local-stats-pixel fb-conv-api

Policija Narkotikas Alkahols Cigaretes.6

Tātad raksts tika izveidots apmēram pusotru gadu atpakaļ tad modē bija spice ja kāds kautko tādu atcerās! Un Protams Atvainojos par savu leksiku! :D

Sākšu stāstu ar to ka personīgi pazīstu cilvēku kas dēļ legālajiem augu maisijumiem, jeb ''spaisa'' ir pazaudējis visas morālās vērtības,- Draugus, uzticību no apkārtējiem, un vairākas reizes ticis izmests uz ielas, atgriezies vecāku mājās lai ziemas laikā nenosaltu. Par viņu varu pateikt to ka man viņa bijis žēl viņu pat izmeta no sliktākā ciemata rajona, jo viņš ar pāris tusētājiem traucēja kaimiņiem (Stulbums ne?). Domāju ka varbūt cilvēks nāks pie prāta un pārstās lietot, bet diemžēl ir atkarīgs. Tagad paziņa dzīvo pie vecākiem kas ir hroniski alkaholiķi, bez elektrības, ūdens un labierīcībām kas atrodas pagalmā "Sausā tualete". Agrāk viņam bija lieli plāni, viņš varēja daudz sasniegt, bet tomēr liktenis pavērsās pret viņu. Skumji, bet tomēr tā nav problēma kura mani tā īsti uztrauc.
Vairāk mani uztrauc tas ka legālos augu maisijumus, legālās narkotikas pēc likuma var iegādāties no 18 gadu vecuma, bet diemžēl neviens uz to neskatās. Manā uztverē vārdi legāls un narkotikas kopā neiet, tik pat labi varētu teikt legāla zādzība, legāla izvarošana, legāla slepkavība, bet trakākais saistībā ar narkotikām ir tas ka neviens šo ienesīgo biznesu necenšās iznīcināt.
Sauksim lietas īstajos vārdos, kāds augstu amatu ieņēmis cilvēks gūst no tā materiālu labumu.
Tas pats manā uztverē attiecās uz to ka pie kāda narkomāna atrodot dozu heroīna. viņu tiesā kā narkodīleri, tirgotāju, izplatītāju, policija pilnīgi neieinteresējas izārdīt ārā šo sarežģīto tīklu.
Drīzāk viņi no tā gūst labumu, un noķerot narkomānu parāda ka strādā, bet protokolā ir grūti ierakstīt kur narkomāns dabujis dozu. Stulbums.
Ar alkaholu un cigaretēm ir savādāka situācija, tās paprasot pie veikala nopirks katrs otrais.
Nav jau tā ka smēķēt vai lietot alkaholu būtu pozitīvi, bet tas tomēr ir tāds atslodzes moments.
Un kas tur slikts ja cilvēks uz svētkiem iedzer. vai pusaudzis aiz kāda stūra uzpīpē.
Visi taču apzinās risku. tas tiek rakstīts uz visām cigarešu paciņām.
Pēc savas pieredzes varu pastāstīt par Policiju attiecīgi pret Smēķēšanu un alkaholu.
Sākšu ar alkaholu.
Tātad es dzīvoju mazā miestiņā latvijas dienvidos un gadu atpakaļ te bija ļoti dīvains, īgns policists, nezinu kā pret citiem, bet pret mani viņš izturējās ļauni un man nepatika. Vienmēr centās man kautko piesiet vai uzlikt sodu, īsāk sakot viņš bija uzēdies. Tad es pret viņu sāku izturēties kā pret pabiru. Patiesībā par to ka viņš ir policists liecināja tikai forma, ja tās nebūtu viņš vairāk atgādinātu bomzi vai alkaholiķi, viņš vienmēr izskatijās dusmīgs aizpampis. Agrāk man no tā tipa bija bail, bet cieņa pret viņu nav bijusi.
1. Pārkāpums- Skolas diskotēkā es ierados galīgi skaidrā, izdzēris vienu pudeli ulmaņlaiku kvasa.
Ierodoties diskotēkā es sapratu ka tā ir laža, netīšām aizķēru žalūzijas un saplēsu tās mūkot prom no skolas mani apturēja policisti, viens no viņiem bija tas kuru es salīdzināju ar bomzi, divus nepazinu. Bomzis mani pasauca. būdams savā prātā es viņu nepasūtiju, bet piegāju viņam klāt. viņš man lika iepūst alkometrā. es nepretojos, par brīnumu viņam alkometrs uzrādija 0,03 promiles.
Viņš man sāka bļaut virsū ka es esmu piedzēries un izsauca tēvu. "Stulbais Jāk**s"
2. Pārkāpums- Devos pastaigā pa savu ciematu iedzēris 1 bundžiņu alus un atkal trāpiju uz Policiju
Bļāviens, es centos aizbēgt man nesanāca. viens no viņiem saķēra mani aiz rokas.
Pēc kāda gada es no viņa bēgu.
Nenovirzīšos no tēmas Iepūtu alkometrā tas uzrādija 0,3 promiles, Mani centās iemest mašīnā, pretojos ar visiem spēkiem, Citēšu sevi,"Su**s Bļaviens, atlaidiet es iešu mājās es apsolu."
Sakarīgākais No policistiem piedāvāja mani palaizt, bet viņa kolēģi Bomzis un apdziedātais. Tam nepiekrita. No tā laika ienīstu viņus vēl vairāk. Tātad mani aizveda mājās Bomzis smaidija ar platu grinča smaidu Bīč. Es ātri devos gulēt un ar to viss beidzās.
Par smēķēšanu sodu saņēmu vienreiz Mani pieķēra bomzis, tā laikam bija laimīgākā diena viņa mūžā.
- Viņš mani apmānija. Cieņas pret viņu vairs nebija, viņš mani sodija, tas vairs neatkārtosies es soliju sev.
-Otrā reize pīpējot izbeidzās ar to ka es stāstiju galīgi aplamas lietas piemēram to ka es sajutu gāzes smaku skolas telpās, tamdēļ izmantoju avārijas izeju, man līdzi bija paziņa kas gandrīz visu sabojāja. Lai cik aplamas un neticamas lietas es viņiem stādiju kā faktu viņiem tās bija jāpieņem jo tomēr es sniedzu liecību. Un Viņi saprata ka es neatzīšos patiesību nestāstīšu ķērās pie vājākā posma skolas biedra, kurš ļoti priecājās par iespējamību Sadarboties. Maita tāds. Lieta tomēr beidzās ar to ka man viņu slēdza viņam tikai brīdinājums. "Dēļ tā ka viņš mani nodeva.".

88 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000
I avatarsI

Par spaisu, kam nav smadzeņu pats vainīgs. Par alkoholu un cigaretēm, atvaino mani, bet ja neproti dzert tad arī nedzer, turklāt, kad apsaukā policistus, viņu vietā par to vien... Nevajag vainot ciitus, ka visu laiku trāpies policijai alkohola reibumā, vajag izdarīt secinājumus, jāmāk saskatīt sava vaina.

3 0 atbildēt

Alkohols !

1 0 atbildēt