local-stats-pixel fb-conv-api

Novēlu gaišus, svētīgus Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno 2021. gadu!!!4

46 3

Mani mīļie !

Vēlos Jums visiem un ik katram personīgi, no visas savas mazās sirsniņas novēlēt gaišus, svētīgus Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno 2021. gadu!!!

Lai sirds siltums un vienkārša, bet ļoti spēcīgā līdzcilvēku mīlestība, ieskauj Jūs un iedvesmo. Lai Jūsu mīļie ir stipri garā un veseli miesā.

Šodien visā plašajā pasaulē notiek ļoti lielas cīņas starp gaismas un tumsas spēkiem. Arī mūsu Tēvzemē. Un katrs no mums šajā cīņā piedalās. Ticiet, gaisma un mīlestība uzvarēs! Es to zinu!

Cīnīsimies par to, lai smaids rotātu mūsu bērnu sejas, nevis maskas. Par to, lai latvieši un ikviens, kurš dzīvo Latvijā, būtu lepns par latviešu tautu. Par to, lai mūsu ģimenes kļūst stiprākas un veido lielas un gaišas dzimtas paaudžu paaudzēs. Lai arī kā mums šodien necenstos apcirst saknes un lauzt zarus, mēs esam sīksta tauta, mūs neiznīdēt.

Es aicinu nepārdoties un nekalpot naudai. Lai nauda NEKAD nebūtu strīdu, vardarbības iemesls un attiecību bojātājs mūsu dzīvē. Nauda nāk un iet, vīrusi nāk un iet. Mēs un mūsu mīļie dzīvojam šodien! Tieši šodien viņiem nepieciešama, vēl vairāk kā jel kad, mūsu mīlestība un uzmanība. Bez mīļajiem līdzās mēs esam vientuļi un izgaistam straujāk. Ģimene ir Latvijas lielākā vērtība!

Es aicinu jau šovakar apskaut vienam otru un pateikt vienkāršo, cilvēcisko PALDIES - Paldies Tev Draugs, ka Tu man esi!!! Nav nekā svarīgāka par ģimeni! Tā stāv pāri visam, arī tam, ar ko mūs baidījuši visu šo iepriekšējo gadu. Atcerieties vectēvu sakāmo - BAILĒM LIELAS ACIS! Nebaidieties, esiet drosmīgi un dāvājiet sev un saviem mīļajiem prieku, emocijas, sirds siltumu un garīgo piepildījumu.

Es aicinu neieciklēties uz lētām un nevajadzīgām Ziemassvētku dāvanām. Nevajag pirkt vienam otra mīlestību. Mēs mīlam, jo tas ir dabiski un mums nepieciešami.

Man nevajag Jūsu dāvanas, vien esi līdzās un sniedz man savu smaidu, padomu un sirds siltumu, lai es varu kļūt spēcīgs un patstāvīgs. Lai es varu kļūt pašpārliecināts un iedvesmot citus kļūt tādiem. Lai es varu stāvēt pāri ļaunumam un merkantīlām iegribām. Lai es varu būt cilvēks, kuru mīl un kurš mīl!!!

Latvieši ir ļoti spēcīga tauta. Savā garā stipra un BRĪVA tauta. Ļoti cēla, vieda un zinoša tauta. Lai arī ko mums kāds necenstos iestāstīt un pārliecināt par pretējo.

Latvieši ir tauta, kas nes pasaulei gaismu, saticību un mieru. Kā mīl Latvieši, nemīl neviena cita pasaules tauta. Latvieši ir sirdsgudri, taisnīgi, talantīgi, intelektuāli un pilni ar mīlestību.

Mīļie!

Nevairosim naidu, dusmas un aizvainojumu! Vairosim Prieku, Mīlestību un Cilvēcību!

Es Jūs mīlu par to, ka Jūs esat mūsu TĒVZEMEI!

Priecīgus Ziemassvētkus!!!

Ar cieņu un mīlestību,

Kaspars Pudniks

2020

Ar lepnumu par latviešiem SIRDĪ !!!

Kad zemi apmirdz Ziemassvētku zvaigznes,
Lai mūsu sirdīs iemājo balts prieks,
Lai vēji visas bēdas projām aiznes
Un pats sev nejūties kā parādnieks.

Lai mūžam staro Ziemassvētku zvaigznes
Un zemei pāri baltu mieru lej,
Ar klusinātu dziesmu gaismu atnes
Un visās sirdīs mīlestību sēj.

J.Tabūne

46 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

👍

2 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt