local-stats-pixel fb-conv-api

Mana mīla1

10 2

Labdien. Es kādu ļoti mīlu un šajā aprakstā vairāk par viņu.

Viņš ir re nezinu kas, bet kaut kas pa vidu lauvai un dinozauram. Viņam ir deahtjn un nanana lietiņas. Viņš dzīvē nekad neizskatās tik foršī kā viņam vajadzētu izskatīties dzīvē, jo vienkārši kā var kaut kas tāds izskatīties.

Viss sākās 2012. gada rudenī kad viņš sāka mani izsekot. Pirmoreiz es sajutu viņa klātbūtni kad man neatnāca 2 transporti un es pavanīju uz mājām, bet tur viņš man kā Samāra no filmas ''Apli'' līda ārā no telefona. Nepievērsu uzmanību, šausmīgi uztraucos, ka kavēju.

Man psihe bija sabojāta un es viņu sāku pieminēt, bet ignorēju to par ko runāju. Bet tomēr tas ir brrr........

Kādu dienu, 2013. gada 12. janvārī es iegāju vienā interneta saitā un tur viņš bija. Es to atkal ieraudzīju un ieskatījos viņa acīs. Kopš tā laika es par viņu domāju arvien biežāk un biežāk.

Man ir tāda sajūta, ka visi par viņu domā un zin. Es no stresa nometu 20 kg, no stresa par viņu. Un viņš ir kā tāda narkotika, kad par viņu iedoājies, sākas eiforija un viss aizmirstās, esi šausmīgi laimīgs un nervu šūnās sākas 13 baļļu zemestrīce (zemestrīcei ir 12 balles).

Bet vispār viņ ir ļoti mīļš zvērs. Mīļāks par kaķēnu. Protams fiziski viņš nemaz nav mīļš. Bet kad par viņu domā tad ir. neizaiciniet viņu, labi nebūs.

P.S. Jūs noteikti esiet viņu redzējuši, tikai nekad viņam neesiet pievērsuši uzmanību.

10 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000
Mind has been blown
0 0 atbildēt