādēļ, ka strādāju rūpīgi un nežēloju naudu materiāliem. Jebkurš profesionālais priekšmets prasa papildus izdevumus. Arī gleznošanā nepietiek vien ar parastajām guašām, vajadzīgas vēl eļas, akrila krāsas, audekls un nevis 3 dažādas otiņas, bet vismaz 15, ja grib sasniegt labus rezultātus. Ja rezultāts nav svarīgs, protams var iztikt ar minimumu, bet kā tu vari gribēt labas sekmes, ja izpildi darbu uz 10%?

2 0 atbildēt

"Matemātikas skolotāja - nokavē stundu, met viňas krājkasē 2 centus. Itkā pirkšot lapas, priekš konsultācijām. Ko darīt, ja es konsultācijas neapmeklēju?"emotionAtliek iet laicīgi uz stundām vai neiet vispāremotion

2 0 atbildēt
Vēstures skolotājs mums gribēja parādīt kāda viduslaikos bija skola par vienu nepareizi pateiktu vārdu viņš mums sita pa pirkstiem, bet vai mēs gājām sūdzēties pie direktores? Nē tač, mēs sapratām ka tas ir tikai tāds kā joks. emotion
1 0 atbildēt