local-stats-pixel fb-conv-api

Manas pārdomas par divkosību10

Tās ir manas pārdomas, tā domaju es, un ja Tu nepiekrīti ar manu viedokli droši izslēdz šo rakstu! Cik cilvēku tik arī viedokļu!

Cik jau esmu nodzīvojusi savu dzīvi, lai vai cik laika paietu es nekad nesapratīšu divkosīgus cilvēkus. Tāda sajūta, ka lūk tadiem eksemplāriem ir vienkārši bail izteikt savas domas tieši sejā, tapēc to dara aiz muguras! Sejā smaida, saka jaukas lietas, bet pec mirkla aprunā aiz stūra. Tas mani ļoti aizvaino, tieši tapēc es neuztios cilvēkiem. Vai tiešām Jūs cilvēki nevarat būt tieši un pateikt visu kā ir tā vietā lai klačotu kā vecas tantiņas pie kāpņu telpas! Ja Tev nepatīk kaut kas citā cilvēkā, vai tas ko tas cilvēks dara, tad pasaki to viņam, izrunājiet to, tas ir 100 reiz labak nekā aprunāt aiz muguras.

Pirms aprunā kādu, padomā vai Tev patiktu, ka aprunātu tevi?

Pienemsim situāciju darba vidē. Tev nepatīk kā strādā tavs kolēgis, tā vietā lai to apspriestu ar citiem, cik ļoti tu vinu ciest nevari, labāk izrunā to visu ar pašu kolēgi, runā tieši, jo šis cilvēks nevarēs rīkoties savādāk, ja tu to nepateiksi. Neviens neprot lasīt domas! Atrodi īstos vārdus, tādā veidā var atrisināt jebkuru situāciju bez konflikta.

Divkosībai NĒ! Netēlo, esi Tāds kāds tu esi. Ja tu tēlosi labiņo kāda priekšā tas nepadarīs Tevi labāku. Parādi, ka esi atklāts cilvēks, kuram var uzticēties, pārējie to novērtēs un cienīs Tevi, jo nevienam nepatīk klačas!

Cieni sevi un cilvēkus sev apkārt!

40 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

saliec komatus. Kāpēc kāds ir jāciena, tikai tāpēc, ka viņš ir cilvēks? Cilvēku var cienīt par kaut kādiem sasniegumiem vai lietām ,ko viņš dara nevis tikai tāpēc ,ka ir cilvēks.

6 2 atbildēt

Lai arī tev daļēji piekrītu, tavs teikums - 'ja Tu nepiekrīti ar manu viedokli droši izslēdz šo rakstu' izklausās diezgan bērnišķīgs...

Visi var brīvi izteikties bez atļaujas..šoreiz plusiņu ielikšu...emotion

https://media.tenor.com/images/7b205b3fbbcb4e181877c418989b5c42/tenor.gif

2 0 atbildēt

Pārāk sekli, var just dzīves pieredzes trūkumu.

2 0 atbildēt

Tas pats jau tagad ar vīrusu. Tā vietā lai tev pateiktu pretenzijas acīs vai tieši pa telefonu, ka, piemēram, nafig tu neievēro karantīnu, tā vietā tevi aprunā pa visu pagastu un uzsūta policiju. Lai arī aci pret aci būtu noskaidrojies, ka tas veikalā nemaz nebiji tu, bet līdzinieks 😁

Cilvēki tādi ir. Izmainīt nevarēsi neko. Vari sākt ar sevi. Gan jau pati arī tā kādreiz esi darījusi. Jo robeža starp "aprunāt" un "runāt par" reizēm ir ļoti trausla un izpratnes par to atšķiras.

1 0 atbildēt

Ja panem par piemeru anglus tad neviens anglis neteiks tiesi acis ko vins par tevi doma isteniba, bet aiz muguras aprunas. Diemzel esmu sastapis ari letinus kas rikojas tikpat zemiski. Es censos nerunat ar saviem darba kolegiem, varbut slikti, bet uzskatu ka ar viniem labak ipasi nekontakteties.

0 0 atbildēt