local-stats-pixel fb-conv-api

Reliģisku cilvēku liecības par savu dzīvi3

18 0

Sveiki dārgie spocēni!

Latvija ir ļoti bagāta ar dažādām nelielām reliģiskajam grupām un cilvēkiem.

Ņemot vērā, ka man ir bijusi saskare ar dažiem reliģiskiem cilvēkiem un sektantiskām kustībām vai grupām, vēlējos padalīties ar dažādiem dzīvesstāstiem vai liecībām par smagiem notikumiem dzīvē.

Varbūt kādam būs interesanti vai pat noderīgi. Īpaši ņemot vērā, ka popularitāti ir iemantojis tāds šovs kā "Caur ērkšķiem uz...".

Skaidrības pēc: Sekta ir draudze vai draudžu grupa, kas atšķēlusies no valdošās Baznīcas. Nereti tām raksturīga neiecietība pret citādi domājošajiem.

Tomēr, jāatzīmē, ka Latvijā šī neiecietība netiek demonstrēta agresīvi, ja tā vispār ir, tad tai parasti ir viegli pasīvas agresijas toņi.

Personīgi es uzskatu, ka sektanti Latvijā ir vieni no labākajiem un superīgākajiem cilvēkiem, kuriem vienkārši varbūt nav paveicies. Bet, tā ir tīri mana problēma, nejūtu savu reliģisko vajadzību apmierinājumu tur. Tas arī viss.

Tātad:

1. Liecība par brīnumainu atdzīvināšanu;

2. Pieredze ar ekstrasensiem un sakariem ar okulto pasauli;

3. Intervija par iedziedināšanos no homoseksuālisma;

4. Narkomāna dzīvesstāsts;

5. Raidījums un liecības depresiju un dziedināšanu;

6. Raidījums un liecības par pēcnāves pieredzi;

7. Evita: Dievs pilnībā pārvērta manu dzīvi!

Liecības par depresiju un dziedināšanu

18 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Sektas nav labas vai sliktas - tās ir parasti noslēgtas grupas, kurās ir hierarhiska struktūra ar nelielu noslēpumainības plīvuru. Sektas nav vērstas uz labdarību vai palīdzību cilvēkiem, jo cenšas piesaistīt cilvēku ar savu ideoloģiju, nevis iet pie cilvēkiem, lai tiem kalpotu.

2 0 atbildēt
Forši, būs man no rītiem ko skatīties
1 0 atbildēt

 emotion 

0 1 atbildēt