local-stats-pixel fb-conv-api

Lai kārtīgi pārbaudītu vakcīnu nepieciešami pat līdz 10 GADIEM, bet šobrīd mums46

163 28

Mani gan interesē, kādēļ no 7 vakcīnu izstrādes kompānijām, ar kurām ES noslēgts iepirkuma līgums, Latvija ir iepirkusi pārsvarā visneefektīvāko "AstraZeneca" ( vidēji 70.4% efektīva )???

Un kā tad tiks dalīti cilvēki, kuri saņems vienu vakcīnu no tiem, kuri saņems citas kompānijas vakcīnu ar vairāk kā 90% efektivitāti? Un tas, ka viņas nav pārbaudītas, bet tiek jau tirgotas, ir vispār murgs. Tātad būs izredzētie, kuri saņems 1.šķiras vakcīnu un pārējie 2.šķiras vakcīnas ar visām šausmīgajām blaknēm. Jūs esat pārliecināti, ka saņemsiet 1.šķiras vakcīnu.... Nu nu...

Un, kas mani vēl ļooooti kaitina.... Vakcīnas būs BEZMAKSAS! Kādēļ nevar runāt godīgi un pateikt, ka vakcīnas apmaksātas no nodokļu maksātāju naudas. Tas ir līdzīgi kā paņemt no drauga naudu un par viņa paša naudu uzdāvināt viņam dāvanu (bezmaksas).

Vakcīnu izstrāde un izpēte aizņem noteiktu laiku un punkts. Nu nevar paātrināt grūtniecību no 9 mēnešiem uz 9 dienām. Ir dabiskie cikli, kuri ir jāņem vērā. Tu vari izstiepties un sarauties, bet daba ir daba. Galu galā paši zinātnieki ir noteikuši termiņus, drošu un pārbaudītu vakcīnu izstrādei, un ne jau tā pat vien no zila gaisa.

Lai kārtīgi pārbaudītu vakcīnu nepieciešami pat līdz 10 GADIEM , bet šobrīd mums piedāvā knapi 10 mēnešu rezultātu! Vai tad Jums nerodas jautājumi???

Zemāk paskaidrots sīkāk

(informācija ņemta no Eiropas Vakcinācijas Informācijas Portāls):

"Pirms vakcīnu var apstiprināt ES, tās izgatavotājam jāveic stingras pārbaudes, un pēc tam regulatīvajām iestādēm jāsniedz zinātniskais novērtējums. Regulatīvo iestāžu vidū ir Eiropas Zāļu aģentūra un citas regulatīvās iestādes ES/EEZ valstīs.

Testu laikā cita starpā pārbauda vakcīnas kvalitāti:

- tās tīrību;

- tās sastāvdaļas, tostarp tās neaktīvās sastāvdaļas jeb “palīgvielas”;

- tās ražošanas veidu.

Pēc tam vakcīnas izgatavotājs pārbauda vakcīnas efektivitāti. Tas ietver laboratorijas testus un testus ar dzīvniekiem.

Pēc tam tiek sagatavota programma klīniskajiem testiem ar cilvēkiem, kuras ieviešana var ilgt aptuveni 10 gadus no sākotnējās koncepcijas līdz atļaujas saņemšanai, un tajā ir jāievēro STINGRI STANDARTI.

Vakcīnas izgatavotājs testē vakcīnu trijos klīnisko pārbaužu posmos ar aizvien lielāku cilvēku skaitu katrā posmā. Šajā programmā ir jāievēro regulatīvo iestāžu noteiktās procedūras un protokoli."

KURŠ UZŅEMSIES ATBILDĪBU ???

Atsauce:

https://vaccination-info.eu/lv/fakti-par-vakcinam/vakcinu-apstiprinasana-eiropas-savieniba

163 28 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Tak špricē sev kaut terpentīnu zem priekšādiņas, ja nepatīk citas vakcīnas...

Un gaidi tos 10 gadus, ja nenomirsi...

Nevar uz šādiem pasākumiem skatīties no sava šaurā egocentriskā indivīda viedokļa... Kaut arī tikai 70% efektīva vakcīna, tomēr tā nozīmē veselu 70% mazāku noslodzi veselības aprūpes sistēmai visā valstī... utt... un tml...

https://media.tenor.com/images/30fca9ff00b4e1ea9bfb873c6ec6c074/tenor.gif

29 5 atbildēt

krīze = slikti

nav naudas = slikti

tiek rīkotas [saeimas] vēlēšanas = slikti

ievēlēta nestrādājoša saeima = slikti

5 G = slikti

kovid-19 pandēmija = slikti

ierobežojumi, lai mazinātu vīrusa izplatību = slikti

tiek izstrādāta vakcīna pret kovid-19 = slikti

.... un sarakstu vēl var turpināt.

mīļie ļaudis. Ko lai iesaka subjektam, kam visu laiku ir slikti ?

es ieteiktu (šo suņa murgu autoram) uzvilkt folijas cepurīti, padzerties pļaviņa atmiņasūdeni un turpināt žēloties par visām pasaules nebūšanām, jo viņam nekas nevar palīdzēt

27 5 atbildēt

Taisnība ka vakcīnu izpētei vajadzētu veltīt 10 gadus, bet ņemot pašreizējo stāvokli tad vakcīnu ražošanā un pētīšānā ir ieguldīti milzīgi resursi lai procesu paatrinātu, jo parastas vakcīnas izveidei netiek ieguldīti tik lieli resursi kā šai. Protams Tu pieminēji svarīgu faktoru par bērnu iznēsāšanu un tas kādu efektu vakcīna atstās uz grūtnieci un tā bērnu, bet ja palasa ārzemju ziņu portālus (es piemēram šo informāciju atradu BBC) tad tur ir teikts ka grūtniecēm vai sievietēm kas plāno tuvāko triju mēnešu laikā palikt stāvoklī nav ieteikt vakcinēties, bet gan nogaidīt bērna piedzimšanu un tad saņemt vakcīnu, jo 10 mēnešu laikā, kā Tu minēji nav paspēts veikt izpēti uz grūtniecēm un to mazuļiem. Par Tavu pamatojumu ka vakcīnas iepirktas par nodokļu maksātāju naudu - pavisam vienkārši un loģiski, ja Tu nezināji tad valsts un valdības ienākumi arī ir mūsu nodokļi un viss ko iegādājas valdība tiek iegādāts par nodokļu maksātāju naudu vai tā ir ēku un ceļu būvniecība, vai arī saeimas deputātu algas. Par efektivitāti nevaru minēt, neesmu lasījis un informēts par to, droši vien jo zemāka efektivitāte, jo lētāka vakcīna, bet tās efektivitāte nekādā ziņā neatspoguļo tās kvalitāti, kas Tavai saprašsanai ir mutāciju parādīšanās. 😄

19 1 atbildēt

Man tas pudņiks jau reāli aknās sēž, visur viņš atradīs kur piep*sties.

Nekad viņam nekas nepatīk, par visu gaudo.

16 1 atbildēt

Bēdīgi, bet fakts. emotion

13 1 atbildēt

Mani vairak interese - kapec musu politiķiem tada divaina nostaja !

Ka runas iet par algas palielinajumu vai socatvieglojumiem - politiķi vienmer pirmajas rindas !

Bet ka runas par potem - kautka neviens politiķis pirmais nepiesakas ?

11 0 atbildēt

Atkal šitais bomzis raud. Darbu nabags pazaudējis ir laiks mēslus rakstīt.

16 5 atbildēt

Cilvēkus grib padarīt par izmēģinājuma trusīšiem arī LV un viņus kā pārtiku padarīt ģenētiski modificētus.Fuck vakcīnu !!!

20 10 atbildēt

Nu es ar šito hu*ņu nevakcinēšos.

Pārāk šaubīgi izskatās.

Labāk pats maksāšu naudu un pirkšu normālu vakcīnu.

P. S. Par to čipošanu- nu es nedomāju ka mūs, parastus civilos valdībai būtu vēlme baigi čipot.

9 0 atbildēt

Ieteikums, pirms vakcinējieties aizejiet pārbaudīties uz antivielām, varbūt jums vakcīnu nemaz nevajag... 😄

9 0 atbildēt

Būs kā ar to seno Spānijas gripu.😰

7 0 atbildēt

"Vakcīnu izstrāde un izpēte aizņem noteiktu laiku un punkts. Nu nevar paātrināt grūtniecību no 9 mēnešiem uz 9 dienām. Ir dabiskie cikli, kuri ir jāņem vērā. Tu vari izstiepties un sarauties, bet daba ir daba. "

Nekorekts salīdzinājums tev ar to grūtniecību sanācis. Pirmkārt jau ņemot vērā, ka vakcīnas izstāde ir ārpus kārtas, farmāciju R&D var koncentrēties uz vienas vienīgas vakcīnas izstrādi, tādējādi paceļot testu kapacitāti. Tas būtu tas pats, kas vienai sievietei 5 gadu laikā būtu jāpiedzemdē 5 bērni, bet tai pat laikā to var izdarīt 5 sievietes 9 mēnešu laikā! Rezultāts tas pats, tikai ātrāk sasniegts!

Vai tev 43k vakcinēto, bez nopietnām blaknēm nešķiet labs agrīnais rezultāts?

8 3 atbildēt

ALŅI pirmie skries vakcinēties

9 5 atbildēt

Šeit derētu info par citām ES valstīm, no kurām farmācijas kompānijām tās ir iepirkušas vakcīnu un kāpēc tieši no tām firmām? Vai Latvijai bija izvēle iegādāties no Pfizer vai kādas citas jeb nabadzīgākās ES valstis drīkst iepirkt mazāk efektīvas zāles nekā bagātākās ES valstis?!

4 1 atbildēt

Es piekrītu 100% un man prieks, ka atrodu domubiedrus. Paldies!

1 0 atbildēt

Kamēr politiķi un slavenības sola pirmie publiski vakcinēties, un mēdiji stāsta par ķecariem un citiem sazvērestību stūmējiem, tikmēr vakcīnu ražotāji cenšas lobēt ES par juridisko aizsardzību saistībā ar blaknēm...

"Apturiet viltus ziņas. Ticiet zinātnei."

https://finance.yahoo.com/news/astrazeneca-novavax-pfizer-others-lobby-090945108.html

1 0 atbildēt

👍

3 7 atbildēt